Opublikowano 10 października 200915 l Panowie ja proponuję nie wyszukiwać na silę wad tej gry, bo widzę że niektórzy się za bardzo wczuli w rolę recenzenta. To nie jest żadne wyszukiwanie wad na siłę. Każda gra je ma i tak samo zapewne jest z U2
Opublikowano 10 października 200915 l mieszkasz w jednym ze stanów Want to Win UNCHARTED 2: Among Thieves Fortune Hunter Edition? Start Playing Tonight! w wersję demo http://blog.us.playstation.com/2009/10/want-to-win-uncharted-2-among-thieves-fortune-hunter-edition-start-playing-tonight/
Opublikowano 10 października 200915 l a ja dzis mialem nocke w pracy, tradycyjnie ogladalem sobie na justinie jak ludzie sobie graja live, no i patrze jakis jankes gra w full versje uncharted2 (jak to mozliwe) ogladalem jakies 4h i widzialem zakonczenie ale mam nerwa teraz, mam nadzieje ze zapomne o tym do naszej premiery
Opublikowano 10 października 200915 l a ja dzis mialem nocke w pracy, tradycyjnie ogladalem sobie na justinie jak ludzie sobie graja live, no i patrze jakis jankes gra w full versje uncharted2 (jak to mozliwe) ogladalem jakies 4h i widzialem zakonczenie ale mam nerwa teraz, mam nadzieje ze zapomne o tym do naszej premiery w tym tygodniu w czasie pokazów UAT rozdawano darmowe gry, w NY na pewno kilka sklepów już sprzedaje
Opublikowano 10 października 200915 l wow dostałem maila od ultimy, że będą wysyłać 13tego, aby na 14tego było dostarczone ;p no no nie możliwe, czyli dostawa sigmy 2 na dzień premiery to nie był fart ;o
Opublikowano 10 października 200915 l a ja dzis mialem nocke w pracy, tradycyjnie ogladalem sobie na justinie jak ludzie sobie graja live, no i patrze jakis jankes gra w full versje uncharted2 (jak to mozliwe) ogladalem jakies 4h i widzialem zakonczenie ale mam nerwa teraz, mam nadzieje ze zapomne o tym do naszej premiery Haha;D Jam mozna ogladac 4h gre,w ktora bedzie sie gralo za kilka dni i czeka sie na nia z wywieszonym jezorem?Nigdy tego nie zrozumiem;D
Opublikowano 10 października 200915 l wow dostałem maila od ultimy, że będą wysyłać 13tego, aby na 14tego było dostarczone ;p no no nie możliwe, czyli dostawa sigmy 2 na dzień premiery to nie był fart ;o Nie wiem czemu się dziwisz. Od 2004 r. robię preordery w Ultimie i tylko w jednym przypadku (Bioshock) musiałem poczekać dodatkowe kilka dni bo wypadł weekend i przesyłka czekała na poczcie (obecnie zamawiam jedynie kurierem).
Opublikowano 10 października 200915 l Dziwię się bo zawsze dostawałem preordery 1-2 dni po premierze.... >.<
Opublikowano 10 października 200915 l Ja generalnie z Ultimy bylem zawsze zadowolony ... poza slasherami, najpierw uber spozniony DMC4 (limitka) a teraz ... NGS2 <_<.
Opublikowano 10 października 200915 l Generalnie ceny sklepowe to szaleństwo(MM 239)..jeżeli ktoś jest z Sosnowca to w centrum jest sklep co ma za 185 zeta zwykłą wersje. Ja poszukam limitki w rozsądnej cenie.
Opublikowano 10 października 200915 l Ja wziąłem z popularnego serwisu limitkę i nie narzekam (tylko czekam ).
Opublikowano 10 października 200915 l A wiecie już coś o cenie i dostępności U2 w okolicach Katowic lub w samych Katowicach? Wiem tylko, że w Saturnie ma być we wtorek.
Opublikowano 10 października 200915 l A wiecie już coś o cenie i dostępności U2 w okolicach Katowic lub w samych Katowicach? Wiem tylko, że w Saturnie ma być we wtorek. Witam, chętnych do całonocnego grania w bete zapraszamy: dziadek_mruz1 i sejo_pl. start 22.00
Opublikowano 10 października 200915 l Właśnie ukończyłem,11 godzin na trudnym poziomie.Jeżeli ktoś zapyta mnie o najladniejszą gre tej generacji to wskaże na U2 o czym każdy będzie mógł przekonać się juz za pare dni. Edytowane 10 października 200915 l przez theGrimReaper669
Opublikowano 10 października 200915 l Co zauważyłem, amerykańce dostaną Un2 w nowych pudełkach z "PS3" na górze, my musimy się zadowolić starą wersją z "PLAYSTATION 3" na boku. No ale walić pudełko.
Opublikowano 10 października 200915 l Co zauważyłem, amerykańce dostaną Un2 w nowych pudełkach z "PS3" na górze, my musimy się zadowolić starą wersją z "PLAYSTATION 3" na boku. No ale walić pudełko. I dobrze,wolę starszą wersję pudełka Edytowane 10 października 200915 l przez MYSZa7
Opublikowano 10 października 200915 l Myślałem, że to będzie pierwsza gra z "nowej serii", ale na tą przyjdzie jeszcze czas.
Opublikowano 10 października 200915 l Panowie jak ktoś będzie wiedział kiedy gra będzie w Toruńskim MM bądź Bydgoskim MM lub Saturnie to dać znać
Opublikowano 11 października 200915 l Myślałem, że to będzie pierwsza gra z "nowej serii", ale na tą przyjdzie jeszcze czas. i dobrze. byloby fajnie, jakby Europa pozostala przy starych wersjach pudelek. swoja kopie zamowilem... byle do piatku!
Opublikowano 11 października 200915 l Na U2 czekam z niecierpliwością od 2 miesięcy,mam nadzieje ze dorwie grę w środę w dniu premiery ,Uncharteda2 zamierzam kupić w sklepie konsolowym w radomiu sprzedawca powiedział ze będzie miał grę na pewno 14.10,orientuje się ktoś może jaka będzie cena U2 w MM lub w Empiku obojętnie w jakim mieście??
Opublikowano 11 października 200915 l Do środy, premiera u nas jest 14 października. no to do srody! ja co prawda gre odbiore w piatek, bo wczesniej nie mam czasu. tak czy siak, weekend zapowiada sie miodnie!
Opublikowano 11 października 200915 l wszystkie statsy co są becie U2 zostaną przeniesione do pełnej wersji czy wszystko trza będzie od nowa robić?