Opublikowano 7 listopada 200816 l Ja tam śmigam w normalnych jeansach, pół-rurkach albo zwykłych i jakoś to wygląda. Do tego biało-granatowe vandale
Opublikowano 8 listopada 200816 l LOL wanna fight ? ;D nei no spoko jesli chodzi o najki to dla mnie jest tak: 1. air max 1 2. air max 90 3. BLAZER (szczegolnie sb) 4. dunk (tez sb) 5. air force 1 6. stab 7. vandale 8. pozostalosci pewnie zapomniale,m o jakis runnerach, ale tak styknie chyba
Opublikowano 8 listopada 200816 l LOL wanna fight ? ;D nei no spoko jesli chodzi o najki to dla mnie jest tak: 1. air max 1 2. air max 90 3. BLAZER (szczegolnie sb) 4. dunk (tez sb) 5. air force 1 6. stab 7. vandale 8. pozostalosci pewnie zapomniale,m o jakis runnerach, ale tak styknie chyba No co Ty, jeszcze mi limo pod okiem w Gimpie domalujesz;) Air maxy do mnie nie trafiaja, dla mnie sa poprostu brzydkie, nie liczac 2 czy 3 wersji(m.in safari pack). Ok, to ja mam tak: 1. Air Force One 2. Blazery 3. Vandale 4. Dunki I dalej to juz Air maxy, i inne, ktore mnie nie interesuja.
Opublikowano 8 listopada 200816 l wlasnie af są ok, ale do waskich spodni moim zdaniem za bardzo nie pasuja ( stopa wydaje sie taka wielka i masywna)
Opublikowano 8 listopada 200816 l Aktualnie do waskich spodni zakladam superstary Nie tylko Nike czlowiek zyje, c'nie?
Opublikowano 13 listopada 200816 l Pojechałem dzisiaj na premiere Comme des Garcons w H&M. Przed 10 już był tłumek ludzi pod sklepem , więc wiedziałem ,że będzie sajgon. Wszystkie rzeczy (oprócz droższych płaszczy) zeszły w jakieś 5-10 minut. Ja nabyłem polo w duże grochy i koszule w małe groszki. Liczyłem na dodatki typu fular czy krawat , ale się zawiodłem. Generalnie jak ktoś planował się wybrać później to już nie ma po co xD
Opublikowano 13 listopada 200816 l !!! gdybym mial akse, tez bym jechal, ale akurat pare dni wczesniej bylem gdzie indzije i sie ogolocilem za ile nabyles swoje rzeczy? jakies foto? dla mnei dosyc niezla byla ta kolekcja!
Opublikowano 13 listopada 200816 l Polo siwe w granatowe grochy za 80zł Koszula granatowa w białe małe groszki za 150zł Do tego perfumy unisex - nawet przyjemne Byłem z pół godziny temu w H&M to już z tej kolekcji zgliszcza zostały. Jakieś płaszcze i buty. Moje zakupy były mniej więcej takie : koszula pod marynarką : Oraz ta polówka pod swetrem: Ja teraz dopiero przejrzałem ,że tam kilka ciekawych rzeczy jeszcze było. Szkoda ,że bez szans na kupno xD
Opublikowano 13 listopada 200816 l koszula bardzo ładna, polo też w sumie ceny całkiem znośne, jak na design'erskie produkty No coz, moze innym razem zgarne cos gratuluje
Opublikowano 13 listopada 200816 l koszula bardzo ładna, polo też w sumie ceny całkiem znośne, jak na design'erskie produkty No coz, moze innym razem zgarne cos gratuluje dzięki Słyszałem ,ze podobne jaja były jak Lagerfeld coś zaprojektował dla H&M. Tak w ogóle to WWA był przez rok ten partyzancki butik Comme des Garcons , ale niestety dowiedziałem się o nim po jego zamknięciu -,-
Opublikowano 13 listopada 200816 l Pewnie troche stuffu beda chcieli opchnac na allegro - dla pań są już te rzeczy, oczywiście po 2x wiekszych cenach (tak mysle) a dla facetow znalazło tylko parę bluzek, ale to nie z tej kolekcji chyba No cóż, dla takiego biedaka jak ja, pozostaje tylko poszukać w lumpach podobnych koszuli w kropki, hehe Bo imo zacnie prezentuje sie tamta ksozula z czarną marynarką ;]
Opublikowano 13 listopada 200816 l Brzydkie te rzeczy w kółka, koszula wygląda jak przeszyty fartuch pani ze spożywczaka z wczesnych lat 90...
Opublikowano 13 listopada 200816 l Koszula w kropki okej ale ta polówka to jak piżama kurde wygląda lol
Opublikowano 13 listopada 200816 l ku.rwa najlepsze sa "opinie" bartezoo ktory wszystko wysmiewa i krytykuje a ubiera sie jak biedny skejcik czyli made in rynek plus bluza z croppa i spodnie z przeceny. ciuchy ktore kupil lukasz sa fajne, oczywiscie we wsi torun nie ma meskiego ha emu xD
Opublikowano 13 listopada 200816 l Ludzie czy wy nie widzicie geniuszu tych kropek?!?! Jakis diżajner siedzial pewnie przez miesiac w lochu jedzac szczury nim doznal olsnienia i wymyslil ten za(pipi)isty wzor a wy mowicie ze brzydki... No coz, plebs nigdy nie zrozumie.
Opublikowano 13 listopada 200816 l Ludzie czy wy nie widzicie geniuszu tych kropek?!?! Jakis diżajner siedzial pewnie przez miesiac w lochu jedzac szczury nim doznal olsnienia i wymyslil ten za(pipi)isty wzor a wy mowicie ze brzydki... No coz, plebs nigdy nie zrozumie. Ciuchy Comme des Garcons projektuje kobieta a nie facet , więc hejt ci nie wyszedł. Post Ölschmitza zawiera natomiast prawdę.
Opublikowano 13 listopada 200816 l Ludzie czy wy nie widzicie geniuszu tych kropek?!?! Jakis diżajner siedzial pewnie przez miesiac w lochu jedzac szczury nim doznal olsnienia i wymyslil ten za(pipi)isty wzor a wy mowicie ze brzydki... No coz, plebs nigdy nie zrozumie. Ciuchy Comme des Garcons projektuje kobieta a nie facet , więc hejt ci nie wyszedł. Post Ölschmitza zawiera natomiast prawdę. A nie wiedzialem, ze slowo designer sie odmienia przez rodzaje.
Opublikowano 13 listopada 200816 l tak troche poczytalem na supertalku o homme des i wiekszosc z tamtejszych ludzi jest niezadowolona, ponoc wszystko jest made in china, tylko kapelusz made in italy, jakośc ponoć kiepska, no i tylko akcesoria [portfel] spelnily oczekiwania ( ? )