Daffy 10 529 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Emet już jest na srebrnym kasku w Hero więc zaniedługo zrobi.A ludzie w rankingach już to mają.Na moje oko przy dobrej jeździe w jakieś 300 wyścigów online można zrobić to trofeum Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 tak, tylko trzeba być zawsze w pierwszej trójce, a to już takie proste nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza
CHINDOOS 7 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Patent polega na tym że te akcje są skryptowane i na trasie jest tylko kilka miejsc gdzie losowo występują. Pojeździj trochę po trasach na spokojnie obserwując otoczenie a na pewno ich zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza
rkBrain 28 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 (edytowane) Nie wiem jak było w części pierwszej ale wyścigi 8 rangi są banalne. Trzeba wiedzieć tylko jedną rzecz. Wystarczy przejechać wyścig bez żadnej kraksy a zawodnicy zwolnią jakieś pół okrążenia przed metą. Oczywiście można ich wcześniej wyprzedzić ale jest to znacznie trudniejsze. Edytowane 17 Grudnia 2008 przez rkBrain Cytuj Odnośnik do komentarza
BOSMAN!! 0 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Nie wiem jak było w części pierwszej ale wyścigi 8 rangi są banalne. Trzeba wiedzieć tylko jedną rzecz. Wystarczy przejechać wyścig bez żadnej kraksy a zawodnicy zwolnią jakieś pół okrążenia przed metą. Oczywiście można ich wcześniej wyprzedzić ale jest to znacznie trudniejsze. ciekawa teoria!! Ja mam inny problem ! Nie wiem jak zrobic barelrolla !! udalo mi sie kilka razy ale mi nie zaliczylo !! Wiec chyba robie cos nie tak !! Jakies rady ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
theGrimReaper669 0 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Nie jestem pewien jak to dziala,ale wez atv,rozpedz sie i gwaltownie skrec .Nie przewijaj X'em. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Nie wiem jak było w części pierwszej ale wyścigi 8 rangi są banalne. Trzeba wiedzieć tylko jedną rzecz. Wystarczy przejechać wyścig bez żadnej kraksy a zawodnicy zwolnią jakieś pół okrążenia przed metą. Oczywiście można ich wcześniej wyprzedzić ale jest to znacznie trudniejsze. ciekawa teoria!! Ja mam inny problem ! Nie wiem jak zrobic barelrolla !! udalo mi sie kilka razy ale mi nie zaliczylo !! Wiec chyba robie cos nie tak !! Jakies rady ?? Jak zrobic beczke? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 mi beczkę/barrel roll zaliczyło już w pierwszym dniu zabawy w grze.Obojętnie jaka trasa,niechcący najechałem na otoczenie ,wybiło mnie w powietrze,w powietrzu zrobiłem obrót wokół własnej osi i spadłem z powrotem na trasę kontynuując jazdę(nie było kraksy).Dziwne,że macie problemy,no chyba,że ja przez fart zrobiłem jakiś mega tajemny warunek potrzebny do beczki ,o którym nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza
wiedzminka 0 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 No to ja zrobiłem lepszy numer. Grałem wyścig rankingowy na torze colossus autem rally car. Przy maksymalnej prędkości najechałem lewymi kołami na mały kamień. Wybiło mnie w powietrze ale nisko tak na oko jakieś 2,5 metra. Zrobiłem dwie beczki upadłem idealnie na koła i kontynuowałem jazde praktycznie nie tracąc prędkości. Fart nad farty. Za mną jechało kilka aut, ciekawe co ci ludzie sobie pomyśleli jak to zobaczyli. Cytuj Odnośnik do komentarza
BOSMAN!! 0 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 mi beczkę/barrel roll zaliczyło już w pierwszym dniu zabawy w grze.Obojętnie jaka trasa,niechcący najechałem na otoczenie ,wybiło mnie w powietrze,w powietrzu zrobiłem obrót wokół własnej osi i spadłem z powrotem na trasę kontynuując jazdę(nie było kraksy).Dziwne,że macie problemy,no chyba,że ja przez fart zrobiłem jakiś mega tajemny warunek potrzebny do beczki ,o którym nie mam pojęcia Wlasnie rzecz w tym ze wyszlo mi tak 4 razy za kazdym razem innym pojazdem i trophy nie wyskoczylo !!! dlatego myslalem ze ta beczke jakos innaczej trzeba wykonac Cytuj Odnośnik do komentarza
