Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 724,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

:o a jaki to model?

Jordan 1 retro family forever

Opublikowano

Mi sie jedynki, nie wiem czemu, ale w ogole nie podobają. Ogólnie wszystkie Jordany retro są jakos bez rewelacji imo. Ale za to jak te zobaczyłem ostatnio to sie zakochałem

jordan-superfly-3-preview-1.jpg

Na nodze wygladają mega.

Opublikowano

yep. Własnie do jeansów wygladaja spoko, nie są zbyt masywne. Poza tym mocno wygodne.

Opublikowano

Typowe obuwie do trenowania, w ogóle nie pasują do jeansów, może jedynie do dresów.

Opublikowano

yep. Własnie do jeansów wygladaja spoko, nie są zbyt masywne. Poza tym mocno wygodne.

Spodziewałem się raczej zełganego "No co ty, na treningi potrzebuję, ale chcę na nich dobrze wyglądać". Kudosy za szczerość.

Opublikowano

Witam. Czy moglby ktos polecic jakies polbuty meskie skorzane na twardej podeszwie, a najlepiej jakis sklep internetowy w ktorym bedzie spory wybor?

Opublikowano

Zwykle jak mam zamiar kupić jakieś skórzane buty to na stronie sarenza. Wybór jest duży,

Opublikowano

A jakies na wiosna,lato,jesien

Edytowane przez Xehanort

Opublikowano

Widze, ze moda na membrany w butach zagoscila na dobre i ciezko bedzie znalezc cos dobrego bez tego dziadostwa :(

Opublikowano

Macie jakąś sprawdzoną metodę na czyszczenie tej cholernej gumy w butach? Upjerdala się zawsze w kosmicznym tempie i zwykła woda z mydłem nie pomaga :/

n6ou95.th.jpg

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Jakieś mleczko do czyszczeni w kuchni/łazience + szczoteczka do zębów. Tylko trzeba uważać, żeby nie wyjechać ponad gumę, bo na skórze, zamszu, czy sztucznym materiale może przebarwienia zrobić.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

flystepper_2k3_anthracite_black_draussen

Bardzo mi się podobają te kosmiczne buty.

Opublikowano

Soban ja używam zazwyczaj cifu i takiej większej szczoteczki do czyszczenia (nie do zębów bo nie wygodnie sie czyści hehe) i ładnie schodzi.

Opublikowano

ja natomiast uzywam bialej gumki do mazania, super schodzi brud z tej gumy