Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Serio? Szczerze mówiąc nie widziałem nigdy nikogo w białych AF :D

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 723,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Czworka moich znajomych ma biale midy. W galeriach tez dosc czesto widuje ten model (albo po prostu bardziej zwracam na biale uwage, bo troche na nie choruje).

Sam chcialem brac te

zoom.jpg

ale to high, wiec odpadaja

Opublikowano

Nie chodziłeś do gimnazjum i liceum w Warszawie  :frog:  Ale i tak lepiej jak te są popularne niż jak była (jest) moda na te new balance, jezu jakie to guffno obesrane

Edytowane przez Ferris71

Opublikowano

Moda nie moda, niektóre "enki" wygodą i jakością wykonania to biją na głowę Nike. Też nie zauważam żeby dużo ludzi nosiło białe AFy. 

Opublikowano

W chvj ludzi nosi biale AFy, nawet dziś ze 3 osoby widziałem.

Opublikowano

Ja też widuje codziennie kilka osób w białych erkach, teraz zrobiła się na nie moda jak niedawno na ermaxy. Czarne legginsy i białe erki to standard dziś na ulicach u małolatek.

Opublikowano

Młoda dupeczka w leginsie na propsie!

Na propsie to tam chvj, lepiej na kutasie.

Opublikowano

Pedobear.

Opublikowano

10431480_10201932581635286_1225504957377

Nowe AF1 wjechały. Za 189 to żal było nie wziąć :)

Gdzie takie rzeczy?

Opublikowano

Sklep Nike w Galerii Krakowskiej - akurat wyprzedaż mieli.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam trzewików zimowych, bo nie wiedzieć czemu zakupione w dejśmanie mimo, że fajnie wyglądały, to rozje/bały się po 2 miesiącach  :reggie:

Wojas ma teraz niezłe przeceny i obecnie można wyjąć to

http://wojas.pl/produkt/16582

za 250,00 zł

Pytanie do ludzi, którzy mieli kontakt z marką - jak z jakością ? Trzymają się jakoś czy chińszczyzna klejona w tej samej fabryce co dajśmany ?

Opublikowano

Tokar nie wiem jak z jakoscia, ale przy tych konkretnych butach napisane jest ze caloroczne, wiec w lato tez mozna nosic?:P nawet fajne, Wojas ma niezle buty z wygladu.

Opublikowano

Mam Wojasy do garnituru, jakość ok, wygodne. Myślę, że można im zaufać.

Opublikowano

Fluxy spoko, chociaż ostatnio za dużo ich na ulicach.

Opublikowano

A do sukienki?