Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Burnout Paradise

Featured Replies

Opublikowano
Mam problemy, że "Set 10 Time Road Rules" . I po zrobieniu, ale nic nie wyskoczyło. Co mam zrobić? <_<

Przeczytać post 123 w tym temacie lub jakikolwiek inny (jest in naprawdę dużo) traktujący o tym "problemie".

• Odpowiedzi 555
  • Wyświetleń 36,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Od siebie dodam, że samochód musi być klasy Speed.

• Nie przesadzaj z tym stadionem, oczywiście jeżeli się komuś śpieszy do platyny i koniec grania w BP to owszem niekiedy jest ciężko o 8 osób, ale wystarczy porobić kilka challengy i ludzie się szybko z

• Odezwij się na PSN.

Opublikowano
Mam problemy, że "Set 10 Time Road Rules" . I po zrobieniu, ale nic nie wyskoczyło. Co mam zrobić? <_<

Przeczytać post 123 w tym temacie lub jakikolwiek inny (jest in naprawdę dużo) traktujący o tym "problemie".

Dzięki za info. Już dostałem platynke. :)

Opublikowano

Jak już pewnie wszyscy wiedzą "na dniach" dostaniemy dodatek do Burnout'a z trofeami.

Ale nie wiem ilu z Was zauważyło że ich poziom % znacznie wczoraj się obniżył (z 90% do 81%) :)

Doszło 9 nowych pucharków (do zaktualizowanych 7):

5 Brązowych

4 Srebrne :)

http://www.trofeaps3.com/trophies/readarti...?article_id=138

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

hejka właśnie wziąłem za BP i takie pytanko a raczej prośba jakby ktoś był chętny na stadion to ja się pisze, jeszcze w kulkę brakuje mi trophys ale tak zawczasu wolę się ogłosić:D

Opublikowano

JW. :) piszcie na PSN id: majkrou jak będziecie robić

Opublikowano

Zrób jak ja....było nas 3+ randomy, najpierw dałem nieśmiało marked man, potem road rage...walnąłem stadion i weszło :) randomki były jeszcze miłe i zrobiłem połowe timed challengów bo te na 8 są łatwiejsze od innych imo :)

Opublikowano

jest nas 4 Old_kyo też się pisze nie ukrywam że najbardziej pasował by mi weekend teraz mam druga zmiane w robocie więc przy konsoli mogę być dopiero koło 23.30 jakby co piszcie i dodawajcie do friendlisty :D psnid: ZakOnIck

Edytowane przez ZakOnIck

Opublikowano

Tak w ogóle jak włączać właśnie Marked Man, Road Rage itp ?

Mi udało się ustawić tylko zwykły wyścig jak byłem hostem. A te challenge na 2-8 playerów to już w ogóle nie wiem jak..

Opublikowano
jest nas 4 Old_kyo też się pisze nie ukrywam że najbardziej pasował by mi weekend teraz mam druga zmiane w robocie więc przy konsoli mogę być dopiero koło 23.30 jakby co piszcie i dodawajcie do friendlisty :D psnid: ZakOnIck

i ja :P

Opublikowano
Tak w ogóle jak włączać właśnie Marked Man, Road Rage itp ?

Mi udało się ustawić tylko zwykły wyścig jak byłem hostem. A te challenge na 2-8 playerów to już w ogóle nie wiem jak..

Marked Man i Road - dajesz na Freeburn Game(s) i tam je odpalasz + Stun Run'a

Challenge odpalisz dopiero jak będzie minimum 2 graczy

Aha - jak by ktoś miał problem z trofeum z kamerką to też chętnie pomogę potrzebowskim ;)

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Jak jesteś hostem to włącz krzyżakiem menu i tam masz opcje do włączania challengy i wyścigów, chyba, bo w BP nie grałem już od jakiegoś czasu xD

Opublikowano

Tzn.? Ile ich zrobiłeś?

Do tej pory większość miała problem z "Set 10 Time Road Rules" ale z "Complete 10 Timed Challenges" to pierwsze słyszę....

Opublikowano

Ale jesteś pewien że nie zalicza Ci trofeum Complete 10 Timed Challenges?

Sorki że się tak pytam bo mi i paru innym osobom nie zaliczało trofeum Set 10 Time Road Rules

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Ja miałem problem z dwoma trophy: Set 10 Time Road Rules i Complete 10 Time Challenges. Skopiuj sejv na MS albo na Pen Driva i odpal na nowym sejvie i powinno zaliczyć. Potem wgrywasz potem stary sejv i po sprawie.

Opublikowano

Niekoniecznie Elvis - Twoja PS3 to jeden wielki problem :piwo:

Szymek: Zrób te Challenges jednym i tym samym autkiem - powinno zaliczyć ;) Ewentualnie rób tak jak Elvis powiedział ;)

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

"Bo to zła kobieta była" haha.

A tak na poważnie to sporo osób miało ten wałek z zaliczaniem tych 2 trophy :) A konsola po FW 2.60 już goni dobrze :)

Opublikowano

i ja :P

Ja także jestem chętny , jedyne trofeum jakie mi zostało do platynki :)

Opublikowano

no to już jest nas 6 jeszcze dwie osoby :D tylko jeszcze ustalmy kiedy i ruszamy do paradise city :D

Opublikowano

też się piszę na stadion i 10 czasówek :)

psn id: rydz87

pozdro!