Opublikowano 8 września 201014 l Fajnie kiedy tak dziecinny motyw jak gry komputerowe potrafi byc oddany na koszulce w ten sposob, ze nie jest wstyd jej zalozyc. Czyli z pomyslem i wyczuciem sie znaczy. Pamietam jak kiedys psxextreme sprzedawalo koszulki, uohoho, to byla tragedia.
Opublikowano 6 stycznia 201114 l Witam Chciałem was poprosić, żebyście mi polecili jakie buty będą pasować do półgalowego stroju, tj. koszula jakaś + jeansy. Buty od garnituru się pewnie do tego nadają: Jakie są inne opcje?
Opublikowano 6 stycznia 201114 l A co, bierzmowanie masz? Butów szukaj w Zara i polecałbym założyć czarne spodnie. Aha, innych opcji nie ma. Edytowane 6 stycznia 201114 l przez TheKolumb
Opublikowano 6 stycznia 201114 l Witam Chciałem was poprosić, żebyście mi polecili jakie buty będą pasować do półgalowego stroju, tj. koszula jakaś + jeansy. Buty od garnituru się pewnie do tego nadają: Jakie są inne opcje? Marynarka do tego oczywiście? Ubierz półbuty bardziej casualowe, jest w sklepach ich pełno. Albo jakieś do kostki, zamszowe albo nubukowe na przykład, albo sztyblety.
Opublikowano 8 stycznia 201114 l pamietaj tylko, by czubki butów byly zaokraglone wyjatek : mokasyny letnie i boat shoes (chociaz i tak lepiej zaokraglone)
Opublikowano 10 sierpnia 201212 l Ej ziomek robi koszulki narazie wypuszcza nową serię więc jakieś limity z 30 sztuk max co sądzicie? Jak ktoś chce to piszcie mi PW
Opublikowano 10 sierpnia 201212 l Co to właściwie jest? Jeśli są jeszcze jakieś inne wzory to poproszę na PW.