Opublikowano 14 września 20168 l Przez ten Real to ja zejdę kiedyś na zawał. Co do Legii to Ronaldo już szykuje przemowę na galę wręczenia nagrody za rekord strzelecki w jednym sezonie LM.
Opublikowano 14 września 20168 l Legia Borrusia 0:6 Barcelona Celtic 7:0 więc nadal Legia < Celtic #Letfootballwin
Opublikowano 14 września 20168 l bramki na wyjezdzie licza sie podwojnie czekam na newsy, ze hasi zostal rzucony na stos, zaraz po tym, ze nikt nie zobaczy na zywo w warszawie realu za wyajtkiem pilkarzy i porzadkowych
Opublikowano 14 września 20168 l Najgorsze było to ze Bvb od 30 minuty juz grali w zasadzie na 1/3 mocy Edytowane 14 września 20168 l przez KOŁD
Opublikowano 14 września 20168 l No ladny mecz, skrzydlowi Borusi rocznik 98 wjezdzali w mistrza Polski jak noz w rozgrzane maslo, mam nadzieje ze chociaz chlopaki z awantury o bilety odspiewali Niemena na stadionie!
Opublikowano 14 września 20168 l No cóż, kibice Legii, mogli uratować swój klub przed kompromitacją, wystarczyło podpalić stadion, by uniknąć blamażu... ... a tak na serio, strasznie się elita odróżnia od reszty. Dwie różne dyscypliny sportu
Opublikowano 14 września 20168 l piekne bomby prawdy w studio c+ o hasim, lesny miej jaja o ile cie nie zagazowali i zwolnij durnia
Opublikowano 14 września 20168 l Jak wyliczył tygodnik kibica BVB's 3-0 lead after 17 mins is fastest three-goal lead for away side in #UCL history
Opublikowano 14 września 20168 l Interesuje mnie filozofia tego trenera. Jedyne zagrożenie pod bramką to była główka Nikolica, którzy wszedł z ławki. Piłkarz jakieś 123 razy lepszy niż reszta tej gromady, który załatwił im mistrza polski jak i ligę mistrzów. I siedział na ławie.
Opublikowano 14 września 20168 l mnie to rozje,balo ze polowa pilkarzy legii ma nadwage xddd przeciez ci ludzie nie zasluguja na to, zeby byc pilkarzami, na te pieniadze, na ten zaszczyt;///
Opublikowano 14 września 20168 l Gdzie jest Maiden? I czy w Warszawie te zakapturzone lyse szmaty bez honoru napierdalaja juz Niemcow i rzucaja brukiem?
Opublikowano 14 września 20168 l Kibice BVB na pewno biją Niemców po hełmach po takiej łatwej wygranej.
Opublikowano 14 września 20168 l mnie to rozje,balo ze polowa pilkarzy legii ma nadwage xddd przeciez ci ludzie nie zasluguja na to, zeby byc pilkarzami, na te pieniadze, na ten zaszczyt;/// ten guilerme to (pipi) jak hulk xD
Opublikowano 14 września 20168 l Dodatkowo mina mojego ziomka, który postawił stówke na 1:0 dla Legii.. XD Boshe jak śmiesznie.
Opublikowano 14 września 20168 l W przypływie emocji wiele głupich rzeczy się robi. Ja w zeszłym sezonie bardzo często stawiałem na mój United
Opublikowano 14 września 20168 l to, że my mając taką ligę, mamy kogo wybrać do reprezentacji, to jest cud nad cudami. Jak oni tą Legię zbudowali z jakiegoś szrotu jeszcze zagranicznego to ja nie wiem. Kibolstwo zidiociałe, prezes zidiociały, 20 lat przespane piłkarsko. Zbudowali sobie biznes, zapomnieli zbudować zespołu
Opublikowano 14 września 20168 l Klęska niejako cieszy. Zwiększają się szanse na rychłe zwolnienie dyletanta. Hejterom rzucę ziarenko soli w oczko: ponad 50 mln. euro (ponad 240 mln. złotych) - tyle Legia może zarobić na LM. Pozostaję z poważaniem