Opublikowano 24 marca 20178 l Hahahaha, co z tego, że wyglądają praktycznie identycznie jak te Reeboki: Ale to Kanye West, to pewnie się będą kolejki pierdolonych idiotów po nie ustawiać.
Opublikowano 24 marca 20178 l Ja nie miałem żadnych przeciwskazań. Czy dobrze wyglądają, no cóż, są różne modele, niektóre są straszne. Akurat na mojej nodze, żadne buty dobrze nie wyglądają, bo kajaki z natury nie są ładne. Pokaż jakie masz na oku. Właśnie widze, że kolorów i kombinacji jest multum... ja uderzam tylko i wyłącznie w czerń z białymi dodatkami :) Pochodziłem dzisiaj po sklepach troche i nigdzie nie znalazłem. Z neta boję sie troche zamawiac nie miejąc ich nigdy wcześniej na nodze (tylko z butami roboczymi takie rzeczy mi wychodzą)
Opublikowano 24 marca 20178 l To może przymierz inną kolorystykę i zamów tę właściwą w tym samym rozmiarze, hm?
Opublikowano 26 marca 20178 l Klasyczne Reeboki ok, ale cena już nie jest ok za takie szmaciaki. Za 200zł kupię takie:
Opublikowano 26 marca 20178 l Wiem, fajne. Oficjalna cena tych klasyków od Reeboka to ponad 300zł. Kogoś tam ostro poryło :D Za takie szmaciaki na lato żeby skoczyć do warzywniaka max 220zł mogę dać :) Edytowane 26 marca 20178 l przez iluck85
Opublikowano 27 marca 20178 l Czekam na Krupka, bo 10 stron przeleciałem wzrokiem i oprócz komentarzy nic nie wrzucił, a jak widzę, to taki trochę forumowy Jacykow :D
Opublikowano 28 marca 20178 l No te Najacze to buty robocze, jeśli praca polega na staniu pod Żabką i byciu testerem dresów ortalionowych.
Opublikowano 28 marca 20178 l No te Najacze to buty robocze, jeśli praca polega na staniu pod Żabką i byciu testerem dresów ortalionowych. Te nju balansy również są u dresiarzy.
Opublikowano 28 marca 20178 l Jaranko tutaj było tym Do Jordanow z lat 90 kiedy to miało swoje apogeum nie ma startu, reinkarnacja trupa wyszła jak widać wyżej. ok, wybieram swoje dresiarskie najacze. Nic fajnego tutaj nie ujrzę.