Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

chmielna20_lmp_130535_aj1griffin_.jpg

ale bym szanował papieża <3

Tak, to klasyczne 1 w innej kolorystyce, ale kur.wa model BLAKE GRIFFIN. BLAKE GRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIFIN

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 724 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

no właśnie miałem pisać, że ładne, ale niewygodne te jedynki niestety :(

Opublikowano

Serio? Nigdy na nogach nie miałem, ale wydawało mi się, że to typowe, miękkie oldschoolowe Nike.

Opublikowano

Serio? Nigdy na nogach nie miałem, ale wydawało mi się, że to typowe, miękkie oldschoolowe Nike.

Mam jedynki już inne i to prawda, ale niech gadają. Normalny but.

Opublikowano

Mozna bez siary sie w takich butach pokazac?

sorel_mens_caribou_boots_buff_799263.jpg

Jesli wybierasz sie na K2 to nie.
Opublikowano

Mogą być?

nike-af1-mid-black-white-f5-1.jpeg

Mega. W ogóle AF1, superwygodne są, no i to buty czołgi - jak dobierzesz dobry rozmiar. Jak weźmiesz za duży to niestety po czasię pęka podeszwa. Raz wziąłem o 0,5 rozmiaru za duże, bo wydawały mi się ciasne, no ale po czasie to niestety wyszło :( Tak poza tym to obuw nie do zajechania. W jednych moich zrobiłem 2 remonty i gdyby nie to, że są uyebane farbą to nic się z nimi nie dzieje :D

Opublikowano

Przy mojej dużej i płaskiej stopie AF wyglądają słabo i się załamują :(

Opublikowano

Bo jeszcze mam dylemat czy jednak nie zainwestować w klasykę:

image-523.jpg

Albo jakieś eleganckie Dunki, tylko ich to jest w pytę różnych fajnych i nie wiem które  :reggie:

Opublikowano

Jordan 1 sa cholerenie niewygodne :(

mam 1 playoff 93 i imo sa mega wygodne. najwygodniejsze buty jakie mam

Opublikowano

dlaczego chcesz sobie to zrobic plugawy? :|

Opublikowano

Pumy XDDD

Te trampki pierwsze najmniejsze zło.

Opublikowano

te ostatnie :kaz:

Opublikowano

Nie wiem jakos mi sie uwidzialy te pumy, ale za podobne pieniadze mam conversy takze chyba je wezme na wyplate. Siara polecal fajne buty ale za drogie dla mnie byly po przeliczeniu z funtow na pl i jeszcze przesylka :P

Opublikowano

Ale to 700 zł płacą jak ktoś chce je nosić, tak?