Posted August 19, 200816 yr Podobny temat założono właśnie w dziale Hyde Park, tyle tylko, że odnośnie laseczek z gier. No, ale my przecież nie od dziś wiemy, że najlepsze dziewoje występują w mandze i anime 8) Tak więc wymieniajcie swoje typy, jeżeli chcecie to uzasadniajcie, i nie krępujcie się wrzucać obrazków (tylko bez hentaiów prosze). Dodatkowo pokusiłem się o małą ankiete, wybierając dupeczki z co bardziej znanych serii, starając się jednocześnie żeby typy nie były zbyt jednolite. Głosujcie
August 19, 200816 yr Z tych Twoich propozycji to najfajniejsza jest Re-l i Sawachika:P. Z tego co widziałem do tej pory: Megumi (Kenshin) pani Major (GitS) Nayuki, Mai (Kanon) Kanna (AIR) Subaru (.hack//SIGN) Aya Toujou (Ichigo 100%) obie NANY;] Póki co tyle;]. Kolejność przypadkowa.
August 20, 200816 yr Author Kaname (FMP) Yuuki (Vampire Knight) No i moja NAJ: Yamada (Honey and Clover) Edited August 20, 200816 yr by Seigaku
August 20, 200816 yr Zagłosowałem na Victorie i co widzę ?, weźcie.... Sakura jest już przereklmowana jak mleko w biedronce, a Vici ma przynajmniej fajne piersi .
August 21, 200816 yr Z Hellsinga to powinna być Integra (100% virgin), zresztą to głosowanie jakieś lipne jest, ja stawiam na Balalaikę z Black Lagoon.
August 22, 200816 yr http://img142.imageshack.us/img142/3063/ne...gelion02bb3.jpg Rei( pierwsza od prawej), za wszytsko. Najleprza na swiecie jest
September 2, 200816 yr ^ "Two Handed" Revy jest prześwietna ^_^ w ankiecie powinna być jeszcze Motoko "Major" Kusanagi z GITSa
October 4, 200816 yr Yoko z Tengen Toppa Gurenn Legann Jun Kanzato z Persona - Trinity Soul Edited October 10, 200816 yr by Dr.Czekolada
October 15, 200816 yr Nie no, w ankiecie same postacie płytkie jak kałuża na Kalahari. Yamada z "H&C" trzyma za to poziom. Dla mnie numero uno to Haruhi Suzumiya. :-D Poza tym Faye Valentine: i C.C. A z braku laku wdusiłem Chidori.
October 15, 200816 yr IMO Faye Valentine ale że już była to może ... Reiko Tarayama Ma motor i jest niewyżyta Choć ogólnie wszystkie panienki w Golden Boyu są fajne anyway co to za manga lub anime bez fajnych dupeczek c'nie
October 24, 200816 yr Ray Beams - chociaż jej występ w Eurece 7 jest dosyć krótki (kilka epizodów), jest to moja ulubiona postać z tego anime. Ci, którzy widzieli E7 wiedzą o czym mówię;].
December 11, 200816 yr Ostatnio nasza forumowa kolezanka... lubi anime," cos mocniejszego" i extrima? Ide na to
December 11, 200816 yr Rukia - bleach . Tsunade - naruto. Za to, że z głupiej łajzy stała się kimś odpowiedzialnym i starannie wykonywała stanowisko Hokage. *.* No i oczywiście Lain, za całokształt. <3
January 22, 200916 yr Author Otae "Breasts are the remaining proof that humans were once ancient weapons of mass destruction". słitaśna
January 30, 200916 yr Glowna bohaterka Toki Wo Kakeru Shoujo... zapomnialem juz jak ma na imie ale watpie rzeby jakas postac z anime kiedys spodobala mi sie bardziej. Pyskata, troszke niezdarna chlopczyca, lubi pograc w baseball i niezle zapieprza na rowerze
January 31, 200916 yr Z lat młodzieńczych( teraz też) -> Asuka Langley Soryu z Neon genesis Evangeliona - fajna wredna ma coś w sobie . Tak lubię rude. Teraz: Hancoock(One Piece) -> władcza, despotyczna , brutalna , a jednocześnie piękna , delikatna + traumatyczna przeszłość mieszanka doskonała . Najlepsza kobieta jaka wyszła z pod pióra Ody.(czekam na nią w anime Hancoock-swaan!) Haruko Haruhara (FLCL)->Trzepnięta , urzekająca ,Trzepnięta i jak kocha to na zabój no i gra na basie . Jedyna kobieta ,która zdobyła mój pulpit .