Skocz do zawartości

Europa League

Featured Replies

Opublikowano
12 minut temu, Kaczi napisał:

Wilshere akurat nie zagrał złe, za to Wellbeck klasycznie 

Wilshare miał kilka głupich strat, nie uznałbym za zbyt udany mecz w jego w wykonaniu. 

To powyżej to klasyczny Welbz, ale w pierwszej połowe robił sporo, miał kilka dobrych zagrań, był bliski strzelania gola a dzięki jego obecności sporo miejsca miał Mikitarian chociażby :lapka: 

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 431,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

• O fak. Polskie drużyny miały okazję zdobyć tyle punktów do europejskiej klasyfikacji, a ja głupi im nie kibicowałem   Z tego miejsca chciałbym przeprosić naczelnego znawcę futbolu - ogórka!   Pop

• Że niby ja? Co ja znowu zrobiłem?   Napisałem ci już dziesięć razy, że nikogo tutaj nie obchodzi, czy komuś kibicujesz, czy nie, po prostu męczące jest czytanie tych pseudośmiesznych tekstów "uhuhuh

Opublikowano

Kto dopuścił do komentowania tego meczu na eurosporcie jakiś ogórków.... Przecież tego nie da się słuchać :/

nie, no wydaje się że Arsenal ma ten mecz pod kontrolą, nawet karne z kapelusza mają 

no i Xaka wyjąśnił :)

Edytowane przez Kaczi

Opublikowano

Ale pech Milanu, najpierw karny z dupy na Wellbecku a teraz sabotaż Donnarummy.

@Kaczi główny komentator to lekki random z TVP, ale drugi Terlecki to niezły dzban, gada czasami takie głupoty że szkoda gadać

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

No właśnie szkoda ze nie dali pana od Bundesligi, który komentował mecz z Zenitem. A akurat tego pana lubię,  bardzo charakterystyczny głos i rzeczowy komentarz 

Opublikowano

O tak, Tomasz Lach to klasa. Znakomity komentator, trochę niedoceniany, ale dla mnie od zawsze głos Eurosportu, przynajmniej tej piłkarskiej części.

Opublikowano

RB Lipsk - Olympique Marsylia

Arsenal Londyn - CSKA Moskwa

Atletico Madryt - Sporting Lizbona

Lazio Rzym - Red Bull Salzburg

Opublikowano

Pólfinały życzyłbym sobie 

Atletico - RB Lipsk

Arsenal - Lazio 

i finał Arsenal - Atletico 

ale oczywiście tak nie będzie :reggie: 

Opublikowano

Atleti wygra z Lazio w finale, tak to widzę. I coś czuję nadchodzący ból dupy na Wengera po odpadnięciu z moskalami.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szczególnie znakomita obrona CSKA. Ruskim na mundialu nawet grupa śmiechu nie pomoże.

Opublikowano

City i Juventusowi się nie udało. Do 3 razy sztuka. 

Opublikowano

Co się tam dzieje w tych meczach xD

Opublikowano

Pięknie Marsylia wyjaśniła niemców :banderas:Bardzo dobry mecz.