Opublikowano 10 czerwca 20159 l Wchodząc do tego tematu i widząc post Lucka byłem pewien, że wspomni o tym, że koniecznie trzeba jeszcze zglebić furę. No trochę się zawiodłem...
Opublikowano 10 czerwca 20159 l Lucek założył po prostu, że gleba już jest, oczywista oczywistość. Najpierw obcieranie wahaczami o dziurawe drogi a teraz ciemne szyby przednie, żeby nie było nic widać.
Opublikowano 12 czerwca 20159 l i nie wiem jak te szyby przyciemnić wielka ch.ujnia będzie jak tylko tylne zrobię?
Opublikowano 12 czerwca 20159 l nie, wszyscy normalnie ludzi przyciemniają tylko tylne szyby mozesz rowniez obkleic slupki miedzy szybami, dodaje efektu Edytowane 12 czerwca 20159 l przez Szejdj
Opublikowano 13 czerwca 20159 l jestem ze wsi, typowy polaczek. Czemu miałbym sobie tego odmówić? Podoba mi się to
Opublikowano 13 czerwca 20159 l Dobra, wiem że to co teraz wrzuce to może być podpucha itp. ale chciałbym żeby ktoś obeznany w temacie się wypowiedział jak to wygląda.http://motokiller.pl/248930/Nowe-przepisy-maja-pewna-wade Ile w tym prawdy ? Faktycznie policaja jadąca tą prędkością też może mieć kłopot?
Opublikowano 13 czerwca 20159 l Brzmi durnie, chociaż możliwe, że w przepisach znajduje się jakaś luka. W praktyce nie widzę możliwości, by w sądzie ukarany został kierowca nieoznakowanego radiowozu.
Opublikowano 13 czerwca 20159 l wątpię, żeby w Uwaga Pirat pokazywali cały czas policjantów popełniających wykroczenia
Opublikowano 13 czerwca 20159 l jak dla mnie przyciemnianie szyb to wiocha :| Jak sie ma ciemne szyby w samochodzie z tyłu żeby dziecku nie waliło słońce po oczach w foteliku to też wiocha?
Opublikowano 13 czerwca 20159 l wątpię, żeby w Uwaga Pirat pokazywali cały czas policjantów popełniających wykroczenia W Uwaga Pirat są już odcinki z nowych przepisów?
Opublikowano 13 czerwca 20159 l Dlatego nie pokazują policjantów, którzy cały czas popełniają wykroczenia
Opublikowano 21 czerwca 20159 l ojciec ma oc w pzu, umowa na wspolwlascicielstwo, zeby dostac jego zniki musze tez ubezpieczac w pzu czy moge w dowolnej firmie?
Opublikowano 21 czerwca 20159 l Dlaczego? Zawsze brali zniżki osoby która je posiada i doliczali zwyżkę za wiek młodego kierowcy.Sam przepisywałem ubezpieczenie, 2 tyg. temu i wzięli zniżki mojej mamy która jest współwłaścicielem (60%). Nie musisz w tej samej ubezpieczalni, natomiast jeśli nabroisz to bedzie musiał Twój ojciec udowodnić, że posiada faktycznie te zniżki w PZU. Edytowane 21 czerwca 20159 l przez Dud.ek
Opublikowano 21 czerwca 20159 l nie dostaniesz jego zniżek jeżeli będziesz współwascicielem nie ma zadnej roznicy kto jest wpisany jako wlasciciel a wspolwlasciciel jaka firme ubezpieczeniowa polecacie zeby wyszlo jak najtaniej? ze wszystkimi znizkami ojca 60%-moja zwyzka za wiek przy jednorazowej wplacie wyjdzie 700zl w pzu, da rade znalezc gdzies za 400-500zl? Edytowane 21 czerwca 20159 l przez najdas85
Opublikowano 27 czerwca 20159 l Panowie mam problem w swojej 407. Pękła mi prawa osłona podwozia przy progach. Co począć. Walnąć jakieś na razie doraźne rozwiązanie w stylu przyklejenia tego jakoś czy można u(pipi)ić i dojechać jakoś do mechanika, żeby mi to wymienił?
Opublikowano 28 czerwca 20159 l Kupiłem motocykl i przy spisywaniu umowy obejrzałem dowód, a nie zatrzymałem się przy danych aby porównać czy to sprzedający i są innne. Dane w dowodzie są inne niż osoby która sprzedawała mi motor (mówił że kupił od wuja). Ubezpieczenie OC i umowa są z danymi sprzedającego. Karta pojazdu jest, ostatni właśćiciel to ten z dowodu r. Przejdzie to przy rejestrowaniu? z tego co czytałem to nie, albo bym musiał mieć umowe k-s sprzedającego z wujem. Ciekawe czy jak spisałbym umowę z danymi z dowodu rejestracyjnego to nie było by kwiatków w wydziale.