Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 723,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Nie każdy musi chodzić w butach od Gucci, czy Armaniego. Jeżeli są dla niego wygodne i dobrze się w nich czuje, to nie wiem OCB.

Ostatni model wytrzymał 3 lata,są z wyglądu neutralne i mi się podobają,także rozwiń swoja myśl kura.

no przeciez teraz wsrod mlodziezy elo i dzezi sa tego typu buty :potter:

42-1-big.jpg

ideal12.jpg

Opublikowano

no i żeby jeszcze wyglądały jakby stary po nich jelczem przejechał z kilka razy to wtedy wiekszy lans

wole te od Labteca

15815_1.jpg

ed. Litwin, suple wazniejsze od butów ;D

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

no i żeby jeszcze wyglądały jakby stary po nich jelczem przejechał z kilka razy to wtedy wiekszy lans

wole te od Labteca

Polak i Puma :down:

Opublikowano

Panowie, dobry internetowy sklep z dużą ofertą, gdzie zamiast numeru buta mogę podać rozmiar wkładki w cm.

1but.pl

dostanę gdzieś czarne air maxy nie kosztujące 400 zł?

Edytowane przez asfalt

Opublikowano

hmmm widze ze tutaj panuje hejt wszelkich najkow, ale jakos nikt nie zalwazyl ze wszyscy teraz chodza w zamszowych casualowych butach. nie ma to jak wysmiewac jedna mode calkowicie popadajac w inna hehe... jeszcze ta nazwa.. casuale, idealnie sie wpasowuje w tematyke tego forum :)

Opublikowano

Plugawy co to za model?

Opublikowano

To chyba ku,rwa w mediolanie mieszkasz jak wszyscy chodzą w zamszowych "casualowych" (w ogóle pokaż mi jak wyglądają casualowe buty bo nie mam pojęcia) butach.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Ostatni model wytrzymał 3 lata,są z wyglądu neutralne i mi się podobają,także rozwiń swoja myśl kura.

wyglądają jak adidas goodyear, tylko są jeszcze brzydsze i ogólnie chu.jowsze, tyle

Edytowane przez Qra

Opublikowano
wyglądają jak adidas goodyear, tylko są jeszcze brzydsze i ogólnie chu.jowsze, tyle

Ale jesteś jakimś guru dobrego smaku?Bo rozumiem ze możesz mieć własne zdanie(kwestia gustu)ale po twojej wypowiedzi odniosłem wrażenie że jedyny posiadłeś mityczną zdolność dobrego smaku(mi np. podobają się Goodyear-y)

Opublikowano

blablabla

Nie napiszę przecież że są spoko, skoro wcale tak nie uważam. O co tyle szumu? Jedni pokazują buty, drudzy je komentują, prosta sprawa.

Opublikowano

Szum jest o to by sensownie wyrażać swoje myśli,a nie zwykły emot,bo ja też mogę napisać ze ch.uja się znasz i moje zdanie jest ważniejsze.

Opublikowano

nie mowie ze chu.ja sie znasz, tylko ze masz chu.jowe buty

eot plx

Opublikowano

Dlatego z ASOSa wolę po kosztach kupić :D Mniej stresu, że przekombinują z rozmiarem, albo że na żywo nie spełnią oczekiwań :D

@czort - hehe, dobre, łap plusa!

Edytowane przez Cethu

Opublikowano

Wystarczyło dodać moim zdaniem i nie było by tej gadki.

Chyba oczywiste, że jak ktoś coś pisze to jest to jego zdanie.

Opublikowano

Rozumiem ze rowerowe, ze nie mają wyglądać ale z pewnością to jedne z brzydszych butów jakie w swoim zyciu widziałem.

Opublikowano
Wystarczyło dodać moim zdaniem i nie było by tej gadki.
Chyba oczywiste, że jak ktoś coś pisze to jest to jego zdanie.

Dla mnie to nie jest oczywiste,bo jeszcze mógłby napisać że ma 2 kumpli którzy uważają podobnie.

Siara fajna kolorystyka :P

Opublikowano

dmtvirtus.JPG

Hejtujcie se, a potem napiszę, że to buty rowerowe i będzie wam głupio :>

biale skarpetki + podwiniete rurki i żadna dupa sie nie oprze!