Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

przeglądam sklepy z butami i natrafiłem na te cudeńka: 

e97406ede6a0be8fdeee6d56a3331561.jpg

XDDDD

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 771,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

w adidasie z serii originals pracuje taki jeden artysta tylko wypadło mi nazwisko z glowy i takie cuda robi xd co do superstarów to zawsze spoko

Opublikowano

to jeremy scott

nie chciałbym zajrzeć w jego umysł :[

Opublikowano

afb37c2768cf91c1med.jpg

zostałem weganem i szukam obuwia, nada się?

Opublikowano

Nie rozumiem śmiechu z espadryli, buty mają długą historię, są wygodne (choć tylko w pewnych warunkach) i dostosowane do upałów. Sam nie lubię ich, ale "beka" ze zwykłych butów jest naprawdę dziwna, to nie wynalazki z Wojasa/Kazara.

Opublikowano

Mają oficjalne sklepy, a ten w Szczn odwiedzałem kilka razy, więc raczej bubli nie sprzedają.

Opublikowano

Panowie znacie jakieś dobre i sprawdzone preparaty na czyszczenie białych butów? Zachciało mi się brać białe buty na balety, rano jak je zobaczyłem to się za głowę złapałem. 3 razy w pralce już były, ale nadal delikatne prześwity są.

Opublikowano

zależy z czego masz te buty, ale pasta do zębów lub cif i szczoteczką pośmigasz i masz białe przez kilka dni potem znów się upier.dolą

Opublikowano

W sensie że jakieś coś z materiału? Mdr kto kupuje białe buty z materiału. Strach pytać co to za buty jak je wrzucasz do pralki niczym t-shirt. No ale tak, szczoteczka do zębów sięga w różne nierówności, obczaj wybielacz w proporcji 1:5 z wodą (więcej podobno może być zgubne).

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

niby taki ekspert od czyszczenia białych butów, a sam ma upier,dolone ;/

afb37c2768cf91c1med.jpg

wiec ja bym ogorowi nie ufal

Opublikowano

są to buciki  z wymiennymi modułami poparcia dla róznych krajów,wystarczy wymienić logo

Opublikowano

są to buciki  z wymiennymi modułami poparcia dla róznych krajów,wystarczy wymienić logo

To znaczy to jest coś jak facebookowy znak solidarności z państwem gdzie dokonano zamachu terrorystycznego.

Opublikowano

niestety  ogórek ma małe nóżki i może popierac tylko po jednym kraju na nogę.

Opublikowano

Jedynie ja moge uratowac ten temat.

W tym temacie jak nie glany, to jakies kapcie z rynku. No cholera jasna nie moge juz wytrzymac. Jedynie potrafia krytykowac kogos kto ubiera sie modnie a sami chodza w zalosnych ubraniach.

Dobrze, ze jest sporo innych forumkow gdzie mozna znalezc sporo ciekawych rzeczy.

Opublikowano

Macie w ryj na zlocie.

Aha. Tak. O to chodziło w żarcie. To jest walka z wiatrakami. Wyczyścisz, a za dwa dni znowu są brudne. Jedyne mądre wyjście to nie kupować białych butów z materiału. Ale jak raz trzeba na randkę czy coś, try wybielacz rozwodniony.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

*oto

Opublikowano

*aprami