gekon 1 787 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Sięgnął dna jak jeden z nich wyznał serialowej panience miłosc Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Ej... Evan Rachel Wood jest płaska? Ktoś jest ślepy. Ktoś jest walnięty. Bo zakładam, że to o niej był ten tekst. A skoro jesteśmy przy temacie. Generalnie to mój ranking aktorek, które mnie ekscytują swoim pięknem, wygląda tak: 1. Mary Elizabeth Winstead 2. Evan Rachel Wood 3. Sasha Grey 4-100000. Jakieś pasztety Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) trójka ładnie łyka kutasy aż po same kule. reszty nie znam. Edytowane 18 Czerwca 2010 przez Walter_Cronkite Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Ej... Evan Rachel Wood jest płaska? Ktoś jest ślepy. Ktoś jest walnięty. Bo zakładam, że to o niej był ten tekst. Chyba ty, bo Evan Rachel Wood jest płaska Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 No Evan to właśnie tutaj gra królową wampirów. Wraca w trzecim sezonie? Jeśli tak, to się zabiorę niedługo. Tak w ogóle, bo jeszcze tu o tym nie pisałem: jakiś czas temu widziałem sezon drugi - podobał mi się, miał świetne momenty (odcinek zaczynający się od lecącej w powietrzu ręki - MOC), choć były też momenty słabe. I nie jest płaska! Ma niewielkie, ale bardzo piękne piersi. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) Cały ten motyw z wiedzmą i balangą był słaby. Ale w 3 sezonie SPOILER ALERT! szykuje się coś ala Zmierzch, bo beda wilkołaki Nom, cyce jak u 8letniego chłopca Edytowane 18 Czerwca 2010 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Może ty takie miałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Teraz będą się kłócić na temat cycków. Z kategorii "ciekawostki" - wiecie że jeżeli chodzi o efekty specjalne ten serial bije na głowę Supernatural (nie żeby to było jakieś szczególne osiągnięcie). Nie wiedzieliście? No to już wiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Cały ten motyw z wiedzmą i balangą był słaby. Nie powiedziałbym, całkiem fajny motyw oparty na mitologii i przede wszystkim na bachanaliach. Ale i tak najfajniejszy był motyw Dżejsona wstępującego do Fellowship of the Sun, po prostu miazga. A Evan Rachel Wood pokazała cyca w "Across the Universe" i był całkiem kształtny. Niewielki, ale całkiem apetyczny, także ogłaszam *remis*. Zdaje się, że w trzecim sezonie odegra dużo większą rolę. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) ciekawostka: annę paquin można zobaczyć w roli wilkołaka uczestniczącego w orgii w filmie pt. trick'r'treat. polecam. Edytowane 18 Czerwca 2010 przez Walter_Cronkite Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Nie spoileruj Ale tak, tam wypadła nawet całkiem całkiem, jako brunetka wygląda dużo lepiej po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 (edytowane) Cały ten motyw z wiedzmą i balangą był słaby. Nie powiedziałbym, całkiem fajny motyw oparty na mitologii i przede wszystkim na bachanaliach. Ale i tak najfajniejszy był motyw Dżejsona wstępującego do Fellowship of the Sun, po prostu miazga. Uff, jak dobrze, że mnie oświeciłeś, że ten motyw był oparty o bachanalia, bo dawno temu już skonczyłem podstawówkę i tego nie pamiętałem;] <ironia> Teraz będą się kłócić na temat cycków. Az nasz lepszy powód do kłótni niż baby? Z kategorii "ciekawostki" - wiecie że jeżeli chodzi o efekty specjalne ten serial bije na głowę Supernatural Nie 3 sezon zapowiada się naprawdę fajnie. Bardzo mi sie podobał gejowski sen Sama no (pipi)aaa xD się popłakałem Edytowane 18 Czerwca 2010 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Gejowski sen Sama, o cholera, muszę obejrzeć 3 sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Cały ten motyw z wiedzmą i balangą był słaby. Nie powiedziałbym, całkiem fajny motyw oparty na mitologii i przede wszystkim na bachanaliach. Ale i tak najfajniejszy był motyw Dżejsona wstępującego do Fellowship of the Sun, po prostu miazga. Uff, jak dobrze, że mnie oświeciłeś, że ten motyw był oparty o bachanalia, bo dawno temu już skonczyłem podstawówkę i tego nie pamiętałem;] <ironia> Ja tu się staram "uczyć i bawić" w moich postach, a Ty mnie demotywujesz. Niektórzy forumowicze mają podstawówkę dopiero przed sobą i mogli nie wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Nie no, pochwalam. Bardzo ładnie nakierowałeś na odpowiednie źródło na Wikipedii ;]]]] Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 dobra przestańmy gadać o głupotach i skoncentrujmy się na sprawach ważnych: anna paquin na rozdaniu złotych globów: czyż nie wygląda przeuroczo? . I wanna do bad things to her. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Sam gadasz o jakichs globach co nie ma zwiazku z serialem. Paquina to średniak. Na dyskotece może i bym ją ruchał, ale w telewizorze da się sto milionów lepszych znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Ta młoda ruda jest ładniejsza od Anny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Gekon, Hela, możemy nie pisać o oczywistych rzeczach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Właśnie po to są forumy po świecie coby dyskutować o takich 'oczywistych rzeczach'. To co jeszcze dla Ciebie jest takie oczywiste? Podziel się z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 No oczywiste jest to, że Suki jest przeciętna i dałbym jej szanse tylko po paru piwach ewentualnie po tabsie na jakiej diskotce Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 To co jeszcze dla Ciebie jest takie oczywiste? Podziel się z nami. Oczywista jest szpara między zębami Sookie, w którą fajnie byłoby wsadzić co nieco. <ok?> Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Ostatnio rowniez zaczelem z braku laku (inne seriale, ktore ogladalem juz pokonczylem) ogladac True Blood. Czytajac wasze pozytywne opinie i bedac zaciekawionym tematyka, postanowilem obejrzec ten serial. Pierwsze dwa odcinki to bylo wrecz zmuszanie sie do ogladania tego. Akcent bohaterow, tandetne ujecia rodem z kiepksiego horroru klasy B i pare innych rzeczy wrecz odtracaly mnie od tego serialu. Na szczescie od trzeciego odcinka bylo juz tylko lepiej. Teraz zaczelem juz ogladac druga serie i powiem, ze jest juz naprawde dobrze. Ogolnie rzecz biorac serial jest godny polecenia - poki co oceniam go na 8/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 (edytowane) Ma ktoś napisy do najnowszego odcinka w wersji 720p z priwjosli on tru blad i zapowiedzią Snoop Dogga na początku? Nevermind, napiprojekt mi znalazł. A właśnie potwierdzono, że powstanie 4 sezon. Edytowane 21 Czerwca 2010 przez Hejas Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 (edytowane) Ooo Hejas - swietna wiadomosc Ja aktualnie koncze drugi sezon i moje wrazenia nt. tego serialu juz sa calkowicie, totalnie inne niz gdy zaczynalem go ogladac. Watek Maryann to poprostu istny mindfuck - I thought I'd shit bricks. Wczoraj zamierzalem obejzec sobie na koniec dnia jeden odcinek serialu, jednak tak mnie wciagnal watek, ze obejzalem z 5 odcinkow pod rzad i poszedlem spac o 4 nad ranem. Podsumowujac - jesli ktos ma na dany dzien jakies obowiazki a ma tendencje do wciagania sie, to nie polecam Edytowane 23 Czerwca 2010 przez Yabollek007 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi