Opublikowano 22 stycznia 201015 l Nie rozumiem tego podejścia. Ok teraz nie ma live ale w przeciągu kilku lat powinien się pojawić a my dalej pozostaniemy przez możliwości pogrania w DLC. Dobrze ,że ja przynajmniej zaopatrzyłem się w wersję NTSC.
Opublikowano 22 stycznia 201015 l sznurek i niez rozumiesz. kolejny powód by dymać naszych dystrybutorów i kupować eng wersję. jak doczekamy się wersji GOTY to może dodatki będą spolonizowane jak to miało miejsce z Fable 2 (z tego co pamiętam)
Opublikowano 22 stycznia 201015 l Jak na razie to tylko EA poważnie podchodzi do lokalizacji (Dragon Age)
Opublikowano 23 stycznia 201015 l Czyli jednak wybór angielskiej wersji był dobry. miało miejsce z Fable 2 (z tego co pamiętam) W Fable na szczęście dodatki w ogóle działały
Opublikowano 23 stycznia 201015 l sznurek i niez rozumiesz. kolejny powód by dymać naszych dystrybutorów i kupować eng wersję. jak doczekamy się wersji GOTY to może dodatki będą spolonizowane jak to miało miejsce z Fable 2 (z tego co pamiętam) Czyli znów będę musiał kupić grę, za którą już płaciłem. A czy będzie GOTY to nie wiemy. Czy będzie po naszemu to też nie wiemy. Fallout 3 GOTY po miesiącach wyszedł tylko w wersji angielskiej :confused:
Opublikowano 23 stycznia 201015 l a była tak fajnie, zróżnicowane misje, ciekawa architektura a tu nagle jak nie trzaśnie ostatnia "misja" banda asasynów wyskakuje zza rogu, Borgia to (pipi)any terminator, raz masz walkę banda na bandę by po chwili się okazało że styka kop w brzuch i odwieczny wróg znika kij wie gdzie (tzn w watykanie), do tego magiczna pała waląca prądem itp. - albo się spieszyli albo scenarzysta to kretyn bo na sam koniec walnął taki nielogiczny i naciągany ser że wrażenia z całej gry poszło się rypać żółtą ceglaną dróżką
Opublikowano 23 stycznia 201015 l Nie klei się chociażby z tego powodu, że przed ostatnią misją wycięto dwie sekwencje - dwunastą i trzynastą. Gryzie w oczy jak diabli brak fabuły w Forli i Cannaregio i rozwinięcia stosunków (nomen omen) z Katarzyną Sforzą.
Opublikowano 24 stycznia 201015 l to to swoją drogą, ale sama akcja z grubasem jest po prostu głupia pewnie chcieli zakończyć z hukiem i jak dla mnie to im to średnio wyszło, pewno przedszkolak by był pod większym wrażeniem, ja się czuję jakby ktoś chciał zrobić ze mnie debila
Opublikowano 26 stycznia 201015 l Nie klei się chociażby z tego powodu, że przed ostatnią misją wycięto dwie sekwencje - dwunastą i trzynastą. Gryzie w oczy jak diabli brak fabuły w Forli i Cannaregio i rozwinięcia stosunków (nomen omen) z Katarzyną Sforzą. DLC na pewno to uzupełni AC2 padło, świetna gra 21h wyrwane z życiorysu :)czekam na więcej.
Opublikowano 26 stycznia 201015 l Zostało 49 piórek - jedziemy. Diabeu ma racje, poczułem się co najmniej dziwnie na końcówce. Miast być w cholerę trudna, zachowanie przeciwników przy omijaniu w Rzymie, przypominało mi Tenchu 1. No nic, najbardziej będzie bolał fakt nie działającego DLC z wersją PL. Gra przeleży do 8 lutego i pójdzie w zapomnienie za Dante Inferno. Miejscówki, zmiana pory dnia, wygląda to obłędnie, stawiam oczko wyżej od Uncharted 2.
Opublikowano 26 stycznia 201015 l za dwa dni pierwszy dodatek. jeżeli ktoś liczył przy okazji na nowe achivy z nim związane to niestety ale ich nie będzie - klik
Opublikowano 27 stycznia 201015 l Szkoda, miałem nadzieję na chociaż jednego achieva za ukończenie sekwencji. Ale mimo wszystko i tak kupię, może będzie jakiś trop o czym traktować będzie Assassin 2.5
Opublikowano 27 stycznia 201015 l Wszyscy piszą że pierwsze DLC nie działa z Polską wersją i nie wiadomo czy to się zmieni, a co z drugim DLC też nie będzie działać? Jeżeli tak to sprzedaje Polaka i kupuje Anglika qrw4mać.
