Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

sounds legit

dam Ci znać w tygodniu jak się ma sprawa

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 771,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

@@-jot: bardzo fajne, tylko te logo krokodyla się jakoś niefajnie wyróżnia mogli je lepiej wtopić w całość. Można wiedzieć co to za model?

Lacoste Delevan. Kiedyś chyba wrzucałem jaśniejszy model. Nie wiem co wy macie do Lacoste i krokodyla, mam w domu z 8 par ich butów i wszystkimi jestem zachwycony. Te bym jeszcze chciał upolować w ludzkiej cenie:

LACOSTE-DELEVAN-2-LT-BRWN-1A.jpg

Opublikowano

pomyliłem tematy :/

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

propsuje te buciki kujota. jaka cena? pewnie z 128172934 miliardow peelenow

Opublikowano

Ja tam kupuję Lacoste za 180-220 złotych, taki jestem zaje.bisty, ale w sklepie pewnie 450-550 na nowe.

Opublikowano

ładne te lacosty

niedawno przymierzałem buty zimowe w wojasie, tylko rozmiary jakieś poyebane i 41 za duże :o

a 40 nie robią.

no kuurva :/

Opublikowano

Ale to są buty do chodzenia w cywilizowanym kraju, bo u nas na jesień i zimę, gdzie pełno soli, błota, brudnego śniegu i wszechobecnego syfu na ulicach i chodnikach będą zaraz wyglądały, jak os.rane.

Opublikowano

Ale to są buty do chodzenia w cywilizowanym kraju, bo u nas na jesień i zimę, gdzie pełno soli, błota, brudnego śniegu i wszechobecnego syfu na ulicach i chodnikach będą zaraz wyglądały, jak os.rane.

jak mieszkasz w sosnowcu, lipinach czy innym chvjowym biednym mieście to może i masz syf na chodnikach.

w normalnych miastach jest porządek.

Opublikowano

1380608_517222951705786_102526597_n.jpg

Jak się nazywają te buty, bo je chcę.

Opublikowano

przez wzgląd na jego dobro, nawet jak wiecie to nie mówcie :/

Opublikowano

No (pipi)a Rozi, co to ma być :D

Opublikowano

jakbym wkleił takie z normalną siwą/czarną/brązową podeszwą to by były 'dziadkowe'

no ale wystarczy je.bnac łyżwe na seledyn i od razu podjara xD

Opublikowano

To żółty jest raczej i podeszwa mogłaby być inna, ale doceniam Twoje starania bycia śmiesznym.

Opublikowano

snieszne to są mokasyny z gimbową podeszwą

Opublikowano

Ja kupiłem na zimę takie. Trendi i jazzi, czy passe?

DELEVAN%20723SRM3404024_1.JPG

Mógłbyś podać namiary sklepu internetowego gdzie mógłbym dostać takie?

Opublikowano

Przeciez masz w prawym-dolnym rogu firme.

giphy.gif

Opublikowano

ale (pipi)a (pipi)

Opublikowano

Ja tam kupuję Lacoste za 180-220 złotych, taki jestem zaje.bisty, ale w sklepie pewnie 450-550 na nowe.

u kanabisa na targu takie lacosty masz? :D

Opublikowano

Rozi wchodzi w okres buntu

Ukjo, bed njus, byłem w tikej maksie i zostało samo obuwie dla januszy, andrzejów, cebularzy i plebejstwa. Nie ma nic dla lepiej sytuowanych z tym upatrzonym modelem na czele. Możesz odwołać rodzinę z Senegalu. 

Edytowane przez Gość

Opublikowano

szukam butow na zime. musza pasowac do zarowno do kolorowej bluzy z kapturem jak i kolorowej koszuli w krate. no i do snołbordowej kurtki zimowej.

Opublikowano

Jakieś Timberlandy może?

@Rozi brak słów na to coś, co wrzuciłeś... Jeszcze trochę i spodziewam się takiej stylówki:

7.jpg

Edytowane przez szaden

Opublikowano

buty od roziego to najnowszy model adidasa do biegania dla ludzi łączących sportowy tryb życia z elegancją.

Opublikowano

i do tego trzeba koniecznie biegać w garniturze? :/

Opublikowano

Reserved to taki cebuloshop dla tych co zdążyli wyrosnąć z croppa/housa. 2/3 rzeczy tam jest brzydkich a 4/5  po 2 tygodniach użytkowania nadaje się na śmietnik. Wiem, bo miałem stamtąd rękawiczki, spodnie i plecak. Spodnie wytrzymały 1 miesiąc, a potem obie kieszenie się prawie równocześnie rozerwały. Plecak po 3 dniach się podarł wzdłuż zamka. Nie polecam, mimo, że czasami jakiś ciuch przykuje uwagę.

głupoty (pipi) panie.

Ja z Reserved mam z pięć swetrów, dwie koszule, koszulek z 10, spodnie i zimową kurtkę z którą wkrótce rozpocznę trzeci sezon i dalej jest piękna.  Jeden niebieski swetr tylko mi się sprał. Do reszty szmat nie mam zastrzeżeń.