Skocz do zawartości

WipEout HD

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 61,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• robiąć SS w lewo zyskuje sie kilka setnych         chodzi o % w ustawieniach kontrolera. ogolnie chodzi o to, ze sixaxis/ds3 ma analogowe przyciski i jak masz dużo procent na czułości to gra wyk

• Ja mogę pomóc, daj znać tylko kiedy.

• Jakby co, to daj znać. Jestem zazwyczaj po 19:00. 

Opublikowano

Gratki CoATI, w końcu Ci się udało :thumbsup:

Opublikowano

W koncu sie zmobilizowalem :D

Do 100% brakuje mi jeszcze 2 brazow... Lock 30s i 12 bomb w detonatorze.

To pierwsze nie chce jakos wpasc...

Opublikowano

Graty Coati, to uczucie kiedy patrzysz na prawy gorny rog ekranu jest nie do opisania- wiem to z autopsji ;) fajne zdjecie :)

Opublikowano

Ja latałem za kolesiami z missile z 10 minut zanim mi zaliczyło te 30 sekund. Nic nie może przerwać namierzania, nikt nie może do ciebie strzelić, po prostu cały czas typa musisz mieć w czerwonym kółku.

a 14 bomb, na syncopii to tylko formalność :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

chętnie machnę trofke za odbycie wyścigu online w którym każdy pojazd jest z innej stajni 

PSN ID: Kalinho_PL

Opublikowano

Może być ciężko bo nie ma takiego trophy :teehee:

Opublikowano

chętnie machnę trofke za odbycie wyścigu online w którym każdy pojazd jest z innej stajni 

PSN ID: Kalinho_PL

Obczaj kilka postow wyzej :thumbsup:

Opublikowano

Uffffff jest platyna.

Przysiadłem wczoraj i zrobiłem zaległe wyścigi z 7 i 8 eventu, co dziwne, część wcześniej hardkorowych (sebenco i chenghou), zrobiłem za pierwszym podejściem. Wbiłem dzisiaj tournament ace i 4 wyścigi online i transcendence wpadło. Popatrzyłem na datę pierwszego trofeum i dzisiejszej platyny - ponad rok grania. Wprawdzie z dużymi przerwami, ale jednak :)

Opublikowano

Może być ciężko bo nie ma takiego trophy  :teehee:

to o co tu chodzi:

Bling Brigade - Finish an eight player online race with all players using ships that are displaying Campaign Skins.

???

fu ck, już wiem.. muszę jeszcze skonczyć kampanie. będę Wam słał zapy także proszę je przyjmować bo kiedyć chce to machnąć :P

Edytowane przez Kalinho_PL

Opublikowano

a ja wczoraj wbilem 2 brakujace brazy do 100% ^^

jeszcze bardziej znienawidziłem detonatora xD

Opublikowano

Zbieram ekipe do ukrytej trofki Bling Brigade 

- Kalinho_PL

- triboy

- GrzesPL

- daras_

Opublikowano

Daras tez sie pisze, stala ekipa BB :)

Opublikowano

Paul8PL możesz dopisać do listy Bling Brigade.

Opublikowano

Zbieram ekipę do ukrytej trofki Bling Brigade 

- Kalinho_PL

- triboy

- GrzesPL

- daras_

- Paul8PL

- mattaman_PL

- jsr1337

- Old_Kyo (rezerwa)

prosze pododawać się na friendlistach :) brakuje jeszcze jednej osoby ale chętnych może być więcej- zrobimy parę wyścigów. myślę, że bankowo będziemy to robić którejś zimnej nocy

Opublikowano

Możesz mnie dodać do rezerwowych - gdyby Wam ktoś/coś wypadło to jeśli będę na PSN to pomogę.

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

podbijam, pomóżcie no :) jutro jest mecz także odpada ale praktycznie każdego wieczora jestem online więc nie wstydzać się tylko słać inv do gry :)

Zbieram ekipę do ukrytej trofki Bling Brigade

- Kalinho_PL

- triboy

- GrzesPL

- daras_

- Paul8PL

- mattaman_PL

- jsr1337

- Old_Kyo (rezerwa)