Skocz do zawartości

Champions League

Featured Replies

• Odpowiedzi 22,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

znowu mu pół sezonu zajmie że nie ma sensu wystawiać Schnederlina i Carricka razem

Opublikowano

serduszkiem zawsze za united ale rozum podpowiada, ze jak spier.dola to jest szansa ze van gaala wywala, a kloop dalej na szewczykowym

Opublikowano

A ja głupi nie zauważyłem, ze leci transmisja z Old Trafford i ogladalem Lazio Bayer

Opublikowano

NIech tego barana pogonią, Jurgen przyjdzię i bez zakupów coś wykrzesa z zespołu !

Opublikowano

Zobaczymy. Dla mnie on stylem gry przypomina nieco Hazarda. Za pół sezonu się okaże ile on wart i kim będzie w przyszłości jeśli LVG go nie zmarnuje.

Opublikowano

CR7 też na początku nie strzelał 40+ bramek na sezon :) trzeba być dobrej myśli, nawet nie tyle w kwestii gry dla United, ale samego rozwoju, bo fajna maszynka może z niego powstać.

Depay  :dynia:

Edytowane przez Plamek

Opublikowano

Depay chyba za bardzo uwierzył w siebie i teraz jego dwa na trzy zagrania wyglądają jakby byl jakimś randomem z afryki

Opublikowano

Napiszesz coś więcej? nie oglądałem pierwszej połowy

Opublikowano

Tak do okolo 30 minuty miażdżyli Monaco, a później się chyba zmęczyli, bo na luzaku mogli ze trzy bramki stracić.

Opublikowano

Ryan pare sytuacji wyciągnął w tym 1 setke.

I już 1:1

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

ja (pipi)e 

Otamendi wróć

Opublikowano

Mniej więcej wyglądało to tak, jak to opisał Yakubu.

Parejo słabiutko. Kilka strat po których z kontrą wyszło Monaco. Ale raz jakie podanie zapodal, wow.

Opublikowano

Wynik lepszy niz gra

Z drugiej strony to byl pierwszy mecz w sezonie w dodatku bez filaru defensywy tj Otamendiego

Opublikowano

Gdyby nie kontuzje kluczowych graczy Monaco (Kurzawa, Moutinho, Abdennour), to wynik na pewno by był inny.

Zobaczymy we wtorek. Będzie ciężko Francuzom, ale i tak powinno być ciekawie.