Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

Grzybiarz jak wyjaśnił xd

Ten wrap z fetą w Maku może być nawet ciekawy. Nie przypominam sobie, że feta kiedyś była w jakimś daniu w Maku.

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 572,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

Do KFC wjechały Taco - trzeba będzie obczaić, nie kojarzę, żeby były wcześniej w PL.

xI1GE9a.png

Opublikowano
W dniu 24.07.2018 o 09:50, Radovan napisał:

Do KFC wjechały Taco - trzeba będzie obczaić, nie kojarzę, żeby były wcześniej w PL.

xI1GE9a.png

Ja pierdule co za guwno xd

w ogole co to za pomysl zeby taco owinac jeszcze w tortille xd 

kawalek stripsa wsadzony do srodka z warzywami i zimnym sosem :x nie polecam

Opublikowano

No znow kfc zabiera sie za cos za co nie powinno. Kurczak w taco :yao: To juz mac moglby poszatkowac te swoje podeszwy i zrobic "a'la" "el pastore".

Opublikowano

Chińszczyzna niegdyś też była ciekawym wynalazkiem xd

Opublikowano

Ja tam w kfc lubiłem te pudła z ryżem, bitesami i sosem. Mogli to na stałe zostawić. 

Opublikowano

Ej co nie mowicie ze do maca szklanki wjechaly. Jest tez promocja na sredni zestaw bigmac za 12zl.

Opublikowano

Nie. Krece beke z samego siebie. Kiedys postanowilem, ze zbiore komplet (tych na ksztalt puszki) bo raz w tyg. bywalem w macu i w sumie mi sie to udalo. Do dzis korzystam z jednej a reszta zamula jeszcze w kartonikach w szafce.

Opublikowano

No kiedyś to było kurła, burger w Macu za 2, albo 3 zł i ten dylemat, czy lepiej nie iść na kebaba obok za 4.50 :)

A po wszystkim L&M za 5.70 paczka

Opublikowano

Dwa wiesmaki lub dwa makczikeny 13 zl na kupon.

Opublikowano
W dniu 26.07.2018 o 19:10, Grabek napisał:

Ja pierdule co za guwno xd

w ogole co to za pomysl zeby taco owinac jeszcze w tortille xd 

kawalek stripsa wsadzony do srodka z warzywami i zimnym sosem :x nie polecam

No dramat jakiś, w ogóle nie chrupie + ta tortilla żałosna :/

Opublikowano

najlepszy shake to masło orzechowe z czekoladą, orzeszkami i śmietaną w kfc. Moja największa słabość po Donatach z biedry

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Już ucek dawał, w sumie co za problem? 2 grzanki do podgrzania i złożenia.

Opublikowano

takie cuda to sobie za gówniaka robilem, tzw bułka z serem i parowka

Opublikowano
W dniu 31.07.2018 o 19:47, Plugawy napisał:

Kurła te wciągnąłem się w te donaty, a po nich jechałem, że chemia i syf :(

no nie wiem co z tymi donatami. z nadzieniem malinowym poszedł do kosza po jednym gryzie, z owocami leśnymi i tą posypką jak rozpuszczalna 'herbata' dla dzieci jest ok, z oreo niby chemia i w ogóle strach pomyśleć co tam jeszcze jest, wziąłem kawałek i już miałem wyrzucić bo słodkie jak cholera a i tak całego zjadłem :dunno:a potem żałuję, że zjadłem, jak gruba baba "na diecie" xd to już lepiej kupić batona zbożowego bez gluten by Ann.

polecam muffinki z Lidla jagodowe, czekoladowe są tez spoko ale są z dżemem jagodowym i jak dla mnie jest za słodki, jagodowe bez żadnego dżemu.

Opublikowano
27 minut temu, mcp napisał:

no nie wiem co z tymi donatami. z nadzieniem malinowym poszedł do kosza po jednym gryzie, z owocami leśnymi i tą posypką jak rozpuszczalna 'herbata' dla dzieci jest ok, z oreo niby chemia i w ogóle strach pomyśleć co tam jeszcze jest, wziąłem kawałek i już miałem wyrzucić bo słodkie jak cholera a i tak całego zjadłem :dunno:a potem żałuję, że zjadłem, jak gruba baba "na diecie" xd to już lepiej kupić batona zbożowego bez gluten by Ann.

polecam muffinki z Lidla jagodowe, czekoladowe są tez spoko ale są z dżemem jagodowym i jak dla mnie jest za słodki, jagodowe bez żadnego dżemu.

Na tą chwilę, zdecydowanie Donut Oreo u mnie wygrywa XD muffinek nie lubię, więc podziękuję za spróbowanie.

Opublikowano

Jak donaty to tylko z biedronki - tanio, niezdrowo i smacznie.

Opublikowano

Też was wrapy w mcd tak zamulają? Kebaba, burgera opier.dolę bez popity, ale wezmę ze dwa gryzy wrapa i już jest ciężko, na tyle że muszę wziąć parę łyków napoju by móc zjeść całego. Może to zasługa tego sosu miodowo - musztardowego ale nie narzekam, dzięki temu najem się samym wrapem (czego choćby o big macu za podobną kwotę nie mogę powiedzieć) i nie trzeba więcej hajsu rozwalać :nosacz:

Opublikowano
1 godzinę temu, Mejm napisał:

Jak donaty to tylko z biedronki - tanio, niezdrowo i smacznie.

I tym postem mnie kupiłeś. Jutro idę do biedry na swoje pierwsze donuty. Jaki smak polecacie? Na co zwracać uwagę przy zakupie?:))