theGrimReaper669 0 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 (edytowane) Ja sie poprostu wy*ebaleme atv'em ,nie przewinelem i wpadlo. Edytowane 19 Grudnia 2008 przez theGrimReaper669 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Mi tez wskoczylo to w ciagu pierwszej godziny gry. Jak zanioslem do kumpla MS zeby sprawdzic cos z online, przejechalem u niego 2 czy 3 wyscigi (offline) i tez przy okazji wyszla beczka xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Mi tez wskoczylo to w ciagu pierwszej godziny gry. Jak zanioslem do kumpla MS zeby sprawdzic cos z online, przejechalem u niego 2 czy 3 wyscigi (offline) i tez przy okazji wyszla beczka xD a ja tirami nawet robie i dupa zbita nawet specjalnie ostatnio nad tym siedzialem Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 No i juz by byla platyna gdyby nie te nieszczesne trophy na 4 pady <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Dawid-kun 3 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 (edytowane) Jak zrobić to trophy "Win 250 races", bo przecież w festiwalu jest tylko 96 wyścigów, a gdzie reszta ? Sorka, że nie w tym temacie, ale byłem pewny, że kilkałem na trophy O_o Edytowane 24 Grudnia 2008 przez Dawid-kun Cytuj Odnośnik do komentarza
theGrimReaper669 0 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 (edytowane) Zastanawialem sie czy odpowiedziec na to pytanie,ale skoro mamy swieta*/\* Reszta to online i free race. Edytowane 24 Grudnia 2008 przez theGrimReaper669 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 (edytowane) Tumbler â Perform an impressive Barrel Roll O co chodzi w tym zadaniu? EDIT. OK widze wcześniejsze posty. Edytowane 26 Grudnia 2008 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 zrob jakas krakse...wazne abys sie krecil i nie przewijaj X...powinno wskoczyc Cytuj Odnośnik do komentarza
BOSMAN!! 0 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 zrob jakas krakse...wazne abys sie krecil i nie przewijaj X...powinno wskoczyc mi juz wreszcie wpadlo to trophy !! Ja sie produkowalem zeby zrobic BR !! A tu wystarczylo sie dobrze rozbic !!Jeszcze tylko HERO i LEGEND i duchy w time trialu !! z tych trudniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza
theGrimReaper669 0 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Dzisiaj gralem w MS na gitarze i perkusji od GH:WT.Tak wie kto posiada taki sprzet,pilot od ps3 lub buzz'a(ostatniego nie gwarantuje) moze uzyc do trophy na 4p. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Poradnik http://www.trofeaps3.com/trophies/readarti...?article_id=171 Cytuj Odnośnik do komentarza
fredybizkit 99 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Platyna w Pacific Rift już stoi :) . Łatwo nie było ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 284 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Platyna w Pacific Rift już stoi :) . Łatwo nie było ;) . Gratulacje, mi został0 96 ghostów do pokonania, 49 casuali w online, i wskoczenie o jedną rank w online na Legend do końca tygodnia platynka też powinna wpaść. Sorry, że wczoraj nie wbiłem na multi ale pobijanie ghostów mnie wciągło a szło dobrze to niechciałem przerywać weny Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 A mi do platyny brakuje tylko durnego trophy za 4 pady <_< Gdyby nie to, Platyna bylaby juz jakies 2 czy 3 tygodnie temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 284 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 A mi do platyny brakuje tylko durnego trophy za 4 pady <_< Gdyby nie to, Platyna bylaby juz jakies 2 czy 3 tygodnie temu. Ja wziołem dwa pady, kierownice i pilota do BD (wskazówka pilot jest z automatu ustawiony jako 7 Pad i go nie widać - trzeba przestawić na 4) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi