Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Champions League

Featured Replies

Opublikowano

ja pier,dole xDXxxD

• Odpowiedzi 22,7 tys.
  • Wyświetleń 1,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

pięknie Cavani się pokazał i wybiegł do tego podania :banderas:

Opublikowano

Szkoda ryja strzępić, nie żeby moje narzekania na tego sezonową hujnie w ich wykonaniu nie dawały dużych szans na taki bieg wydarzeń. Widać czasami surowa ocena swojego ulubionego klubu jest dosyć kurde trafna, ech... Barca 1/8.

Opublikowano

Potężna La Liga, najlepsza :fsg:  :banderas: 

Opublikowano

Rabiot, Verratti... to sa wlasnie te detale. Krychowiak musi uciekac jak najszybciej. Niech idzie sie odbudowac do jakiegos Montpellier albo Barcelony

Opublikowano

Verratti taki kocur, a oni placa 100 mln za jakies pogby xd

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

ale że Suarez jeszcze nikogo nie pogryzł z wkur.wienia  :dunno:

Opublikowano

Spokojnie, jutro Napoli pyknie jeszcze Real i będzie po ptokach.

Opublikowano

Nie powiem, ale to chyba to dziwne piękno futbolu. Dziś rano czytam w Wyborczej jak to PSG jest biedne w starciu z FCB, jak to będą się modlić i w ogóle to szans nie mają. Przychodzi 20:45 i wychodzi zupełnie odwrotny obraz. Sorry, ale nie dałem rady wytrzymać z tym meczem i wyłączyłem w drugiej połowie, poszedłem wkurzać się w Overwatcha. Enrique mówi papatki, to na bank. Może pora zakończyć erę sentymentów i zatrudnić normalnego trenera, który nie zajedzie ich w połowie sezonu i przy okazji wetknie im do głów nieco więcej ambicji? ;)

Opublikowano

Ostatni wywiad Enrique?

Opublikowano

Ostatni wywiad Enrique?

Trudno powiedzieć, ten facet wydaje się być wypalony od dobrego półtora roku, jechał na oparach tego co nagle wystrzeliło na 4-5 miesięcy w wiadomym sezonie (a co było wynikiem buntu w szatni) i później z każdym kolejnym miesiącem wyglądało coraz gorzej. Już to pisałem, ale napiszę jeszcze raz: ten zespół od dłuższego czasu ogląda się fatalnie (z perspektywy fana, bo wiadomo jakie notowania ma tiki-taka u reszty) i jak za Guardioli ludzie mówili, że takim piłkarzom wystarczy rzucić piłkę, tak tutaj serio to tak wygląda, jakby LE rzucał im piłkę i mówił coś w stylu "zróbcie coś z tym". Nawet za Taty nie było takiego haosu właściwie w każdej formacji. Nie wiem jak to wygląda statystycznie, ale właściwie zawsze Barca ma problem z pressingiem rywali,  wygląda tak, że dopóki błędy z tego nie wynikające nie zostaną wykorzystane przez rywali, dopóty Barca ma szansę wygrać. Nawet wysokie zwycięstwa nie oznaczają ostatnio, że Barca ma od początku do końca kontrolę nad meczem, męczarnie ( w senie, że Barca daje sobie wejść na głowę, a nie że cisną rywala i nic nie wpada) z jakimiś ligowymi ogórkami nawet przez krótki okres czasu raczej nie wróżą, że w starciu z dobrym rywalem będzie jakoś lepiej ( no i nie jest jak widać). Zupełny brak dostosowania ustawienia do piłkarzy jakich się posiada. Przecież taki Gomes w tym systemie jest po prostu nieakceptowalny, a facet gra sporo. Wolałbym byle jakiego młokosa z rezerw, Barca nic by na tym piłkarsko nie straciła. Forma reszty zawodników, to też jest temat rzeka.

Dzisiaj dobrze zagrał tylko Ney i Ter Stegen, Kareł i Gryzoń to był jakiś dramat, a reszta to standard z tego sezonu, więc no...

Opublikowano

Jaki ból dupska, a to nie wszystko w wykonaniu Stanodebila po wczorajszym spotkaniu.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

SEBdpTX.gif

Biedactwo :/

Kogoś naprawdę to śmieszy?

Jej naprawde to nie smieszy kibica barcelony? No niemozliwe.

Pieknie barca zaorana i messi jak dziecko we mgle, dobrze ze real nie da sobie dzis odebrac szans na awans juz w pierwszym meczu.

Opublikowano

blamaż karłów - najlepszy prezent na walentynki dla entuzjastów futbolu