Banny 2 656 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 zapewne masz racje Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 (edytowane) PS: Siara ty się na temat butów nie odzywaj ...jak narazie po tych najkach większość jedzie, więc przeproś i bądź już grzeczny. A, New Rocki które zamieściłeś są akurat tragiczne. Edytowane 14 Czerwca 2010 przez Siara_iwj Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 siara, brudzie, myjesz sie czasem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 (edytowane) Tak, marny dresie bez mózgu i celu w życiu. Edytowane 15 Czerwca 2010 przez Siara_iwj Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Chodzisz w dresie na codzień? nie sadze bys stanal przede mna i stwierdzil ze nie mam gustu Nie masz gustu. pewnie dostałbym za to w(pipi), ale czego od dresa się spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza
Spyker 59 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Jak czytam te wasze tyranie to śmiać mi sie chce . To jest topic o butach, a nie kto jest dresem i czy Siara sie myje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 (edytowane) Tak, marny dresie bez mózgu i celu w życiu. no popatrz popatrz, a myslalem ze jak na czlowieka kierujacego sie w zyciu stereotypowymi osadami sam jestes jednym z nich. siara powiedz mi, jak glupim trzeba byc zeby okreslic kogos mianem dresa bez celu w zyciu po tym jak ktos wrzucil fotke butow? typowy rockowy bulwersant, ktory z tolerancja ma mniej wspolnego niz przykladowy, rzuconego przez ciebie 'dres'. nie wygladam jak dres, bynajmniej w jeansach i kurtce etyliny trudno mi sie do takiego upodobnic, ale oczywiscie (pipi)acy farmazony na interentowym forum siarczan potasu IV wie lepiej, wie o mnie wiecej niz ja sam. napisz cos jeszcze o mnie bulwersie, pogroz mi przez internet, a ja to pokaze znajomym i sie posmiejemy z ciebie. Edytowane 15 Czerwca 2010 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Tak, marny dresie bez mózgu i celu w życiu. no popatrz popatrz, a myslalem ze jak na czlowieka kierujacego sie w zyciu stereotypowymi osadami sam jestes jednym z nich. siara powiedz mi, jak glupim trzeba byc zeby okreslic kogos mianem dresa bez celu w zyciu po tym jak ktos wrzucil fotke butow? typowy rockowy bulwersant, ktory z tolerancja ma mniej wspolnego niz przykladowy, rzuconego przez ciebie 'dres'. nie wygladam jak dres, bynajmniej w jeansach i kurtce etyliny trudno mi sie do takiego upodobnic, ale oczywiscie (pipi)acy farmazony na interentowym forum siarczan potasu IV wie lepiej, wie o mnie wiecej niz ja sam. napisz cos jeszcze o mnie bulwersie, pogroz mi przez internet, a ja to pokaze znajomym i sie posmiejemy z ciebie. Nie nazwał cię tak po tym jak wrzuciłeś buty,tylko wtedy jak nazwałeś go brudasem. Buty są beznadziejne,jak większość w tym temacie,także się nie przejmuj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Spyker 59 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 W końcu ktoś to wypatrzył, że większość butów jest beznadziejnych w tym temacie, bo tak jest, brawo Ader . Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 a jakie to sa fajne buty? dobra i tak wiemu co siara chcial przekazac, wiemy ze jego opinia o butach sportowych oparta jest o wizerunek ortodoksyjnego dresa. nie wrzucilem tu po to tych butow byscie je ocenili lecz podali przyklady podobnych. oczywiscie nie znalazl sie nikt kto by doradzil, za to rzesza (pipi)acych farmazony juz jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
wiki1993 539 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 BO W BUTACH SPORTOWYCH SIĘ KUR.WA UPRAWIA SPORT Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Przejdź się do Decathlonu/Intersportu, znajdziesz podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 (edytowane) Dobra, koniec! Idziecie wszyscy na karnego jeżyka za offtop. A siara jest brudasem, i to jest taki sam fakt, że buty natjmer są są naj(pipi)wosze w tym temacie. Edytowane 15 Czerwca 2010 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 (edytowane) ...nie jestem. Moje butki do biegania, których używam do biegania, wygodne jak chui. Zamiast srebrnej mam białą skórę. Edytowane 15 Czerwca 2010 przez Siara_iwj Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 in b4 ktoś zapyta czy Siara myje się po bieganiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zamykam temat sportowych butów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubi. 39 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Nom, mam te buty i są świetne do biegania, a do tego tanie jak barszcz Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 u mnie w mysłowicach, w restauracji pana zbigniewa, barszcz jest bardzo drogi ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Mati 6 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 zna ktos podobne do tych? mam je od prawie 5 lat, caly czas sie dobrze trzymaja, swietnie sie lacza z szerszymi ciemnymi Moro ze zwezanymi nogawkami (foto z fitem dam pozniej). Stary, ja pierdole, kurwa mać, jak można w takim czymś chodzić na co dzień? http://www.youtube.com/watch?v=Dy1WO2Y7sQU Henry w takicg gra w pilke po domu Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Henry to ciota Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Chyba Ty Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 spojrzmy prawdzie w oczy: zdradzil Arsenal, przechodzac do Barcy. koniec offtopa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mati 6 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Taki zespol jak Arsenal kazdy zdrowy na umyslewczesniej czy pozniej opusci. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomsecret1993 20 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 http://www.vans-shop.pl/pliki/produkty/big/1189893925.jpg Jak by mi ktoś znalazł tanio te vansy Krammer to byłbym kontent. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Spory wybór tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi