Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Tak.

• Odpowiedzi 374
  • Wyświetleń 23,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Kazuma
    Gość Kazuma

Nie ma znaczenia gdzie, statystyki na PS3 długo się aktualizują i nic nie da się na to poradzić.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kasować scenki, olewać przyjaciół, brac tylko misje fabularne. Ponoć w ten sposob mozna zmiescic sie w 20 godz

Opublikowano

Skup się na głównym wątku...choć od czasu zadania poboczne możesz zrobić ;P

Opublikowano

nic nie trzeba kasować ... w sensie żeby spokojnie zmieścić się w 20h ; wystarczy np. często korzystać z taksówek :potter: ...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam pytanie o trofea grałem w gta 4 jakiś czas temu, przeszedłem 51 misji, i nie mam żadnego trofeum nawet za przejście 1 misji. Co może być nie tak?

Czy można używać cheatów odnośnie broni zdrowia i armoru aby nie utracić trofeów? Bo nie chce mi sie chodzić po hamburgery za każdym razem ;)

Opublikowano

Mam pytanie o trofea grałem w gta 4 jakiś czas temu, przeszedłem 51 misji, i nie mam żadnego trofeum nawet za przejście 1 misji. Co może być nie tak?

Zapewne grałeś bez patcha dodającego pucharki. Patch pojawił się bodajże parę miesięcy po premierze.

Czy można używać cheatów odnośnie broni zdrowia i armoru aby nie utracić trofeów? Bo nie chce mi sie chodzić po hamburgery za każdym razem ;)

Cheaty blokują trofea, po wpisaniu kodu dostajesz informację jaki pucharek zostaje zablokowany.

Opublikowano

Jak to jest z trofeum Auf Wiedersehen Petrovic? Trzeba je robić podczas jednej sesji, czy zaliczy przy kilku podejściach?

Opublikowano

Wyobrażasz sobie zaliczyć te wszystkie wyścigi podczas jednej sesji?

To raczej niemożliwe ;].

Opublikowano

:)

Był taki okres, że inaczej nie zaliczało, jakoś później to naprawili i nie trzeba już robić w jednej sesji. Tak, razem z Grigorim zrobiliśmy to przy jednym posiedzeniu. O ile dobrze pamiętam to zeszło nam z 16h.

Opublikowano
Wyobrażasz sobie zaliczyć te wszystkie wyścigi podczas jednej sesji?

To raczej niemożliwe ;].

Przecież wystarczy wygrać jeden raz w każdym trybie. Nie muszę zaliczać wszystkich wyścigów.

Opublikowano

Zmartwię cię, bo trzeba zaliczyć każdy typ wyścigu na każdej trasie.

Opublikowano
:)

Był taki okres, że inaczej nie zaliczało, jakoś później to naprawili i nie trzeba już robić w jednej sesji. Tak, razem z Grigorim zrobiliśmy to przy jednym posiedzeniu. O ile dobrze pamiętam to zeszło nam z 16h.

Grigori i wszystko jasne mój idol jeżeli chodzi o trofea ;].

A tak na poważnie WIELKIII SZACUNEKKKKKKKKKKKK nie mam pojęcia jak Wam się to udało. Dla mnie ten achiv sam w sobie był mega trudny a na Xboxie nie trzeba było przechodzić za jednym podejściem ale i tak go nie zaliczyłem.

16 godzin ... Bravo ;].

Opublikowano

Właśnie chcemy z Darasem zaliczyć platynkę w GTA. I z tego powodu potrzebuję dwóch osób do pomocy w AWP i pozostałych trofeach multi. Ktoś chętny?

Opublikowano

Heh Rozi, namowiles mnie wariacie :P . Mam nadzieje, ze jeszcze to mozliwe bo coraz mniej osob gra multi. Ale cel postawilismy sobie gruby.

Opublikowano

Dzisiaj grałem trochę w Hangman's NOOSE. Wraz z dwoma randomami udało mi się wykonać misję w czasie 02.26 min. Po grze sprawdzam statystki multi i KUR.WA NIE ZALICZYŁO MI TEGO!!! No ręce opadają. Zagrałem dzisiaj 6 tych misji i żadna nie jest odnotowana :diablo:. Jak to ma tak wyglądać, to odpuszczam trofea za multi...

Z serii "Jak to jest zrobione?":

http://tinyurl.com/36vp6fv

:down:

Edytowane przez TheRozi

Opublikowano

Moja rada:

Nie zwracaj w ogóle uwagi na statystyki na stronie R*. Nie działają one poprawnie i długo się aktualizują (może to trwać nawet parę dni). Najlepiej samemu zapamiętywać co się zrobiło.

Opublikowano

Tyle, że ja sprawdzałem statystyki przez grę, a nie w Social Clubie.

Opublikowano

Nie ma znaczenia gdzie, statystyki na PS3 długo się aktualizują i nic nie da się na to poradzić.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mam podobny problem,mimo że mam już ok. 65 % gry za sobą to konsola nie zaliczyła mi ani jednego trofeum.Konsola bez netu.Ok rozumiem że patch itd.,ale ja akurat zakupiłem GTA 4 w wersji platinum,czyli na płycie powinny już być chyba trofea i wgrany patch,ta wersja wyszła chyba przecież po patchu dostępnym przez net.Nie wiem co jest.