Skocz do zawartości

Uncharted 2: Among Thieves

Featured Replies

Opublikowano

Panowie ja proponuję nie wyszukiwać na silę wad tej gry, bo widzę że niektórzy się za bardzo wczuli w rolę recenzenta.

To nie jest żadne wyszukiwanie wad na siłę. Każda gra je ma i tak samo zapewne jest z U2

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 413,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zaraz po ukończeniu jedynki, wczoraj wziąłem się za U2. Gra wymiotła, tyle mogę powiedzieć. Widoki (szczękopad), zróżnicowane tekstury (czasem mam wrażenie, że konsola ma dodatkowy ukryty RAM gdzieś.

• 300 tysięcy preorderów złożono już w USA. Jak myślicie dużo czy mało?

• Nie moge sie nie zgodzic z Orionem. Sam niedawno zaczalem grac w U2 (rowniez bez uprzedniej znajomosci pierwszej czesci). Poki co doszedlem do misji w pociagu ale wiem jedno. Ta gra to jedna z najlep

Opublikowano

a ja dzis mialem nocke w pracy, tradycyjnie ogladalem sobie na justinie jak ludzie sobie graja live, no i patrze jakis jankes gra w full versje uncharted2 (jak to mozliwe) ogladalem jakies 4h i widzialem zakonczenie :( ale mam nerwa teraz, mam nadzieje ze zapomne o tym do naszej premiery

Opublikowano

a ja dzis mialem nocke w pracy, tradycyjnie ogladalem sobie na justinie jak ludzie sobie graja live, no i patrze jakis jankes gra w full versje uncharted2 (jak to mozliwe) ogladalem jakies 4h i widzialem zakonczenie :( ale mam nerwa teraz, mam nadzieje ze zapomne o tym do naszej premiery

w tym tygodniu w czasie pokazów UAT rozdawano darmowe gry, w NY na pewno kilka sklepów już sprzedaje

Opublikowano

wow dostałem maila od ultimy, że będą wysyłać 13tego, aby na 14tego było dostarczone ;p no no nie możliwe, czyli dostawa sigmy 2 na dzień premiery to nie był fart ;o

Opublikowano

Haha;D Jam mozna ogladac 4h gre,w ktora bedzie sie gralo za kilka dni i czeka sie na nia z wywieszonym jezorem?Nigdy tego nie zrozumiem;D

Opublikowano

wow dostałem maila od ultimy, że będą wysyłać 13tego, aby na 14tego było dostarczone ;p no no nie możliwe, czyli dostawa sigmy 2 na dzień premiery to nie był fart ;o

Nie wiem czemu się dziwisz. Od 2004 r. robię preordery w Ultimie i tylko w jednym przypadku (Bioshock) musiałem poczekać dodatkowe kilka dni bo wypadł weekend i przesyłka czekała na poczcie (obecnie zamawiam jedynie kurierem).

Opublikowano

Dziwię się bo zawsze dostawałem preordery 1-2 dni po premierze.... >.<

Opublikowano

Generalnie ceny sklepowe to szaleństwo(MM 239)..jeżeli ktoś jest z Sosnowca to w centrum jest sklep co ma za 185 zeta zwykłą wersje.

Ja poszukam limitki w rozsądnej cenie.

Opublikowano

A wiecie już coś o cenie i dostępności U2 w okolicach Katowic lub w samych Katowicach? Wiem tylko, że w Saturnie ma być we wtorek.

Opublikowano

A wiecie już coś o cenie i dostępności U2 w okolicach Katowic lub w samych Katowicach? Wiem tylko, że w Saturnie ma być we wtorek.

Witam, chętnych do całonocnego grania w bete zapraszamy: dziadek_mruz1 i sejo_pl. start 22.00

Opublikowano

Właśnie ukończyłem,11 godzin na trudnym poziomie.Jeżeli ktoś zapyta mnie o najladniejszą gre tej generacji to wskaże na U2 o czym każdy będzie mógł przekonać się juz za pare dni.

Edytowane przez theGrimReaper669

Opublikowano

Co zauważyłem, amerykańce dostaną Un2 w nowych pudełkach z "PS3" na górze, my musimy się zadowolić starą wersją z "PLAYSTATION 3" na boku. No ale walić pudełko.

Opublikowano

Co zauważyłem, amerykańce dostaną Un2 w nowych pudełkach z "PS3" na górze, my musimy się zadowolić starą wersją z "PLAYSTATION 3" na boku. No ale walić pudełko.

I dobrze,wolę starszą wersję pudełka ;)

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Myślałem, że to będzie pierwsza gra z "nowej serii", ale na tą przyjdzie jeszcze czas.

Opublikowano

Panowie jak ktoś będzie wiedział kiedy gra będzie w Toruńskim MM bądź Bydgoskim MM lub Saturnie to dać znać

Opublikowano

Myślałem, że to będzie pierwsza gra z "nowej serii", ale na tą przyjdzie jeszcze czas.

i dobrze. byloby fajnie, jakby Europa pozostala przy starych wersjach pudelek.

swoja kopie zamowilem... byle do piatku! ;)

Opublikowano

Do środy, premiera u nas jest 14 października.

Opublikowano

Na U2 czekam z niecierpliwością od 2 miesięcy,mam nadzieje ze dorwie grę w środę w dniu premiery :rolleyes: ,Uncharteda2 zamierzam kupić w sklepie konsolowym w radomiu sprzedawca powiedział ze będzie miał grę na pewno 14.10,orientuje się ktoś może jaka będzie cena U2 w MM lub w Empiku obojętnie w jakim mieście??

Opublikowano

Do środy, premiera u nas jest 14 października.

no to do srody! ja co prawda gre odbiore w piatek, bo wczesniej nie mam czasu. tak czy siak, weekend zapowiada sie miodnie!

Opublikowano

wszystkie statsy co są becie U2 zostaną przeniesione do pełnej wersji czy wszystko trza będzie od nowa robić?