Opublikowano 18 czerwca 200915 l Hehehe no rzeczywiście racja, niezbyt szałowy. Szkoda na prawdę szkoda czasami z jednej gry wrzucają po 5-6 tapet (choćby FNR4) + obrazki gracza a z Gta czy TLAD bida.
Opublikowano 18 czerwca 200915 l widac ze zrobione na odwal sie, zamiast tych zwyklych obrazkow za avatarami, mogli dac jakies motory czy cos w tym stylu a tapete glowna to ja juz mam lepsza i za free ; ] (tez z TLaD)
Opublikowano 20 czerwca 200915 l przeszłem podstawowy scenariusz z dodatku jak zdobyc archiva z 69 walnieciami pałki - męczę juz ze 20sty wyscig i wale jak leci pałką wszystkich a osiągniecie nie wyskakuje czy walniecia pałką gdzies w statystykach są - bo szukam i nie widze czy do ilosci wliczaja sie tylko te walniecia w wygranych wyscigach inne pytanko poszukuje poradnika z róznymi ciekawostkami plus mapki z wszystkimi 50 dodatkowymi gołębiami (oczywiscie chodzi o DLC)
Opublikowano 21 czerwca 200915 l Kolego, ale ty musisz kazdego tak uderzyc pala podczas jazdy zeby SPADL, jak to zrobic poczytaj w google - nie powiem ci jak trzeba przyciski trzymac bo gralem dosyc dawno, ale z poczatku tez tylko uderzalem oponentow a to nie jest zaliczane, musisz zrzucic ich z motoru. Liczy sie kazde walniecie ze stracniem oponenta niezaleznie od wygranej wyscigu!
Opublikowano 21 czerwca 200915 l żeby zrzucić kogoś z motocykla, trzeba dłużej przytrzymać przycisk X albo B (w zależności od tego z której strony znajduje się przeciwnik), wtedy Johny robi większy zamach. jeśli zaś chodzi o powtórzenie powyższego manewru 69 razy, wystarczy zrzucić kogoś jeden raz, zatrzymać się obok niego i uderzyć ponownie jak tylko wsiądzie na motocykl. zrzutki są sumowane ze wszystkich wyścigów, więc nie ma problemu że ktoś inny w tym czasie przekroczy linię mety.
Opublikowano 21 czerwca 200915 l dzieki za info(nie wiedziałem o przytrzymaniu), biore sie za walenie pałą a ktoś ma dojscie do mapki z gołębiami z dodatku?? Edytowane 21 czerwca 200915 l przez ash77
Opublikowano 7 lipca 200915 l a ktoś ma dojscie do mapki z gołębiami z dodatku?? http://www.gta4.tv/Seagulls.php
Opublikowano 7 lipca 200915 l konkretnie to mewy o ile dobrze pamiętam to są wymagane do 100% dodatku i za nie chyba jest jakaś giwera albo motocykl jako bonus. Edytowane 7 lipca 200915 l przez Colin84
Opublikowano 7 lipca 200915 l Na Allegro roi się od zdrapek działających na konta zarejestrowane na USA. Więc czy jeśli ściągnę LaD z amerykańskiego Martketplace to zadziała mi na europejskiej konsoli i PALowskim GTA4, czy muszę znaleźć takie zdrapy co na Europę są?
Opublikowano 8 lipca 200915 l No na Live mam dwa konta, jedno europejskie a drugie amerykańskie. Zdrapki na Allegro są przeznaczone na USA, a moje GTA jest PALowskie. Dlatego zastanawiam się, czy jeśli ściągnę LaD z konta amerykańskiego to czy zadziała z moją wersją GTA. (Dokładniej rzecz ujmując, czy ten dodatek jest region-free)
Opublikowano 9 lipca 200915 l Zadziala ;] Ja mam konto na USA i kupilem przez przypadek zdrapke na Europe. Utworzylem konto na Europe i sciagnalem dodatek. PALowska konsola i PALowska wersja podstawki, dodatek z nimi dziala bez problemu.
Opublikowano 29 lipca 200915 l Czy jest jakaś możliwość, żeby wrzucając płytę z GTA IV ładowało mi Lost and Damned zamiast wersji z Niko? Bo wkurza mnie to strasznie długie czekanie na włączenie gry + wczytanie stanu gry z TLAD i ekran powitalny do dodatku. Czy da się to jakoś ustawić?
Opublikowano 29 lipca 200915 l zasejwuj dodatek jako ostatni (chodzi o czas) i bedzie wgrywalo ostatni sejw, czyli TLaD
Opublikowano 11 sierpnia 200915 l Autor Od 24 do 30 sierpnia dodatek będzie przeceniony z 1600 do 1200 punktów: http://www.gta4.net/news/4284/the-lost-and-damned-price-cut
Opublikowano 6 listopada 200915 l Fabuła jest bardzo krótka 5h jak uda ci się wycisnąć to będzie dobrze
Opublikowano 6 listopada 200915 l Autor 100% to kwestia około 15 godzin, przynajmniej w moim wypadku .
Opublikowano 6 listopada 200915 l sama fabula to z 6-7h jeżeli grasz na lajcie i nie masz parcia żeby jak najszybciej skończyć. gay tony ma porównywalny czas.
Opublikowano 12 listopada 200915 l Jee episodes from liberty city własnie doszło. Tu szacun dla Robsona - kase przelałem kolo 12 we wtorek, środa była wolna, a dziś gra na mnie czekała. Bravo! Oczywiście zacząłem od TLAD i powiem wam po 2 misjach... miodzio! Oczywiscie pierwsze co to wyłączyłem tą ziarnistość bo pogarszała mi jeno jakość.