November 14, 200816 yr Drugi! Platyna obtained! Przydatna informacja. Wbrew opisowi Create, 50 serduszek można zebrać kumulatywnie dla swoich "levels" a nie dla jednego "level" jak stanowi treść pucharu. Najlepiej więc skupić się na 30 sercach autorskich. to bardzo wazna wiadomosc... misiaczki dawac serduszka Zeratulkowi bo chyba juz mam 50 na dwoch lvl... tak malo brakuje <3
November 15, 200816 yr dzięki dla wszystkich ,którzy przyczynili się do mojej platynki w LBP(dla tych co heartowali moje levele i mnie oraz dla tych ,którzy razem ze mną czyścili levele na 100%-w szczególności Grigori).Bez Was tej platynki by nie było Edited November 15, 200816 yr by Ficuś
November 17, 200816 yr Jak można odróżnić zebrane orby od tych nietkniętych. Np. przechodze po raz któryś planszę i mam te same orby pokazane, ale nie wiem czy je zebrałem czy nie
November 17, 200816 yr W singlu będziesz wiedział te których nie zebrałeś, a w multi chyba tylko kiedy jesteś hostem.
November 17, 200816 yr No niezebrane mają w środku jakiś fant (naklejka itd) a zebrany ma po prostu mgiełkę w środku taką jak mają zwykłe kulki punktowe
November 24, 200816 yr Odswierze temat i popraosze ladnie. Czy ktos moglby mnie heartnac? Chyba sie spoznilem na ustawki na necie... nick: Watsu_PL
November 24, 200816 yr Odswierze temat i popraosze ladnie. Czy ktos moglby mnie heartnac? Chyba sie spoznilem na ustawki na necie... nick: Watsu_PL Nie spóźniłeś dodaj mnie do friends w ps3
November 24, 200816 yr moglbym i ja prosic o heartniecie? odwdziecze sie tym samym.nick-sznajder, level-oldskul z gory dziekuje:)
November 25, 200816 yr Odswierze temat i popraosze ladnie. Czy ktos moglby mnie heartnac? Chyba sie spoznilem na ustawki na necie... nick: Watsu_PL Nie spóźniłeś dodaj mnie do friends w ps3 I mnie zapraszajcie tez se chetnie poustawiam:D Izon_PL
November 27, 200816 yr Musisz zagrać w 150 poziomów stworzonych przez graczy - nie wystarczy włączyć, trzeba zaliczyć - ma się pojawić złota głowa Sackboya, dodatkowo masz otagować 30 leveli i 10 dać do heartów. Chcesz szybko i bez wysiłku zdobyć ? - szukaj leveli otagowanych jako empty, te od trophy (są zazwczyaj proste jak drut) i te z songami (idiesz przez level i odgrywa Ci piosenkę za pomoca pojedynczych dźwięków)
November 27, 200816 yr dzieki?nie?wiedzialem,?ze?trzeba?miec?cleared.?jeszcze?troche?i?pierwsza?setka
December 9, 200816 yr Hey mam problem z zagranie z 3 osobami z frien listy. Przydała by sie jakas ustawka na te trophy. Kto chętny ? Mam wsztstkir bąbelki to przy okazji moge pomóc.
December 9, 200816 yr Hey mam problem z zagranie z 3 osobami z frien listy. Przydała by sie jakas ustawka na te trophy. Kto chętny ? Mam wsztstkir bąbelki to przy okazji moge pomóc. tez sie pisze...dodawac do frendow
December 9, 200816 yr Mnie też dodawajcie...jak jestem online to zawsze w lbp mogę pyknąć. W kilku zawsze ciekawiej się gra;) A i "heartnąć" mogę Bąbelki też chętnie pomogę pozbierać na 100%. Edited December 9, 200816 yr by Kris Blake
December 18, 200816 yr u dawno nie było postów ale jeśli ktoś jeszcze gra to bym się pisał na kilka trophy zapraszam na mój pierwszy lvl "just another level" zlokalizowany w europie mile widziane serduszka Edited December 18, 200816 yr by ZakOnIck
December 18, 200816 yr Dzisiaj przyszlo moje LBP Poki co zajme sie przejsciem singla... ale mam nadzieje, ze moge liczyc na serduszka i pozniejsza pomoc w zdobywaniu babelkow i innych rzeczy Edited December 19, 200816 yr by Emet
December 19, 200816 yr Proszę od doklejenie listy nowych trofeów z tego posta to tej z pierwszej strony.