Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Nowa plyta ssie po jaja do aftershock nie ma startu. O jeszcze ten tragiczny cover RS.....
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l Dla mnie płyta bardzo dobra. Sympathy for the devil, bardziej niz ok.
Opublikowano 29 grudnia 20159 l A TAKI MIAŁ BYC NIEŚMIERTELNY, I CO (pipi)A nie zyje olszmitz, rozumiem że nie wierzysz
Opublikowano 29 grudnia 20159 l A idź pan w chuj... No wiadomo było, że nikt nie żyje wiecznie, ale kurwa...źle.
Opublikowano 29 grudnia 20159 l A TAKI MIAŁ BYC NIEŚMIERTELNY, I CO (pipi) nie zyje olszmitz, rozumiem że nie wierzysz za 3 dni zmartwychwstanie jak oznajmia pismo
Opublikowano 29 grudnia 20159 l dołączam do żałoby. jutro postaram się strzelić łychę za zdrowie... albo lepiej za miękką ziemię.
Opublikowano 29 grudnia 20159 l trza było cpac heroine jak Keith Richards i Jimmy Page, a nie tam jakieś kwasy i amfa, jak dzieci w przedszkolu
Opublikowano 29 grudnia 20159 l Lemmy pewnie już tam wali Jacka z cola i wita sie z kumplami, ja tam sie cieszę że zostawił kupe za(pipi)istej muzy,dla mnie bedzie żył wiecznie jak Hendrix, Morrison itd. Rip Lemmy 49% motherfucker 51% son of a bitch.
Opublikowano 29 grudnia 20159 l https://www.youtube.com/watch?v=eluYcLz4s54 strasznie się targnął przez ostatni rok
Opublikowano 29 grudnia 20159 l Z motorhead było tak: znałes jeden kawałek - znałeś całą dyskografię nie lubiłes jednego kawałka - nie lubiłeś całego motorheada nieładnie teraz to pisac, ale cieżko o nudniejsza kapele.
Opublikowano 29 grudnia 20159 l Lemmy pewnie już tam wali Jacka z cola i wita sie z kumplami, ja tam sie cieszę że zostawił kupe za(pipi)istej muzy,dla mnie bedzie żył wiecznie jak Hendrix, Morrison itd. Rip Lemmy 49% motherfucker 51% son of a bitch. Ale on umarł, z nikim się już nie przywita ani nic nie wypije. Ogólnie Moturhed 6/10. Tak jak pisze Milan, jak znasz Ace Of Spades to znasz wszystko. Syndrom Iron Maiden.
Opublikowano 29 grudnia 20159 l Potwierdzam, wszystkie piosenki na jedno kopyto nie licząc coverow. Zespół bardzo fajny do posłuchania a Ace of spades lubiłem grywał w gh. Szkoda chłopa, ale i tak szacun ze tyle pociągnął przy takim trybie życia ;-)
Opublikowano 29 grudnia 20159 l Zmarł nagle 3 dni po wykryciu złośliwego nowotwora. Chyba nie podali na co ale mogę się mylić. Nie zdziwię się jak na przedawkowanie