Skocz do zawartości

Pytania różne, różniste

Featured Replies

Opublikowano

Na luzie i 10 lat. Najwazniejsze by ja dobrze zalozyc

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 327,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, miałem nadrobić więc jak obiecałem opiszę tę sytuację z E-Klasą.   Jakieś 2 tygodnie temu udało mi się umówić na przetestowanie srebrnego E55 AMG, rocznik końcówka 2005, pełen wypas oczywiści

• Od ily tys zaczynaja sie auta, obojetnie jakie, ktore jak sie kupi to jest sie snobem i szpanerem ? No powiedz mi ? Ty chyba jestes umyslowo opozniony twierdzac, ze to szpanerstwo. Jasne, po ch uj mie

• Zwykle żółte to pic na wodę.  Blue Blocker to są powłoki na soczewki dokładnie do jazdy zmierzchowej i w ciężkich warunkach pogodowych (mgła, deszcz, zachmurzenie, zmierzch). BB blokuje cześć pasma św

Opublikowano

Na czołową też najlepiej :potter:

Opublikowano

Wchodząc do tego tematu i widząc post Lucka byłem pewien, że wspomni o tym, że koniecznie trzeba jeszcze zglebić furę. No trochę się zawiodłem...

Opublikowano

Lucek założył po prostu, że gleba już jest, oczywista oczywistość. Najpierw obcieranie wahaczami o dziurawe drogi a teraz ciemne szyby przednie, żeby nie było nic widać.

Opublikowano

i nie wiem jak te szyby przyciemnić  :dunno:  wielka ch.ujnia będzie jak tylko tylne zrobię? 

Opublikowano

nie, wszyscy normalnie ludzi przyciemniają tylko tylne szyby  :thumbsup:  mozesz rowniez obkleic slupki miedzy szybami, dodaje efektu

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

jak dla mnie przyciemnianie szyb to wiocha :|

Opublikowano

jestem ze wsi, typowy polaczek. Czemu miałbym sobie tego odmówić?  Podoba mi się to

Opublikowano

wazne zebys ty byl szczesliwy

Opublikowano

Brzmi durnie, chociaż możliwe, że w przepisach znajduje się jakaś luka. W praktyce nie widzę możliwości, by w sądzie ukarany został kierowca nieoznakowanego radiowozu.

Opublikowano

wątpię, żeby w Uwaga Pirat pokazywali cały czas policjantów popełniających wykroczenia :)

Opublikowano

jak dla mnie przyciemnianie szyb to wiocha :|

Jak sie ma ciemne szyby w samochodzie z tyłu żeby dziecku nie waliło słońce po oczach w foteliku to też wiocha?

Opublikowano

wątpię, żeby w Uwaga Pirat pokazywali cały czas policjantów popełniających wykroczenia :)

W Uwaga Pirat są już odcinki z nowych przepisów?

Opublikowano

Dlatego nie pokazują policjantów, którzy cały czas popełniają wykroczenia :P

Opublikowano

ojciec ma oc w pzu, umowa na wspolwlascicielstwo, zeby dostac jego zniki musze tez ubezpieczac w pzu czy moge w dowolnej firmie?

Opublikowano

Dlaczego? Zawsze brali zniżki osoby która je posiada i doliczali zwyżkę za wiek młodego kierowcy.
Sam przepisywałem ubezpieczenie, 2 tyg. temu i wzięli zniżki mojej mamy która jest współwłaścicielem (60%). Nie musisz w tej samej ubezpieczalni, natomiast jeśli nabroisz to bedzie musiał Twój ojciec udowodnić, że posiada faktycznie te zniżki w PZU.

Edytowane przez Dud.ek

Opublikowano

nie dostaniesz jego zniżek jeżeli będziesz współwascicielem

nie ma zadnej roznicy kto jest wpisany jako wlasciciel a wspolwlasciciel

jaka firme ubezpieczeniowa polecacie zeby wyszlo jak najtaniej? ze wszystkimi znizkami ojca 60%-moja zwyzka za wiek przy jednorazowej wplacie wyjdzie 700zl w pzu, da rade znalezc gdzies za 400-500zl?

Edytowane przez najdas85

Opublikowano

Panowie mam problem w swojej 407. Pękła mi prawa osłona podwozia przy progach. Co począć. Walnąć jakieś na razie doraźne rozwiązanie w stylu przyklejenia tego jakoś czy można u(pipi)ić i dojechać jakoś do mechanika, żeby mi to wymienił? 

tCXzbt4.jpg

Opublikowano

To jest dolna część progu? Jakoś nie mogę się ogarnąć na fotce.

Opublikowano

Kupiłem motocykl i przy spisywaniu umowy obejrzałem dowód, a nie zatrzymałem się przy danych aby porównać czy to sprzedający i są innne. Dane w dowodzie są inne niż osoby która sprzedawała mi motor (mówił że kupił od wuja).  Ubezpieczenie OC i umowa są z danymi sprzedającego. Karta pojazdu jest, ostatni właśćiciel to ten z dowodu r.

Przejdzie to przy rejestrowaniu? z tego co czytałem to nie, albo bym musiał mieć umowe k-s sprzedającego z wujem.

Ciekawe czy jak spisałbym umowę z danymi z dowodu rejestracyjnego to nie było by kwiatków w wydziale.