Opublikowano 29 grudnia 201410 l Czy to są pierdolone Airmaxy 1 MIDY? Masz rozum i godność człowieka? Pytam: czy masz rozum i godność człowieka?
Opublikowano 30 grudnia 201410 l Airmaxy Mid, to jest największa spierdolina wynaleziona w świecie butów, tyle z mojej strony, kupuj.
Opublikowano 30 grudnia 201410 l Rzekł gość, który na tej samej stronie wrzucił takiego posta: Bardzo mi się podobają te kosmiczne buty.
Opublikowano 30 grudnia 201410 l Ja bym przyjebal logo Givenchy, dolozyl dwa zera i Zierom tez by sie na nie rzucil.
Opublikowano 30 grudnia 201410 l Rzekł gość, który na tej samej stronie wrzucił takiego posta: Bardzo mi się podobają te kosmiczne buty. Te "kosmiczne buty" dużo lepsze do Air Max Mid. Air Max Mid to kompletne nieporozumienie.
Opublikowano 4 stycznia 201510 l No siara w glanach głównie, więc bez niego chyba tak. W sumie sam nie wiem.
Opublikowano 4 stycznia 201510 l Hehe no dobra, zle zadalem pytanie. Mozna bez strachu wyjsc w takich butach?
Opublikowano 4 stycznia 201510 l Hehe no dobra, zle zadalem pytanie. Mozna bez strachu wyjsc w takich butach? nie
Opublikowano 5 stycznia 201510 l Hehe no dobra, zle zadalem pytanie. Mozna bez strachu wyjsc w takich butach? nie Można, bo dzięki nim na pewno nie zarucha = nie dostanie bana.
Opublikowano 5 stycznia 201510 l nie no siara musi byc z toba zeby nie smiali sie tylko z ciebie Fantastyczny żart, milordzie. A te buty dobre na Alaskę, czy inny sybir.
Opublikowano 6 stycznia 201510 l No dalem sie kiedys na nie namowic. 3 lata temu jechalem w gory zima i faktycznie dawaly rade. Teraz jade na kilka dni do PL i nie chce zostac juz na lotniksu ukrzyzowany, ale z drugiej strony jak jeszcze sniegu wiecej nwali, to bede mial to gdzies i tak je zaloze. Choc do dzis nie wiem czemu je kupilem, bo nigdy mi sie jakos nie podobaly szczegolnie. No ale tak to pewnie jest jak sie mysli glowka a nie glowa
Opublikowano 6 stycznia 201510 l Teraz temperatury w pl są w plusie, że można spokojnie w adidasach latać, więc nie musisz w nich przyjeżdżać
Opublikowano 6 stycznia 201510 l Loko wyjechał na kilka lat do UK i myśli, że my tutaj na niedźwiedziach polarnych jezdzimy
Opublikowano 6 stycznia 201510 l Hehe śmiechłem grubo. Matka do mnie synek wez cieple buty bo zima. Gadam z kumplem i mowi ile to sniegu naje.balo. Na fejsie posty w stylu zimo wypie.erdalaj. Czuje sie confused. Zreszta penis wam w ejnusy, jade w adikach ale jak dostane jakies ku.rwa hipotermi albo mi stopy odpadna, to zapewniam ze dopne by odpowiednie sluzby sie dowiedzialy czyja to wina //ryjretardazszotgunem Edytowane 6 stycznia 201510 l przez El Loco Chocko