Skocz do zawartości

The Lost and Damned

Featured Replies

Opublikowano

Hehehe no rzeczywiście racja, niezbyt szałowy. Szkoda na prawdę szkoda czasami z jednej gry wrzucają po 5-6 tapet (choćby FNR4) + obrazki gracza a z Gta czy TLAD bida.

• Odpowiedzi 665
  • Wyświetleń 68,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Spróbuj dać New Game i wybrać dodatek (?)

• To czekaj, czekaj, tylko uzbrój się w cierpliwość bo ode mnie raczej takiego filmiku się nie doczekasz. No chyba, że wyślesz mi z 2 dyszki to zastanowię się dopiero czy nie nagrać.   3 czy 4 osoby w

• Zacząłem wczoraj TLAD - gra przeleżała prawie miesiąc na półeczce, miałem gigantyczny test woli . I co ja mogę powiedzieć? MOC! Podoba mi się wszystko, poczynając od świetnej fabuły, która od razu rzu

Opublikowano

widac ze zrobione na odwal sie, zamiast tych zwyklych obrazkow za avatarami, mogli dac jakies motory czy cos w tym stylu

a tapete glowna to ja juz mam lepsza i za free ; ] (tez z TLaD)

Opublikowano

przeszłem podstawowy scenariusz z dodatku

jak zdobyc archiva z 69 walnieciami pałki - męczę juz ze 20sty wyscig i wale jak leci pałką wszystkich a osiągniecie nie wyskakuje

czy walniecia pałką gdzies w statystykach są - bo szukam i nie widze

czy do ilosci wliczaja sie tylko te walniecia w wygranych wyscigach

inne pytanko

poszukuje poradnika z róznymi ciekawostkami plus mapki z wszystkimi 50 dodatkowymi gołębiami (oczywiscie chodzi o DLC)

Opublikowano

Kolego, ale ty musisz kazdego tak uderzyc pala podczas jazdy zeby SPADL, jak to zrobic poczytaj w google - nie powiem ci jak trzeba przyciski trzymac bo gralem dosyc dawno, ale z poczatku tez tylko uderzalem oponentow a to nie jest zaliczane, musisz zrzucic ich z motoru. Liczy sie kazde walniecie ze stracniem oponenta niezaleznie od wygranej wyscigu!

Opublikowano
żeby zrzucić kogoś z motocykla, trzeba dłużej przytrzymać przycisk X albo B (w zależności od tego z której strony znajduje się przeciwnik), wtedy Johny robi większy zamach.

jeśli zaś chodzi o powtórzenie powyższego manewru 69 razy, wystarczy zrzucić kogoś jeden raz, zatrzymać się obok niego i uderzyć ponownie jak tylko wsiądzie na motocykl. :) zrzutki są sumowane ze wszystkich wyścigów, więc nie ma problemu że ktoś inny w tym czasie przekroczy linię mety.

Opublikowano

dzieki za info(nie wiedziałem o przytrzymaniu), biore sie za walenie pałą

a ktoś ma dojscie do mapki z gołębiami z dodatku??

Edytowane przez ash77

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

konkretnie to mewy :) o ile dobrze pamiętam to są wymagane do 100% dodatku i za nie chyba jest jakaś giwera albo motocykl jako bonus.

Edytowane przez Colin84

Opublikowano

Na Allegro roi się od zdrapek działających na konta zarejestrowane na USA. Więc czy jeśli ściągnę LaD z amerykańskiego Martketplace to zadziała mi na europejskiej konsoli i PALowskim GTA4, czy muszę znaleźć takie zdrapy co na Europę są?

Opublikowano

No na Live mam dwa konta, jedno europejskie a drugie amerykańskie. Zdrapki na Allegro są przeznaczone na USA, a moje GTA jest PALowskie. Dlatego zastanawiam się, czy jeśli ściągnę LaD z konta amerykańskiego to czy zadziała z moją wersją GTA. (Dokładniej rzecz ujmując, czy ten dodatek jest region-free)

Opublikowano

Zadziala ;] Ja mam konto na USA i kupilem przez przypadek zdrapke na Europe. Utworzylem konto na Europe i sciagnalem dodatek.

PALowska konsola i PALowska wersja podstawki, dodatek z nimi dziala bez problemu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy jest jakaś możliwość, żeby wrzucając płytę z GTA IV ładowało mi Lost and Damned zamiast wersji z Niko? Bo wkurza mnie to strasznie długie czekanie na włączenie gry + wczytanie stanu gry z TLAD i ekran powitalny do dodatku. Czy da się to jakoś ustawić?

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Fabuła jest bardzo krótka 5h jak uda ci się wycisnąć to będzie dobrze

Opublikowano
  • Autor

100% to kwestia około 15 godzin, przynajmniej w moim wypadku :).

Opublikowano

sama fabula to z 6-7h jeżeli grasz na lajcie i nie masz parcia żeby jak najszybciej skończyć. gay tony ma porównywalny czas.

Opublikowano

Jee episodes from liberty city własnie doszło. Tu szacun dla Robsona - kase przelałem kolo 12 we wtorek, środa była wolna, a dziś gra na mnie czekała. Bravo! Oczywiście zacząłem od TLAD i powiem wam po 2 misjach... miodzio! Oczywiscie pierwsze co to wyłączyłem tą ziarnistość bo pogarszała mi jeno jakość.