Opublikowano 7 lipca 20186 l ma ktoś może zbędny kod rabatowy na runcolors? Odwdzięczę się 20% rabatem do wykorzystania na chmielnej
Opublikowano 13 lipca 20186 l Cytat Wróć do zakupów i skorzystaj z rabatu 15% - wpisz kod: O1z7Hg. Dostałem na email 10 lipca, nie wiem czy działa.
Opublikowano 13 lipca 20186 l Dzięki ale okazało się że akurat mieli -35% na wszystko przez weekend tak więc sobie poradziłem. BTW kod na chmielną jak ktoś chce to pw, ważny chyba jeszcze przez 2 tygodnie
Opublikowano 13 lipca 20186 l Takie tam białe sneakersy/trampki kupiłem z Ryłko na lato, co by pasowały do wszystkiego
Opublikowano 28 lipca 20186 l Na drugą część lata postanowiłem nie ryzykować i kupić jedne z lepszych butów wszech czasów: Dawno nie miałem białych butów, a poza tym w tak przyjemnie chorej cenie, że kocham i uwielbiam
Opublikowano 6 sierpnia 20186 l Z dobre 3-4 lata w Vansach nie śmigałem więc zdecydowałem się na Authentici Edytowane 6 sierpnia 20186 l przez tukan
Opublikowano 6 sierpnia 20186 l Jak tam Rozi, jak wyglądają na nodze? Bo to bardzo ładny but, ale niekiedy wygląda na strasznie dużego, ja na przykład nie mógłbym go ubierać.
Opublikowano 6 sierpnia 20186 l Mam rozmiar 45,5 i w sumie nie jest najgorzej. Są mega wygodne przede wszystkim.
Opublikowano 6 sierpnia 20186 l Rzepe to se możesz na podwieczorek opierdolić Kalendziaki się wybornie spisują jak trzeba setki kilometrów nakurwiać z buta na jakimś wyjeździe, a to wyżej to chyba ma mieć walory estetyczne xd
Opublikowano 6 sierpnia 20186 l Cytat The Nike Cortez was first designed by Nike co-founder Bill Bowerman. Bowerman, an Olympic-class track coach, felt that athletes needed a comfortable and durable running shoe designed for distance training and road running. Kałendżi xddddddddddddddddddddd
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l 8 godzin temu, Rozi napisał: Kałendżi xddddddddddddddddddddd Tak, ale ergonomia, wykonanie i materiały się zmieniły na przestrzeni lat i dziś to już nie jest ten sam but. To samo Air-Maxy, zostały pierwotnie stworzone jako obuwie sportowe, do biegania, a dziś chyba tylko masochistka by w nich biegał.
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l No ja nie mówię, że nie są wygodne, ale Twój cytat mówi, że to but stworzony do biegania, może kiedyś się sprawdzał, dziś to pewnie but do joggingu 1-2 km. Swoją drogą, w moim rozmiarze 48,5 Cortezy wyglądałyby jak korkotrampki z powojennego mundialu.
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l wziąłem bo były tanie i potrzebuję całe czarne sneakersy do klubu, ale są zaskakująco wygodne, nie spodziewałem się