Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pytania różne, różniste

Featured Replies

Opublikowano

Na luzie i 10 lat. Najwazniejsze by ja dobrze zalozyc

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 347,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, miałem nadrobić więc jak obiecałem opiszę tę sytuację z E-Klasą.   Jakieś 2 tygodnie temu udało mi się umówić na przetestowanie srebrnego E55 AMG, rocznik końcówka 2005, pełen wypas oczywiści

• Od ily tys zaczynaja sie auta, obojetnie jakie, ktore jak sie kupi to jest sie snobem i szpanerem ? No powiedz mi ? Ty chyba jestes umyslowo opozniony twierdzac, ze to szpanerstwo. Jasne, po ch uj mie

• Zwykle żółte to pic na wodę.  Blue Blocker to są powłoki na soczewki dokładnie do jazdy zmierzchowej i w ciężkich warunkach pogodowych (mgła, deszcz, zachmurzenie, zmierzch). BB blokuje cześć pasma św

Opublikowano

Na czołową też najlepiej :potter:

Opublikowano

Wchodząc do tego tematu i widząc post Lucka byłem pewien, że wspomni o tym, że koniecznie trzeba jeszcze zglebić furę. No trochę się zawiodłem...

Opublikowano

Lucek założył po prostu, że gleba już jest, oczywista oczywistość. Najpierw obcieranie wahaczami o dziurawe drogi a teraz ciemne szyby przednie, żeby nie było nic widać.

Opublikowano

i nie wiem jak te szyby przyciemnić  :dunno:  wielka ch.ujnia będzie jak tylko tylne zrobię? 

Opublikowano

nie, wszyscy normalnie ludzi przyciemniają tylko tylne szyby  :thumbsup:  mozesz rowniez obkleic slupki miedzy szybami, dodaje efektu

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

jak dla mnie przyciemnianie szyb to wiocha :|

Opublikowano

jestem ze wsi, typowy polaczek. Czemu miałbym sobie tego odmówić?  Podoba mi się to

Opublikowano

wazne zebys ty byl szczesliwy

Opublikowano

Brzmi durnie, chociaż możliwe, że w przepisach znajduje się jakaś luka. W praktyce nie widzę możliwości, by w sądzie ukarany został kierowca nieoznakowanego radiowozu.

Opublikowano

wątpię, żeby w Uwaga Pirat pokazywali cały czas policjantów popełniających wykroczenia :)

Opublikowano

jak dla mnie przyciemnianie szyb to wiocha :|

Jak sie ma ciemne szyby w samochodzie z tyłu żeby dziecku nie waliło słońce po oczach w foteliku to też wiocha?

Opublikowano

wątpię, żeby w Uwaga Pirat pokazywali cały czas policjantów popełniających wykroczenia :)

W Uwaga Pirat są już odcinki z nowych przepisów?

Opublikowano

Dlatego nie pokazują policjantów, którzy cały czas popełniają wykroczenia :P

Opublikowano

ojciec ma oc w pzu, umowa na wspolwlascicielstwo, zeby dostac jego zniki musze tez ubezpieczac w pzu czy moge w dowolnej firmie?

Opublikowano

Dlaczego? Zawsze brali zniżki osoby która je posiada i doliczali zwyżkę za wiek młodego kierowcy.
Sam przepisywałem ubezpieczenie, 2 tyg. temu i wzięli zniżki mojej mamy która jest współwłaścicielem (60%). Nie musisz w tej samej ubezpieczalni, natomiast jeśli nabroisz to bedzie musiał Twój ojciec udowodnić, że posiada faktycznie te zniżki w PZU.

Edytowane przez Dud.ek

Opublikowano

nie dostaniesz jego zniżek jeżeli będziesz współwascicielem

nie ma zadnej roznicy kto jest wpisany jako wlasciciel a wspolwlasciciel

jaka firme ubezpieczeniowa polecacie zeby wyszlo jak najtaniej? ze wszystkimi znizkami ojca 60%-moja zwyzka za wiek przy jednorazowej wplacie wyjdzie 700zl w pzu, da rade znalezc gdzies za 400-500zl?

Edytowane przez najdas85

Opublikowano

Panowie mam problem w swojej 407. Pękła mi prawa osłona podwozia przy progach. Co począć. Walnąć jakieś na razie doraźne rozwiązanie w stylu przyklejenia tego jakoś czy można u(pipi)ić i dojechać jakoś do mechanika, żeby mi to wymienił? 

tCXzbt4.jpg

Opublikowano

To jest dolna część progu? Jakoś nie mogę się ogarnąć na fotce.

Opublikowano

Kupiłem motocykl i przy spisywaniu umowy obejrzałem dowód, a nie zatrzymałem się przy danych aby porównać czy to sprzedający i są innne. Dane w dowodzie są inne niż osoby która sprzedawała mi motor (mówił że kupił od wuja).  Ubezpieczenie OC i umowa są z danymi sprzedającego. Karta pojazdu jest, ostatni właśćiciel to ten z dowodu r.

Przejdzie to przy rejestrowaniu? z tego co czytałem to nie, albo bym musiał mieć umowe k-s sprzedającego z wujem.

Ciekawe czy jak spisałbym umowę z danymi z dowodu rejestracyjnego to nie było by kwiatków w wydziale.