Opublikowano 10 marca 201510 l A skąd się te sytuacje biorą kabi, skoro sam pisałeś jak Ronaldo grał piach, że nie ma sytuacji to nie strzela?
Opublikowano 10 marca 201510 l Czo ten Varane czasami wyprawia to woła o pomstę do nieba. Dwa lata temu, gdy miał 19 lat grał jak profesor, a teraz gra jak... 21-latek. Real ogólnie słabo, słabiutko żeby się nie skończyło jakimś 2:4 jak kiedyś z Monaco. Co tam z Modriciem gotowy już do gry czy raczej straszak? Nie ma jego i Jamesa i na grę Realu nie da się patrzeć.
Opublikowano 10 marca 201510 l A skąd się te sytuacje biorą kabi, skoro sam pisałeś jak Ronaldo grał piach, że nie ma sytuacji to nie strzela? Już dupa boli bo Ronaldo strzela?
Opublikowano 10 marca 201510 l A skąd się te sytuacje biorą kabi, skoro sam pisałeś jak Ronaldo grał piach, że nie ma sytuacji to nie strzela? Już dupa boli bo Ronaldo strzela? Plączesz się w zeznaniach kabi.
Opublikowano 10 marca 201510 l No gdzie on kurzastópka jest ten Modrik?! Był stał w tunelu, a teraz go nie ma ;( Czekam z niecierpliwością na powrót jezusakrystusa środka pola do składu realu.
Opublikowano 10 marca 201510 l A skąd się te sytuacje biorą kabi, skoro sam pisałeś jak Ronaldo grał piach, że nie ma sytuacji to nie strzela? Już dupa boli bo Ronaldo strzela? Plączesz się w zeznaniach kabi. Ty jakis niedorozwiniety jestes? No w chu.j swietne okazje mu stworzyli partnerzy jedna wrzutka w koncówce i rzut rozny. O ja niegodziwy plączący sie w zeznaniach przepraszam masz jak zwykle racja a ja nie. Juz? Jak Ronaldo strzeli 3 bramke w tym meczu to i tak bedzie zasługa mendrka bo wcisnął kółko na padzie. Ogólnie to odbij bo sie przypier.dalasz do kazdego posta gdzie ktoś napisze cokolwiek pozytywnego o Ronaldo. Edytowane 10 marca 201510 l przez kanabis
Opublikowano 10 marca 201510 l Jak Schalke załapie, by bombardować bramę słabego Casillasa, to jeszcze mają szansę.
Opublikowano 10 marca 201510 l A skąd się te sytuacje biorą kabi, skoro sam pisałeś jak Ronaldo grał piach, że nie ma sytuacji to nie strzela? Już dupa boli bo Ronaldo strzela? Plączesz się w zeznaniach kabi. Ty jakis niedorozwiniety jestes? No w chu.j swietne okazje mu stworzyli partnerzy jedna wrzutka w koncówce i rzut rozny. O ja niegodziwy plączący sie w zeznaniach przepraszam masz jak zwykle racja a ja nie. Juz? Jak Ronaldo strzeli 3 bramke w tym meczu to i tak bedzie zasługa mendrka bo wcisnął kółko na padzie. Ogólnie to odbij bo sie przypier.dalasz do kazdego posta gdzie ktoś napisze cokolwiek pozytywnego o Ronaldo.
Opublikowano 10 marca 201510 l Barca tez ma smieszną obrone ale do przodu graja ciut skuteczniej niz Szalke 9-5 całkiem realny wynik na CN Edytowane 10 marca 201510 l przez Codename
Opublikowano 10 marca 201510 l Co za wstyd. Pochwalę tylko Ronaldo i Modricia. Pierwszy w końcu zaczął biegać i się starać coś rozegrać, może nie wychodziło ale ważne że próbował, o golach nie wspominając. Drugi wprowadził jako taką równowagę w środku o ile można mówić o równowadze w takim spotkaniu. Jeśli to nie był ostateczny wstrząs dla tej drużyny to ja nie wiem co może być, chyba tylko elegancki w(pipi) od Barcelony. Edytowane 10 marca 201510 l przez MYSZa7
Opublikowano 10 marca 201510 l Nie do ogarnięcia jest jak to moglo sie spie.rdolic z drużyny która w listopadzie rozjeżdżała wszystko w dno dna jakie graja teraz Edytowane 10 marca 201510 l przez Codename