Opublikowano 14 września 20168 l Ee tam, są zmęczeni ciężkim sezonem w ekstraklasie, takie tuzy jak termalica wymeczyly ich.
Opublikowano 14 września 20168 l Komentatorzy męczą sie komentując ten mecz. Nie wiedza o czym tu gadać.
Opublikowano 14 września 20168 l Już wiem dlaczego przez tyle lat żadna polska drużyna nie chciała awansować do Ligi Mistrzów Różnica miliona poziomów
Opublikowano 14 września 20168 l Co za gol Bernardo Silvy. Potwierdza znaki z ligi, że to może być jego sezon. Podobnie z Semedo. Real wcale za łatwo nie ma ze Sportingiem. Za to City przekonująco ciśnie Gladbach. Podobnie Juve. Mecz Leverkusen-CSKA też dla mnie zaskakująco jednostronny. Edytowane 14 września 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 14 września 20168 l Przerywamy transmisje by polaczyc sie na zywo z rodzinnym domem w zawierciu
Opublikowano 14 września 20168 l Leicester przegrywa po nie najlepszym zachowaniu ogólnie świetnego bramkarza, jakim był Butelle. Na moim livescore Lisy prowadzą.
Opublikowano 14 września 20168 l Jak się to ujmie tak, że Dortmund w ciągu pół godziny stworzył 10 razy więcej okazji, niż przez cały mecz z beniaminkiem Bundesligi w Lipsku, to nie brzmi najlepiej. Oczywiście przejęzyczenie, Butelle to bramkarz Brugii. Szkoda, bo Leicester mało gra i na razie kisi 1-0.
Opublikowano 14 września 20168 l Skrzydłowi Borussi mają razem tyle samo lat co Malarz, taka ciekawostka
Opublikowano 14 września 20168 l Ou tyle to ja myślałem że będzie po całym meczu a nie po pierwszym kwadransie xd
Opublikowano 14 września 20168 l Legia to byłby idealny przeciwnik dla zespołu van Gaala. Długa laga w pole karne i gol.
Opublikowano 14 września 20168 l No ale Glik prawie strzelił gola, tak że polska piłka tak ogólnie jest potężna. Monaco ogólnie naprawdę dobrze wygląda w tym sezonie, po wejściu Lemar też czaruje. Edytowane 14 września 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 14 września 20168 l Garść statystyk po dwóch kwadransach. Legia - BVB Gole: 0-3. Celne strzały: 0-9. Groźne sytuacje: 0-15. Udane pressingi: 0-30. Udane dryblingi: 0-22. Podania nieskażone myślą: 17-0.