Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 723,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Hahahaha, co z tego, że wyglądają praktycznie identycznie jak te Reeboki:

reebok-exofit-lo-clean-logo-internationa

Ale to Kanye West, to pewnie się będą kolejki pierdolonych idiotów po nie ustawiać.

Opublikowano

Adidas ma w rekach Reeboka. Powerphase to klasyk z lat '80s 

Opublikowano

Ja nie miałem żadnych przeciwskazań. Czy dobrze wyglądają, no cóż, są różne modele, niektóre są straszne. Akurat na mojej nodze, żadne buty dobrze nie wyglądają, bo kajaki z natury nie są ładne. Pokaż jakie masz na oku.

Właśnie widze, że kolorów i kombinacji jest multum... ja uderzam tylko i wyłącznie w czerń z białymi dodatkami :) Pochodziłem dzisiaj po sklepach troche i nigdzie nie znalazłem. Z neta boję sie troche zamawiac nie miejąc ich nigdy wcześniej na nodze (tylko z butami roboczymi takie rzeczy mi wychodzą)

Opublikowano

To może przymierz inną kolorystykę i zamów tę właściwą w tym samym rozmiarze, hm?

Opublikowano

Klasyczne Reeboki ok, ale cena już nie jest ok za takie szmaciaki.

Za 200zł kupię takie:

buty,lifestyle,nike-md-runner-2,33222259

Opublikowano

Wiem, fajne. 

Oficjalna cena tych klasyków od Reeboka to ponad 300zł. Kogoś tam ostro poryło :D

Za takie szmaciaki na lato żeby skoczyć do warzywniaka max 220zł mogę dać :)

Edytowane przez iluck85

Opublikowano

Czekam na Krupka, bo 10 stron przeleciałem wzrokiem i oprócz komentarzy nic nie wrzucił, a jak widzę, to taki trochę forumowy Jacykow :D 

Opublikowano

Ale że takie coś? 

ml597aab.jpg

No co Ty, Steve Jobs jesteś?

Opublikowano

No te Najacze to buty robocze, jeśli praca polega na staniu pod Żabką i byciu testerem dresów ortalionowych.

Opublikowano

czyli mojwe reeboczki najładniejsze,  a wy buty dla emerytów/maciusiów.

Opublikowano

wciąż nie, ale poczekaj jak mroku wrzuci nowe buty za milion dolców

Opublikowano

No te Najacze to buty robocze, jeśli praca polega na staniu pod Żabką i byciu testerem dresów ortalionowych.

Te nju balansy również są u dresiarzy. 

Opublikowano

Dresiarzy nie stać na buty tak elitarnej i prestiżowej marki.

Opublikowano

Jaranko tutaj było tym

air-jordan-4-royalty-release-date-1.jpg

:yao:

Do Jordanow z lat 90 kiedy to miało swoje apogeum nie ma startu, reinkarnacja trupa wyszła jak widać wyżej.

ok, wybieram swoje dresiarskie najacze. Nic fajnego tutaj nie ujrzę.  :yes:

Opublikowano

17622309_10154159085922493_523569031_o.j

Ja lubie swoje njubalanse. <3