Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ano tak, sorry, jakiś rozkojarzony dziś jestem

Plugawy @ nr 1 jak dla mnie

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 723,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

własnie sie zczaiłem że nr 1 to damskie buty, nie dziwie sie juz, że nie moglem znaleźć mojego numeru

Opublikowano

Po(pipi)e jest to uni sex czy jak to się tam zwie. Kilka stron wcześniej popełniłem podobne faux pas wrzucając damskie buty i jeszcze mając pretensję, że mają rozmiary dla karłów xd Też HD.

Opublikowano

Jak 1 są damskie drugię są meskie? :mellow:

na ebutach i boomboot.com piszą że damskie, ale jak w morde strzelił podchodzą pod uni tak jak wiolku pisze, no i ten nr 1 też mi sie bardziej widzi, szkoda że rozmiaru nie ma powyżej 41 czy tam 40

Opublikowano

Bambosze z szachownicą? Masz 15 lat czy brak gustu?

potrzebuje takich saympatycznych lekkich paputkow na temperatury +25C, a nie opinie idioty.

cos jak to, tez bezowe, ale z inna podeszwa

mens-hemp-shoe-by-hush-puppies.jpg

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

(pipi)a nie chodzi calkowicie o fakture, tylko sam typ buta, trzeba kiedys wyrosnac z gimnazjalnej mody :whistling::thumbsup:

Opublikowano

Ale żeby tak od razu robić przeskok od gimbusa do emeryta... no no...

Opublikowano

nie wiem czy wogole mi podejda na nodze, musi przyjsc sezon i poprzymierzac w sklepach. glownie dlatego ze mam dobra garderobe do nich i chcialbym wprowadzic w swoim wizerunku nieco swiezosci : ) spoko, zapedow ala bunny nie mam zeby sie ubierac jak donald tusk =D

Opublikowano

fajnie ze jestem twoim bogiem, ale niestety twoja modlitwa tutaj sie na nic nie zda, moge jednak ci pomoc i podpowiem zebys przeczytal moje posty jeszcze tak z 25 tysiecy razy, i moze dojdziesz do prawidlowego wniosku, ze chce kupic "buty takiego typu" a nie "takie buty".

Opublikowano

boze nie kupuj butów takiego typu

Opublikowano

nie wiem czy wogole mi podejda na nodze, musi przyjsc sezon i poprzymierzac w sklepach. glownie dlatego ze mam dobra garderobe do nich i chcialbym wprowadzic w swoim wizerunku nieco swiezosci : ) spoko, zapedow ala bunny nie mam zeby sie ubierac jak donald tusk =D

lol

Opublikowano

o kur.wa, mam nadzieje, że to prowokacja

Jeśli nie to wyrzucisz pieniądze na beznadziejny ciuch i do tego skrzywdzisz siebie

Bez jaj, przecież te buty to połączenie stylu dziecka z podstawówki i emeryta z domu spokojnej starości,

Opublikowano

Muszą byc wygodne bo innych zalet nie mają.

Opublikowano

To jest kącik o modzie.

Myślałem że po prostu o ubraniach.Nie interesuje się modą.Sorry Banny :/

pewnie po gorach dobrze sie w tym skacze :)

Tak, bo to teckingowe, ale na ulicę też dobre.No i skórka.

Edytowane przez Kazub