flubin666 0 Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 ost. grałem na inwalidzie ale wskaznik smierci znacznie wzrosł ale chce sie przestawic na w połowie pusty ale brak mi 300 000$ moze dzis dobije 300000$?! co za problem odpal nową pamięć w single na very easy ja w 1,5 h wbiłem 250k Cytuj Odnośnik do komentarza
flubin666 0 Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Zwiastun dlc mnie chwycił (szczególnie mapa stworzona na podstawie 18 chapteru U:DF ) chyba będę musiał rozbić skarbonkę wiem że multi w U2 jest podłe(teleportacje,granaty,niezniszczalności,akcje w stylu "zabili go i uciekł") ALE KOCHAM JE! Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 (edytowane) Czy jeśli dojdą nowe pucharki moja platyna,którą zdobyłem zniknie? EDIT: Dzięki Voytec i hanry...bardzo dobra wiadomość Edytowane 15 Lutego 2010 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 absolutnie. bedziesz mial platyne dalej, ale juz obok niej nie bedzie 100 tylko zalozmy 85% zdobytych pucharkow. Cytuj Odnośnik do komentarza
hanry 0 Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Czy jeśli dojdą nowe pucharki moja platyna,którą zdobyłem zniknie? Platyna nie,ale 100% tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Co z tym update'm ? Miał być dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Chaotizz_ 0 Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Co z tym update'm ? Miał być dzisiaj Zazwyczaj updaty pojawiają się około 19 bądź 20. Przynajmniej w przypadku Uncharted'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
RedKyubi 0 Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Up już ściągnięty, 94mb Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 A nowe trofea można zdobywać już od dzisiaj? Czy dopiero od 25 lutego tzn. po ściągnięciu nowego dlc? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Trzeba mieć DLC Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Naliczać też zacznie od momentu zakupu? Cytuj Odnośnik do komentarza
QTF 8 Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 moze jakis spis tych nowych trofeów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 moze jakis spis tych nowych trofeów? Proszę: (pierwszy post). http://www.psxextreme.info/topic/82709-uncharted-2/ Cytuj Odnośnik do komentarza
jar3czek 432 Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 (edytowane) Naliczać też zacznie od momentu zakupu? Tak, teraz nie nalicza. Ogólnie update in plus tyle, że skopali sprawę z mapami. Wydają nowe za kasę, a nie poprawiają starych, fort nadal jest niegrywalny w innych też pewnie nie poprawili. Edytowane 15 Lutego 2010 przez jar3czek Cytuj Odnośnik do komentarza
Chaotizz_ 0 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Po spędzeniu kilku chwil z updatem jest mile zaskoczony. Medale wskakują teraz "efektowniej" przez co aż chcę się je zdobywać (ano i dodano także kilka), trofea - super, ale na razie nie są dostępne. Wyważenie broni, w tym aspekcie jestem najbardziej zaskoczony i to na plus. Snajperka zabija jednym strzałem, kałach krótką seryjką itd. itp. Ogólnie gra mi się lepiej. Bajery typu dolny "userbar" z kilkoma informacjami też fajny. Niestety grałem tylko chwilę, non stop mnie wywalało (ogólnie 2 x - 40k), a także dwa razy Plej wrzucił najwyższy bieg wiatraczków... Cytuj Odnośnik do komentarza
jar3czek 432 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Na grabieży nie opłaca się teraz grać na honorowych dopalaczach, z łatwością można nabić 50k bez nich - in plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Jak wrażenie po nowym patchu? Poprawili siłę broni, co mnie mocno martwi. Jeszcze nie grałem, ale jestem pełen obaw. Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Według mnie nadal jest bardzo dobrze. Nie masz się co martwić. Jedynie przesadzili ze snajperką(jeden strzał byle gdzie =jeden kill). Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 (jeden strzał byle gdzie =jeden kill). Wreszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
jar3czek 432 Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Jak ktoś lubi kampę... Cytuj Odnośnik do komentarza
Freeze182 10 Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Wiencej medali, latwiej zdobic "limit". Nie trzeba grac na ujemnych busterach. Chociasz nowy dzwiek po zdobyciu medalu jak narazie mnie troche drazni (pewnie z czasem przywykne) Co do snajperki to raz udalo mi sie zabic strzalem w łydke ! (bez komentarza) teraz wszyscy beda biegac za snajperka i sie czaic. Moze mie sie zdaje ale jakos mam wrazenie ze taraz jeszcze czesciej przeciewnicy "odradzaja" sie za plecani . I szkoda ze zrezygnowano z paska pokazujacego ilu graczy jest aktualnie online, za ty mamy jakis "dziennych graczy". Mam glupie przecucie ze jesli snajperka nadal bedzie taka silna a nowe mapy duze i pelne zakamarkow to gra straci na tempie i bedzie wiencej chowanie sie i kampienia a tego bym nie chcial. Cytuj Odnośnik do komentarza
TWISTER1981PL 1 Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 nie tylko Ty masz takie wrażenie wczoraj bardzo często odradzali mi się za plecami a nawet dwóch naraz wtedy momentalnie padałem Cytuj Odnośnik do komentarza
flubin666 0 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 nie ma to jak odrodzić sie na granacie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 The 13th Anuual Interactive Achievement Awards Awards and Winners: * Game of the Year: Uncharted 2 * Outstanding Achievement in Game Direction: Uncharted 2 * Casual Game of the Year: Flower * Fighting Game of the Year: Street Fighter IV * Role-Playing/Massively Multiplayer Game of the Year: Dragon Age: Origins * Sports Game of the Year: FIFA 10 * Racing Game of the Year: Forza Motorsport 3 * Outstanding Achievement in Game Design: Batman: Arkham Asylum * Adventure Game of the Year: Uncharted 2 * Social Networking Game of the Year: Farmville * Stategy/Simulation Game of the Year: Brütal Legend * Action Game of the Year: Call of Duty: Modern Warfare 2 * Family Game of the Year: The Beatles: Rock Band * Outstanding Innovation in Gaming: Scribblenauts * Outstanding Achievement in Animation: Uncharted 2: Among Thieves * Outstanding Achievement in Visual Engineering: Uncharted 2: Among Thieves * Outstanding Achievement in Art Direction: Uncharted 2: Among Thieves * Outstanding Achievement in Story -Adapted: Batman: Arkham Asylum * Outstanding Character Performance: Batman: Arkham Asylum ? Joker * Outstanding Achievement in Online Game Play: Call of Duty: Modern Warfare 2 * Outstanding Achievement in Story ? Original: Uncharted 2: Among Thieves * Outstanding Achievement in Original Music Composition: Uncharted 2: Among Thieves * Outstanding Achievement in Soundtrack: Brütal Legend * Outstanding Achievement in Game Play Engineering: Uncharted 2: Among Thieves * Outstanding Achievement in Sound Design: Uncharted 2: Among Thieves * Outstanding Achievement in Portable Game Design: Scribblenauts * Portable Game of the Year: Scribblenauts Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 (edytowane) W pełni zasłużone nagrody, nic tylko pogratulować twórcom i życzyć im kolejnych nagród i jeszcze większej ilości sprzedanych sztuk. Sam jakiś tydzień temu skończyłem U2, gra jest doskonała prawie pod każdym względem. Oprawa audio-wideo to najwyższa półka produkcji z konsol obecnej generacji. Nawet nie sądziłem, że coś po Killzone 2 może mnie na konsolach zaskoczyć pod względem grafiki i audio. Jeden z najlepszych tytułów w jakie grałem w moim życiu. Jeśli miałbym dać ocenę, to dałbym 10-. Było parę pomniejszych bugów i nieścisłości. Troszkę mogli zrobić lepiej zakończenie, a mianowicie dialogi pod sam koniec, bo gadanie o klaunach jakoś niezbyt pasowało mi do produkcji na takim poziomie i zostawiało lekki niesmak. Wydłużyć także powinni pobyt w Szambali, bo szczerze pobyt tam był dosyć krotki. Mogliby np. dać parę leveli, gdzie dowiadywalibyśmy się więcej na temat losów miasta i jego znaczenia, no ale może za dużo wymagałem... Jedno jest pewne, teraz tylko odliczam czas do premiery U3, może tym razem będziemy szukać Atlantydy? Kto wie... Edytowane 19 Lutego 2010 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi