Opublikowano 18 wrze艣nia 200816 l Br膮zowe Trofea: 聽 * The Gardens - Uko艅cz wszystkie plansze w The Gardens * The Savannah - Uko艅cz wszystkie plansze w The Savannah * The Wedding - Uko艅cz wszystkie plansze w The Wedding * The Canyon - Uko艅cz wszystkie plansze w The Canyon * The Metropolis - Uko艅cz wszystkie plansze w The Metropolis * The Islands - Uko艅cz wszystkie plansze w The Islands * The Temples - Uko艅cz wszystkie plansze w The Temples * Expert Creator - Uko艅cz wszystkie plansze w Samouczku * Artist - Naklej naklejk臋 * Homemaker - Naklej 10 naklejek w swojej planszy * Fashion Sense - Wybierz kostium dla Sackboya z jedn膮 rzecz膮 na g艂owie, jedn膮 na ciele i jeden wybrany materia艂 * Forager - Zbierz 25% b膮belkowych nagr贸d w levelu * Sticky Fingers - Zbierz 50% b膮belkowych nagr贸d w levelu * Treasure Hunter - Zbierz 75% b膮belkowych nagr贸d w levelu * 2X Multiplier! - Zdob膮d藕 mno偶nik 2X * 8X Multiplier! - Zdob膮d藕 mno偶nik 8X * Incredible Speed! - Osi膮gnij niewiarygodn膮 szybko艣膰 * Incredible Height! - Osi膮gnij niewiarygodn膮 wysoko艣膰 * Friendly - Uko艅cz poziom z wi臋cej ni偶 jednym graczem * Party Person - Uko艅cz plansz臋 online z 3 lud藕mi kt贸rzy s膮 na li艣cie znajomych * Socialite - Uko艅cz plansz臋 online z 3 lud藕mi kt贸rzy nie s膮 na li艣cie znajomych * Top of the Class - Wygraj gr臋 na 4 graczy * Traveler - Uko艅cz poziom spo艂eczno艣ciowy * FIRST! - B膮d藕 w pierwszej 10, kt贸ra uko艅czy艂a poziom spo艂eczno艣ciowy * Opinionated - Otaguj poziom spo艂eczno艣ciowy * Neighborhood - Dodaj do ulubionych 5 poziom贸w spo艂eczno艣ciowych * Networking - Dodaj do ulubionych 3 autor贸w * Talkative - Zostaw komentarz w levelu spo艂eczno艣ciowym * Creator - Stw贸rz i zapisz poziom zape艂niaj膮c go w min. 30% * Team Creator - Stw贸rz i zapisz poziom z kim艣 dodatkowym zape艂niaj膮c go w min. 30% * Publisher - Opublikuj poziom * Look What I Made! -W poziom, kt贸ry opublikowa艂e艣 musi zagra膰 5 os贸b * Trendsetter (ukryty) - Naklej naklejk臋 na innym graczu lub nie-swoim poziomie * Cranium Collector (ukryty) - Zabij 100 potwor贸w * Secret Stickerist (ukryty) - Odblokuj wy艣cig w pierwszych krokach * Sackbird (ukryty) - Sp臋d藕 8 sekund w powietrzu Srebrne Trofea: 聽 * Just Beginning - Uko艅cz wszystkie plansze z g艂贸wnego nurtu gry * 20X Multiplier! - Zdob膮d藕 mno偶nik 20X * Hi Score - Zdob膮d藕 1,000,000 punkt贸w na wszystkich poziomach na kt贸rych gra艂e艣 * Booty Master - Zbierz wszystkie b膮belkowe nagrody na poziomach trybu Story * Dr Frankenstein - Stw贸rz potwora z min. 2 oczami, 2 nogami lub k贸艂kami i m贸zgiem * Crowd Pleaser - W poziom kt贸ry opublikowa艂e艣 zagra艂o 50 os贸b * Feel the Love - Poziom kt贸ry opublikowa艂e艣 zosta艂 dodany do ulubionych przez 50 graczy * Celebrity - Zosta艅 dodany do ulubionych przez 5 graczy Z艂ote Trofea: 聽 * Play - Uko艅cz wszystkie plansze bez gini臋cia, z wyj膮tkiem tych, kt贸re si臋 tak ko艅cz膮 * Create - Level kt贸ry stworzy艂e艣 zosta艂 dodany do ulubionych przez 50 ludzi i twoja osoba zosta艂a dodana do ulubionych przez 30 os贸b * Share - Zagraj na 150 planszach, otaguj 50 plansz i dodaj do ulubionych 10 plansz 聽 http://musiol.wordpress.com/2008/09/18/lit...-planet-trofea/ Edytowane 18 stycznia 200916 l przez Musiolik
Opublikowano 19 wrze艣nia 200816 l Nie ma to jak trofea wymagaj膮ce udzia艂u innych os贸b, ale w takiej grze to by艂o wr臋cz oczywiste. Nie widz臋 zreszt膮 problem贸w ze znalezieniem ch臋tnych . Tylko czeka膰 na premier臋 !
Opublikowano 20 wrze艣nia 200816 l lista trofe贸w do艣膰 fajna,sporo wpadnie za przej艣cie singla ,a te dla multi w wi臋kszo艣ci nie s膮 jakie艣 mega hardcorowe.Ciekawe czy Sony przygotuje si臋 odpowiednio na premier臋-chodzi oczywi艣cie o serwery,kt贸re zaatakuj膮 maniacy z ca艂ego 艣wiata. 聽 Na czym ostatecznie stan臋艂o-serwery regionalizowane czy og贸lno艣wiatowe? Edytowane 20 wrze艣nia 200816 l przez Ficu艣
Opublikowano 10 pa藕dziernika 200816 l Wedlug mnie powinni dac w online jakies bardziej wymagajace trofe typu badz pierwsze na 200 planszach( przynajmniej). Przeciez to gra na lata wiec co im szkodzi??
Opublikowano 10 pa藕dziernika 200816 l Trofea online s膮 bardziej pod community ni偶 pod skilla i chamstwo (偶eby wygra膰 - byle gdzie). Celowo tak jest.
Opublikowano 11 pa藕dziernika 200816 l Swoj膮 drog膮 te jest troch臋 藕le sformu艂owane: 聽 * Hi Score - Zdob膮d藕 1,000,000 punkt贸w na wszystkich poziomach na kt贸rych gra艂e艣 聽 Gdyby tak by艂o to.. nigdy by si臋 tego nie zdoby艂o, lub te偶 mo偶naby to zdoby膰 graj膮c w pierwszy (jedyny) poziom. Mi si臋 wydaje, ze chodzi tu poziomy standardowe. Edytowane 11 pa藕dziernika 200816 l przez Emet
Opublikowano 11 pa藕dziernika 200816 l Autor Swoj膮 drog膮 te jest troch臋 藕le sformu艂owane:聽 * Hi Score - Zdob膮d藕 1,000,000 punkt贸w na wszystkich poziomach na kt贸rych gra艂e艣 聽 Gdyby tak by艂o to.. nigdy by si臋 tego nie zdoby艂o, lub te偶 mo偶naby to zdoby膰 graj膮c w pierwszy (jedyny) poziom. Mi si臋 wydaje, ze chodzi tu poziomy standardowe. To chyba chodzi o 艂膮czn膮 ilo艣膰 punkt贸w, nie wiem ;p
Opublikowano 17 pa藕dziernika 200816 l Do艣膰 szybko odblokowuj膮 si臋, ale narazie jak zapewne wiesz mo偶na tylko zrobi膰 trophies z singla bo multi "nie istnieje" obecnie
Opublikowano 17 pa藕dziernika 200816 l Do艣膰 szybko odblokowuj膮 si臋, ale narazie jak zapewne wiesz mo偶na tylko zrobi膰 trophies z singla bo multi "nie istnieje" obecnie 聽 Potwierdzam , juz w pierwszej planszy mozna zrobi膰 3 trofea
Opublikowano 20 pa藕dziernika 200816 l Ja ju偶 mam wszystko offline opr贸cz 100% skarb贸w i PLAY [z艂oto], trofea online b臋d膮 sz艂y b. szybko ju偶. Jedna z 艂atwiejszych calaczkowatych gier xD.
Opublikowano 20 pa藕dziernika 200816 l No nie wiem czy takie proste. Zabierz si臋 za setki to zobaczysz 偶e nie jest tak prosto wszystko znale藕膰. Podobnie z przej艣ciem wszystkiego bez 艣mierci. Chocia偶 mnie nie uda艂o si臋 jeszcze tylko tej mapy gdzie jest WIELKIE ko艂o naje偶one pr膮dowymi trapami.
Opublikowano 20 pa藕dziernika 200816 l No to b臋dzie hardcore, ale 100% mam w wi臋kszo艣ci, pozostaje tylko to na 4x sackboy [mam 3 pady tylko xD]
Opublikowano 21 pa藕dziernika 200816 l A zrobili艣cie: Incredible Speed! oraz Incredible Height! ? Je偶eli tak, to gdzie i jak?
Opublikowano 21 pa藕dziernika 200816 l kenaj: w kampanii si臋 chyba nie da, mnie si臋 przynajmniej nigdzie nie uda艂o a ka偶d膮 map臋 po kilka razy robi艂em.
Opublikowano 21 pa藕dziernika 200816 l No, tak jak m贸wi grigori, ja zrobi艂em plansze sobie pod to trophy + 20x mno偶nik [cheap xD]
Opublikowano 21 pa藕dziernika 200816 l Kto艣 mi wyja艣ni o co chodzi w tych trofeach ? 聽 Secret Stickerist (ukryty) - Odblokuj wy艣cig w pierwszych krokach Top of the Class - Wygraj gr臋 na 4 graczy 聽 gr臋 mam juz od paru dni ale nie wiem czego sie tycz膮 te troea
Opublikowano 21 pa藕dziernika 200816 l 1szy to: 聽 Wstaw but [sticker] na pocz膮tku pierwszego lvla, pojawi si臋 brameczka i b臋dzie race. trophy z艂apiesz. 聽 2gi: wygraj jedn膮 plansz臋 na 4 graczy xD, bierz 4 pady, koleg贸w i wygraj. Edytowane 21 pa藕dziernika 200816 l przez Hysz
Opublikowano 21 pa藕dziernika 200816 l 1szy to:聽 Wstaw but [sticker] na pocz膮tku pierwszego lvla, pojawi si臋 brameczka i b臋dzie race. trophy z艂apiesz. 聽 2gi: wygraj jedn膮 plansz臋 na 4 graczy xD, bierz 4 pady, koleg贸w i wygraj. 聽 Zadzia艂a艂o je偶eli chodzi o trophy z racem , co do drugiego niestety mam tylko 3 pady BTW znalaz艂em filmik kt贸ry ukazuje jak 艂atwo zrobic trofeum "sackbird" w Story mode http://pl.youtube.com/watch?v=tfFS4ahn9fg Mo偶liwy SPOILER
Opublikowano 21 pa藕dziernika 200816 l Za mn膮 kilkana艣cie puchark贸w, do ko艅ca tygodnia (czyt. do posiadania Dead Space) powinienem 艂ykn膮膰 wi臋kszo艣膰 offline'owych puchark贸w, a p贸藕niej czekanie i gramy razem
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.
Uwaga: Tw贸j wpis zanim b臋dzie widoczny, b臋dzie wymaga艂 zatwierdzenia moderatora.