Opublikowano 15 stycznia 200916 l Mam problemy, że "Set 10 Time Road Rules" . I po zrobieniu, ale nic nie wyskoczyło. Co mam zrobić? <_< Przeczytać post 123 w tym temacie lub jakikolwiek inny (jest in naprawdę dużo) traktujący o tym "problemie".
Opublikowano 17 stycznia 200916 l Mam problemy, że "Set 10 Time Road Rules" . I po zrobieniu, ale nic nie wyskoczyło. Co mam zrobić? <_< Przeczytać post 123 w tym temacie lub jakikolwiek inny (jest in naprawdę dużo) traktujący o tym "problemie". Dzięki za info. Już dostałem platynke.
Opublikowano 22 stycznia 200916 l Jak już pewnie wszyscy wiedzą "na dniach" dostaniemy dodatek do Burnout'a z trofeami. Ale nie wiem ilu z Was zauważyło że ich poziom % znacznie wczoraj się obniżył (z 90% do 81%) Doszło 9 nowych pucharków (do zaktualizowanych 7): 5 Brązowych 4 Srebrne http://www.trofeaps3.com/trophies/readarti...?article_id=138 Edytowane 23 stycznia 200916 l przez Kyo
Opublikowano 25 stycznia 200916 l hejka właśnie wziąłem za BP i takie pytanko a raczej prośba jakby ktoś był chętny na stadion to ja się pisze, jeszcze w kulkę brakuje mi trophys ale tak zawczasu wolę się ogłosić
Opublikowano 26 stycznia 200916 l Zrób jak ja....było nas 3+ randomy, najpierw dałem nieśmiało marked man, potem road rage...walnąłem stadion i weszło randomki były jeszcze miłe i zrobiłem połowe timed challengów bo te na 8 są łatwiejsze od innych imo
Opublikowano 26 stycznia 200916 l jest nas 4 Old_kyo też się pisze nie ukrywam że najbardziej pasował by mi weekend teraz mam druga zmiane w robocie więc przy konsoli mogę być dopiero koło 23.30 jakby co piszcie i dodawajcie do friendlisty psnid: ZakOnIck Edytowane 26 stycznia 200916 l przez ZakOnIck
Opublikowano 26 stycznia 200916 l Tak w ogóle jak włączać właśnie Marked Man, Road Rage itp ? Mi udało się ustawić tylko zwykły wyścig jak byłem hostem. A te challenge na 2-8 playerów to już w ogóle nie wiem jak..
Opublikowano 26 stycznia 200916 l jest nas 4 Old_kyo też się pisze nie ukrywam że najbardziej pasował by mi weekend teraz mam druga zmiane w robocie więc przy konsoli mogę być dopiero koło 23.30 jakby co piszcie i dodawajcie do friendlisty psnid: ZakOnIck i ja
Opublikowano 26 stycznia 200916 l Tak w ogóle jak włączać właśnie Marked Man, Road Rage itp ? Mi udało się ustawić tylko zwykły wyścig jak byłem hostem. A te challenge na 2-8 playerów to już w ogóle nie wiem jak.. Marked Man i Road - dajesz na Freeburn Game(s) i tam je odpalasz + Stun Run'a Challenge odpalisz dopiero jak będzie minimum 2 graczy Aha - jak by ktoś miał problem z trofeum z kamerką to też chętnie pomogę potrzebowskim Edytowane 26 stycznia 200916 l przez Kyo
Opublikowano 26 stycznia 200916 l Jak jesteś hostem to włącz krzyżakiem menu i tam masz opcje do włączania challengy i wyścigów, chyba, bo w BP nie grałem już od jakiegoś czasu xD
Opublikowano 27 stycznia 200916 l Tzn.? Ile ich zrobiłeś? Do tej pory większość miała problem z "Set 10 Time Road Rules" ale z "Complete 10 Timed Challenges" to pierwsze słyszę....
Opublikowano 27 stycznia 200916 l Ale jesteś pewien że nie zalicza Ci trofeum Complete 10 Timed Challenges? Sorki że się tak pytam bo mi i paru innym osobom nie zaliczało trofeum Set 10 Time Road Rules Edytowane 27 stycznia 200916 l przez Kyo
Opublikowano 27 stycznia 200916 l Ja miałem problem z dwoma trophy: Set 10 Time Road Rules i Complete 10 Time Challenges. Skopiuj sejv na MS albo na Pen Driva i odpal na nowym sejvie i powinno zaliczyć. Potem wgrywasz potem stary sejv i po sprawie.
Opublikowano 27 stycznia 200916 l Niekoniecznie Elvis - Twoja PS3 to jeden wielki problem :piwo: Szymek: Zrób te Challenges jednym i tym samym autkiem - powinno zaliczyć Ewentualnie rób tak jak Elvis powiedział Edytowane 27 stycznia 200916 l przez Kyo
Opublikowano 27 stycznia 200916 l "Bo to zła kobieta była" haha. A tak na poważnie to sporo osób miało ten wałek z zaliczaniem tych 2 trophy A konsola po FW 2.60 już goni dobrze
Opublikowano 27 stycznia 200916 l jest nas 4 Old_kyo też się pisze nie ukrywam że najbardziej pasował by mi weekend teraz mam druga zmiane w robocie więc przy konsoli mogę być dopiero koło 23.30 jakby co piszcie i dodawajcie do friendlisty psnid: ZakOnIck i ja Ja także jestem chętny , jedyne trofeum jakie mi zostało do platynki
Opublikowano 28 stycznia 200916 l no to już jest nas 6 jeszcze dwie osoby tylko jeszcze ustalmy kiedy i ruszamy do paradise city