Skocz do zawartości

Champions League

Featured Replies

Opublikowano

Sędzia naprawia błędy Ovrebo z 2009 roku. :kaz:

ręka już tam była

• Odpowiedzi 22,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Autobus PSG przełamany :cool:

Opublikowano

zaraz pewnie sedzia jakiegos kafrnego wyczaruje i dogrywki nie bedzie

Opublikowano

Bayern jak zgwalcil bezdomnych Ukraincow :( Lewy mogl z 5 strzelic ale albo Pyatow albo slabe pudla.

Opublikowano

to jest psychiczne co ten sedzia dzis odpier.dala - costa juz 3 czerwone powinien miec

Opublikowano

Powinno być 10vs10, Costa zasłużył na czerwoną skoro dostał Ibra, to raz. A dwa to właśnie to odepchnięcie.

Opublikowano

Usunęli mu post a ob napisał znowu. Co za typ xD

Opublikowano

Silva ma piz.dę nie tylko pod okiem

Opublikowano

Silva gra w siatkówkę 

Opublikowano

No co sędzia, przecież tam nie było ręki :facepalmz: 

Opublikowano

KUr...  Czerwona dla Ibry niezasłuzona, Czerwona dla Costy nie pokazana, Teraz kur.. jeszcze ten karny. Ja (pipi)e. Oby PSG strzeliło

Opublikowano

No jak dla mnie to tam zagrania ręką nie było. Mam już dość nie oglądam dalej, szkoda nerwów.

Opublikowano

ja pier.dole dwie druzyny na ktore klade lache ale przez ta kurve sedziowska nie potrafie tego ogladac bez nerwow, a pajgi sie potem dziwi, ze juz nie potrafie grac w pesa bo sie za bardzo nerwuje

Opublikowano

Ręka była, ale to widać dopiero na powtórce. Sędziowanie przez cały mecz to jeden wielki żart i nagle sędzia widzi taki mikroskopijny błąd Silvy? Bez jaj...

Czerwona dla Ibry moim zdaniem słuszna, ale był to taki faul, który można było śmiało tak naprawdę ukarać tylko żółtą. Czerwona dla Costy powinna być. 2 razy, nie mam pojęcia co on odpierdala. Mecz zasługuje tak naprawdę na remis.

To jest tak, że w drugim meczu w dogrywce nie liczy się wynik z pierwszego meczu nie? Dogrywka to jest tabula rasa?

Opublikowano

NO WŁASNIE JAK TO JEST W DOGRYWCE?

Mecz regulaminowy jest na remis , a dogrywka to oddzielna bajka?

Edytowane przez Welna