Opublikowano 27 lutego27 lut Teraz to już będzie. Jest może tylko jedno starcie mocnych faworytów, ale w każdym innym przeciwnik może spokojnie zaskoczyć i nie zdziwiłbym się.Nie wiem nawet kto jest faworytem np. w meczu PSG-Chelsea, bo Paryż ciągle ma spore wahania formy i nie gra zbyt dobrze.Ogólnie to dlatego LM zapowiada się ciekawie, bo nikt z potentatów nie jest aż tak regularny. Bayern i Arsenal na pewno gniotą dość mocno, ale Bayern dostał jednak od Arsenalu, a Arsenal oddycha rękawami. Oczywiście nie stawiałbym za dużo na inny wynik niż 4-0 dla nich w tej fazie hehe.Kursy na Bodo w finale to 25:1. Nawet kusi, acz ludzie podłapali teraz hype, sporo mniejszy kurs niż na finał dla Galata, Leverkusen czy Atalanty.
Opublikowano 27 lutego27 lut Arsenal nie dość, że pięknie przyfarcił z tą prawą to jeszcze w pakiecie dostał City, które będzie się tłukło niemiłosiernie na dwóch frontach.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. No i mamy dobry początek, bo Galata pokonuje Liverpool. Ten Sara to jakaś gwiazda roku może być, z tego co wiem koleś wcale jakoś nie błyszczy w lidze tureckiej, ale co odwala w LM z tymi rywalami to niezłe zaskoczenie. Teraz 3 mecze gdzie we wszystkich rywal dość solidny, oczywiście Newcastle i Tottenham są dość nisko w Anglii, ale tym lepsze, że w sumie kto wie, może powalczą, do tej pory nieźle wypadły w LM.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. ...ok, Tottenham nie lol, absolutnie niesamowity początek. Nie wiem, czy widziałem w życiu coś takiego. Może w relacjach o meczu który był sprzedany w latach 90.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 18 minut temu, ogqozo napisał(a):No i mamy dobry początek, bo Galata pokonuje Liverpool.Ten Sara to jakaś gwiazda roku może być, z tego co wiem koleś wcale jakoś nie błyszczy w lidze tureckiej, ale co odwala w LM z tymi rywalami to niezłe zaskoczenie.Teraz 3 mecze gdzie we wszystkich rywal dość solidny, oczywiście Newcastle i Tottenham są dość nisko w Anglii, ale tym lepsze, że w sumie kto wie, może powalczą, do tej pory nieźle wypadły w LM.Tottenham chyba nie powalczy jednak.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Atalanta też już trójka w plecy. A ja oczywiście wybrałem mecz do oglądania, gdzie jest 0:0.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 24 minuty temu, Zwyrodnialec napisał(a):Karius zmienił nazwisko na Kinsky?Chyba najgorszy debiutant w historii LM, biedaczysko.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Atalanta przewaliła jak normalni ludzie, po prostu nie dotyka piłki, nie istnieje, jest masakrowana w grze i straciła normalne gole.Tam to bramkarz gra całkiem dobry mecz lol. Gdyby Bayern miał dzień konia, to serio mogli zdobyć dwa razy tyle bramek. Jak ten zespół dominuje mecze to się w pale nie mieści.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. To był najgorszy występ Kinskiego od czasu konfrontacji z Lee Van Cleefem
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Barca dramatycznie w drugiej połowie. Bezradny mecz Lewandowskiego, swoją drogą. Yamal zniwelowany... Największy sukces w historii Newcastle? Jasne, byli mistrzami Anglii 100 lat temu, ale kto wie co tam się wtedy grało.