Opublikowano 27 stycznia 201015 l skoro pierwsze nie działa, co i tak było do przewidzenia, to nie widzę powodu dlaczego przy drugim miałoby się cokolwiek zmienić i jakimś cudem by działało pogoń polaka i bierz eng bez zastanowienia jeżeli chcesz dodatków.
Opublikowano 28 stycznia 201015 l Jesteśmy podwójnie wydymani. UbiSoft sprzedaje nam coś co powinno być na tej cholernej płytce z grą!. Nie mam nic co do samej idei DLC, ale to jest przegięcie. Nie mogli wymyślić czegoś nowego. Dobrze że nie sprzedawali tego od razu z premierą gry:/ No i Microsoft z tym swoim Live, znowu nie zadziała z polską wersją I potem ten barany z naszego odziału MS wmawiają nam że mamy kupować od naszych dystryputorów. Sorry ale rzygać się chce... Obejdę się smakiem, i DLC podziękuje. Bo nie mam zamiaru teraz kombinować. EDIT: Pamiętam jak dziś, kiedy Ubi Polska po tym kiedy spóźniali się z ACII PL, zarzekali się że warto czekać i nie brać angielskiej wersji, bo wszystkie DLC tym razem NA PEWNO będą działać Edytowane 28 stycznia 201015 l przez .:marioo:.
Opublikowano 28 stycznia 201015 l nawet jakby działało to bys i tak nie kupił, cena 99999MSP. Coś mi się zdaje, że to błąd, ale ja na pewno nie bede tego sprawdzał
Opublikowano 28 stycznia 201015 l błąd albo cena tymczasowa, dla testów albo czegoś innego. wiele razy już taką widziałem przy dodatkach na stronie www marketplace.
Opublikowano 29 stycznia 201015 l Jesteśmy podwójnie wydymani. UbiSoft sprzedaje nam coś co powinno być na tej cholernej płytce z grą!. Nie mam nic co do samej idei DLC, ale to jest przegięcie. Nie mogli wymyślić czegoś nowego. Dobrze że nie sprzedawali tego od razu z premierą gry:/ No i Microsoft z tym swoim Live, znowu nie zadziała z polską wersją I potem ten barany z naszego odziału MS wmawiają nam że mamy kupować od naszych dystryputorów. Sorry ale rzygać się chce... Obejdę się smakiem, i DLC podziękuje. Bo nie mam zamiaru teraz kombinować. EDIT: Pamiętam jak dziś, kiedy Ubi Polska po tym kiedy spóźniali się z ACII PL, zarzekali się że warto czekać i nie brać angielskiej wersji, bo wszystkie DLC tym razem NA PEWNO będą działać To wina głównie Ubisoftu. EA polska dubbinguje dodatki do Dragon Age i podobno zamierza tak wspierać każdy kolejny przez dwa lata.
Opublikowano 29 stycznia 201015 l Sama gra ma niespełna 5 giga danych, jakim cudem nie znalazła się w tym wszystkim bitwa o Forli? nie kupiłbym nawet gdybym miał anglika.
Opublikowano 29 stycznia 201015 l Kupiłem i jest to świetny dodatek uzupełniający fabułę, a te troszkę ponad 300 punktów to niska cena za całą sekwencję. Fabuła DLC oczywiście urywa sie w najlepszym momencie i trzeba poczekać do 13 cząstki DNA.
Opublikowano 29 stycznia 201015 l Kupiłem i jest to świetny dodatek uzupełniający fabułę, a te troszkę ponad 300 punktów to niska cena za całą sekwencję. Fabuła DLC oczywiście urywa sie w najlepszym momencie i trzeba poczekać do 13 cząstki DNA. ee to w takim razie czekam aż oba dodatki będą dostępne. mam pytanko - aktualnie jestem w sekwencji nr 8 albo 9. jeśli pobiorę teraz DLC, to dodatkowe misje fabularne będą dostępne w trakcie normalnego przechodzenia, czy dopiero po zamknięciu wszystkich sekwencji z podstawowej wersji, odblokowują się questy z DLC ? to drugie jest dla mnie mało logiczne, ale istotne z punktu widzenia, czy poczekać na oba dodatki, czy spokojnie mogę kończyć grę bez DLC.
Opublikowano 29 stycznia 201015 l Musisz po prostu dojść do tego momentu w grze - jeśli jesteś w 8 sekwencji nie masz dostępu do DLC na razie. Jakbyś grę skończył, to możesz się przenieść do tej sekwencji i uzupełniłbyś sobie historię.
Opublikowano 29 stycznia 201015 l ok, rozumiem. dzięki za info. w takim razie czekam na obie sekwencje do pobrania i zawieszam na razie grę w AC2. szczęśliwie jest BFBC2, także na nudę narzekać nie będę : ] Edytowane 29 stycznia 201015 l przez zimzvm