Skocz do zawartości

Assassin's Creed 2

Featured Replies

Opublikowano

Te pióra ledwo co widać za dnia... trzeba dokładnie sie przyglądać otoczeniu :verymad: juz wolałem flagi w 1ce.

• Odpowiedzi 581
  • Wyświetleń 65 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• hmm.. ciekawe, wg mnie dwójka jest o niebo ciekawsza od jedynki. Właśnie sposób prowadzenia fabuły, ciekawe rozmowy, bardziej zróżnicowane misje spowodowały, że gra nie nużyła mnie ani trochę w porówn

• Dżizas jak mnie ten Ezio wkurwia. Nie ma nawet startu do Altaira, jakiś chłopaczyna który sobie znalazł uniform w skrzynce starego i jest ultra asasynem. Na dodatek ten jego głos... tragicznie brzmią

• Ja się męczyłem walcząc z kilkoma przeciwnikami ze względu na schematycznośc pojedynków. Pomimo wyćwiczenia kontry i łupania (powiedzmy) kombosów nie czułęm żadnej satysfakcji w takich walk. I naprawd

Opublikowano

zawsze możesz hasać po mieście z włączonym Eagle View. Ezio i tak biega jak po szynach, stąd problemy z widocznością terenu, nie są aż takim problemem jak szukanie piór za dnia.

Opublikowano

Pióra sa lepsze niż flagi bo jest ich duzoooo dużo mniej - na szczęście :)

Opublikowano

Zawsze masz mapki :) Chyba, że lubisz hardcore? ;] Łażenie po miastach i szukanie :teehee::wacko:

Opublikowano

chodziło o mapy na necie. znalazłem dobrą strone gdzie są screeny gdzie dokładnie znajdują sie pióra także idzie na razie wszystko jak po maśle :whistling:

Opublikowano

podziel się :) przyda się jak w końcu dorwę grę.

Opublikowano

Po obadaniu nowego DLC muszę powiedzieć że nie żałuje tych 14 pln - całkiem fajna akcja była w tym akcie (chociaż wiadomo krótko masakrycznie).

Fajnie jest też polatać swobodnie latającą maszyną po Forli.

Opublikowano

jak to nie, kliknij na ikonkę znajdzki to screen się odpali :P

Opublikowano
http://www.przeklej....ar-0007k6ch640i ja jechałem wg. tego z piórkami. Glyphy znajdujemy podczas samej gry, nie wiem po Wam ich lokalizacja. Ewidentnie widać w grze zwiedzamy każde miejsce podczas grania fabuły więc obrazki z oczkiem są pokazywane na bieżąco.

Edytowane przez IKIR4TOS

Opublikowano

http://achievementhunter.com/games/guides/ac2/

Tak o ta stronkę mi chodziło :) Po prostu idealna bo sa małe ikonki na mapie pokazane na które klikamy i mamy filmik :D Zbieranie 100 piórek zajęło mi z tą pomocą lekko ponad 3h, a nie tak jak flagi w jedynce ze dwa dni :P (Czym lepsza mapa tym szybciej się zbiera)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gra skończona. Teraz pytanko mam sequence 12

Pytanie, jak zacznę grę od nowa, to sequence 12 będzie po 11, czy dopiero po skończeniu gry?

Podejrzewam, że sequence 13 też będzie jako płatne DLC

Opublikowano

Chyba dopiero po skończeniu, ale nie jestem pewien. Przed tą sekwencją ta naukowiec mówi, że udało się jej naprawić zniszczone kości pamięci, co by oznaczało, że można w nią zagrać dopiero po skończeniu podstawowej fabuły.

Opublikowano

Dobra, zakończona fabuła + DLC, czekam na 13sty blok.

Co do gry nie wiem czy lepsza, czy gorsza od 1ki.

Dobre 15h grania miałem przy tym. Czekam na kolejny DLC, a pewnie dobije te brakujące elementy ( poboczne misje etc... )

Choć nie wiem jk ta gra przeszł bettesty, bo w ssssin's tomb gr kuleje na maxa, błędów etc...

Edytowane przez Dabman

Opublikowano

Hmm z 2 godziny, ale sam do końca nie mogę sobie przypomnieć :/ Ale to jakieś 70% gry, ale nie jestem pewien po prostu nie pamiętam :)