Opublikowano 13 lipca 20186 l Puenta jest taka, ze trzeba zolci upuscic na forumie i by bylo zdrowiej. Ale wolisz sie bawic w Matke Terese to dostaniesz kabel do japy.
Opublikowano 18 lipca 20186 l Dzbany z polskiego oddziału McDonald's oczywiście znowu się nie popisali i dostajemy Burgera Szefa zwykłego i na ostro, łódeczki ziemniaczane, krewetki z sosem chili-lemon i dwa McWrapy - z krewetkami i tzatziki. Krewetki się spróbuje.
Opublikowano 18 lipca 20186 l Nie denerwuj się bo masz aortę pewnie zapchaną już dobrze - z każdym nerwem bliżej do zatoru. I bez złośliwości - ja się o Ciebie martwię.
Opublikowano 18 lipca 20186 l Było, szału nie zrobiły. Wiocha się oczywiście będzie spuszczać, ale dla mnie były jak plastik o smaku krewetki.
Opublikowano 18 lipca 20186 l Godzinę temu, Rozi napisał: Na stronie widnieje, barani łbie. a to sorry, nie wiedzialem, tez musze sobie strone startowa zapdejtowac. zwracam honor za ojca. Edytowane 18 lipca 20186 l przez Najtmer
Opublikowano 19 lipca 20186 l No te krewety były niezbyt ciekawe, w takim skapciałej panierce, ale to jadłem dawno, więc może się skuszę z ciekawości.
Opublikowano 19 lipca 20186 l North Fish to guwno obesrane za nieadekwatne do jakości pieniądze dla cebulaków, którzy jarają się, że mogą sobie dodatków w opór nałożyć.
Opublikowano 19 lipca 20186 l No właśnie też nie rozumiem, co to ma do krewetek w boxie. Być może dlatego, że dzisiaj jeszcze wylewu nie miałem
Opublikowano 19 lipca 20186 l Temat Fast Food, a że wspomniano o North Fish i że coś tam jest spoko to wyraziłem swoją opinię o North Fish.
Opublikowano 19 lipca 20186 l krupek jest jaki taki typ u mnie w robocie, stoje z ludzmi z pracy przy kawie i typ wpier.dala się w dyskusje nawet nie mając pojecia o co chodzi dorzuca swoje trzy grosze no o-ok można i tak, dz-dzięki
Opublikowano 19 lipca 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4 minuty temu, _Be_ napisał: krupek jest jaki taki typ u mnie w robocie, stoje z ludzmi z pracy przy kawie i typ wpier.dala się w dyskusje nawet nie mając pojecia o co chodzi dorzuca swoje trzy grosze no o-ok można i tak, dz-dzięki Czy ten typ to ty?
Opublikowano 19 lipca 20186 l 1 minutę temu, grzybiarz napisał: Czy ten typ to ty? narkotyki wjechały za mocno dzisiaj?
Opublikowano 19 lipca 20186 l Godzinę temu, _Be_ napisał: narkotyki wjechały za mocno dzisiaj? mleczko sojowe skwaśniało?
Opublikowano 19 lipca 20186 l Krewetki w macu Identycznie jak "chinszczyzna" w kfc. Kupony by jakies dobre rzucili a nie kombinowali z tym czego nie potrafia.