Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 774,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

hahahah :) gostek w sumei ejst niepowazny ,ale coz zrobic :D

/zwierzak

RACZEJ ciezko Ci bedzie ;)

ebay pozostaje

chociaz mzoesz szukac tez retro tej wersji ,ze zj,e,ba,ną bryłą buta ;]

Edytowane przez banny

Opublikowano

Nie tylko bananowcy nasza Air maxy

co to sie porobiło że człowiek lubiący klasykę (AF1,Air maxy) jest uważany za bananowca.. Wranglery luzne #65 =Amaxy i jazda

Opublikowano

bardziej mialem na mysli to , ze albo masz bogatych rodzicow, ze cie stac na maxy za 150 E (bananowiec), albo masz dobrą prace

Opublikowano

Inaczej sobie wyobrażałem znacznie słowa "bananowiec"...

Opublikowano

łóó za(pipi)iste, jaki to model? W ogóle to szukam butów na zimę, które wytrzymają dwa sezony i nie będą wy(pipi)iście drogie bo nie jestem bananowym dzieckiem :(

Edytowane przez tomsecret1993

Opublikowano

Banny to jak ktos ma dobra prace i go stac na Air Maxy za 150 Euro to jest bananowcem ??

Udalo mi sie nie drogo na e-bayu kupic koszykarskie klasyki od Rbk dalem 178 dolcow z przesylka ale bylo warto <3

reebok-kamikaze-ii-shawn-kemp-1.jpg

Opublikowano

ALBO MA DOBRA PRACĘ

ALBO MA BOGATYCH RODZICÓW, KTÓRZY MU SPONSORUJĄ BUCIKI ZA 600 ZŁ (BANANOWIEC)

jasne? :)

Opublikowano

pisanie, ze ktos jest bananowcem to najbardziej chyba ewidentny przyklad zazdrosci. no i co z tego, ze ktos ma dzianych starych? ma nie brac nic od nich bo nie wypada? gdyby moi starzy byli milionerami to jezdzilbym nowym mercedesem ubrany w mega drogie ciuchy i czytajac posty o bananowcach smialbym sie tarzajac sie w forsie.

Opublikowano

jestes bananowym dzieckiem ? <zazdrosc>

chyba muszę pisać wprost, by ludzie poprawnie rozumieli ;)

pewnie, ze zazdroszcze, kto by nie chciał miec bogatych starych ;]

zreszta ta dyskusja nigdzie nei prowadzi

imo 150 E za maksy 1 ID to przesada, za tą cene mozna miec naprawde dobre dwie pary

Opublikowano

pisanie, ze ktos jest bananowcem to najbardziej chyba ewidentny przyklad zazdrosci. no i co z tego, ze ktos ma dzianych starych? ma nie brac nic od nich bo nie wypada? gdyby moi starzy byli milionerami to jezdzilbym nowym mercedesem ubrany w mega drogie ciuchy i czytajac posty o bananowcach smialbym sie tarzajac sie w forsie.

Naszczęście nie grozi ci to bo studiujesz biblioznawstwo :rolleyes:

Edytowane przez Reiko

Opublikowano

U mnie w szkole pani z biblioteki jezdzila calkiem nowym polonezem. A wiec nie ma reguly.

Opublikowano

U mnie w szkole pani z biblioteki jezdzila calkiem nowym polonezem. A wiec nie ma reguly.

Może miała bogatych rodziców.

Opublikowano

Chciałem tylko napisać, że ja za pierwszym razem zrozumiałem o co chodzi Bannemu, a wszystkie podjazdy do Bannego wynikają z braku rozumienia co się czyta.

No.