Opublikowano 1 czerwca 201311 l Kolejne wzmocnienie. Juventus ? No to Real robi się coraz mocniejszy w Europie...
Opublikowano 3 czerwca 201311 l Mou oficjalnie trenerem Chelsea. Edytowane 3 czerwca 201311 l przez ragus
Opublikowano 3 czerwca 201311 l Dani Carvajal oficjalnie w Realu Madryt. Z kolei Navas blisko Manchesteru City.
Opublikowano 3 czerwca 201311 l Hehe, wyborny gif. Strona FC Sevilla donosi o sprzedaży Jesusa Navasa do City. Kupowanie czołowych graczy z Hiszpanii generalnie wydaje się ostatnio dla angielskich klubów dobrym interesem, chociaż Navas może w tym sezonie nie czarował aż tak, jak niegdyś, a Rakitić i Negredo przejęli liderowanie w klubie. Barcelona potwierdziła, że transfer Neymara kosztował 57 mln euro. Edytowane 3 czerwca 201311 l przez ogqozo
Opublikowano 5 czerwca 201311 l Mamy nowego fana AS Monaco na forum. Zgadnijcie kto to HEHEHE To już zabronione jest oglądanie innych drużyn?
Opublikowano 6 czerwca 201311 l Kolejny duży zakup City: Fernandinho za 40 mln euro. Był kapitalny w rundzie grupowej LM, może wnieść sporo dynamizmu na środek pola. City się nie cacka. Moje źródła donoszą mi, że dopinane są ostatnie szczegóły w Chelsea: przyjdzie Andre Schuerrle, do Dortmundu za sporą kasę pójdzie Kevin de Bruyne, który osobiście naciska, by pozostać w Niemczech i najlepiej grać właśnie dla finalistów LM. Oczywiście to transfery dyskutowane od dawna, ale teraz wydają się być przesądzone. Edytowane 6 czerwca 201311 l przez ogqozo
Opublikowano 7 czerwca 201311 l Agent FIFA François Gallardo w rozmowie z Radio Intereconomía Cataluña: „Mam pewne informacje i zapewniam, że Gareth Bale jest już piłkarzem Realu Madryt. Transfer wart 90 mln euro zamknięto w tym tygodniu, aczkolwiek Królewscy czekają na jego potwierdzenie przed zakontraktowaniem nowego trenera”. ze fejsbuka rm.pl
Opublikowano 8 czerwca 201311 l Plotka w chu.j, co nie zmienia faktu, że transfer Bale'a w Realu byłby ostrym (pipi)nięciem
Opublikowano 10 czerwca 201311 l Pomocnik Szymon Pawłowski uzgadnia na stadionie przy Bułgarskiej ostatnie szczegóły transferu do Lecha Poznań. Według nieoficjalnych informacji porozumienie zostało osiągnięte i zawodnik podpisze umowę z Kolejorzem. Stałby się wówczas drugim, po szkockim obrońcy Barry'm Douglasie, wzmocnieniem Lecha Poznań w letnim oknie transferowym.
Opublikowano 11 czerwca 201311 l Jesus Navas Sevilla -> Man City £14.9m Fernandinho Shakhtar -> Man City £30 ZA-JE-BI-SCIE Edytowane 11 czerwca 201311 l przez Qvstra
Opublikowano 13 czerwca 201311 l Andre Schurrle Bayer Leverkusen -> Chelsea Podobno za 18 milionów £ Edytowane 13 czerwca 201311 l przez ragus
Opublikowano 14 czerwca 201311 l Manuel Pellegrini oficjalnie trenerem City zrodlo: http://content.mcfc.co.uk/News/Team-news/2013/June/Pellegrini-announced-as-Man-City-manager
Opublikowano 14 czerwca 201311 l Casemiro Sao Paulo --> Real Madryt (transfer definitywny, wcześniej na wypożyczeniu) Edytowane 14 czerwca 201311 l przez MYSZa7
Opublikowano 15 czerwca 201311 l Son Heung-Min jest już zawodnikiem Leverkusen. Jak potwierdził sam zawodnik, była też oferta z Dortmundu, ale obawiał się braku gry w pierwszym składzie. Podobno 10 mln euro, na razie trudno powiedzieć, czy to mało czy nie. Wygląda na to, że kolejnym wzmocnieniem Monaco jest Yohan Cabaye.
Opublikowano 21 czerwca 201311 l Denisow w Anży Rosyjski pomocnik, Igor Denisow, który dotychczas występował w Zenicie Sankt Petersburg, przenosi się do Anży Machaczkała.Od dłuższego czasu spekulowało się na temat tego transferu, a teraz jeden z najważniejszych celów transferowych ekipy z Dagestanu dołącza do zespołu.Igor Denisow to wychowanek Smeny, z której w 2001 roku trafił do Zenitu Sankt Petersburg. To właśnie w drużynie wicemistrza Rosji zadebiutował w Premier Lidze. W barwach „Mieszków” w lidze rosyjskiej rozegrał 180 spotkań. Jest wyceniany na 15 milionów euro. W reprezentacji Sbornej, w której debiutował w 2008 roku, rozegrał już 37 spotkań. 29-latek uczestniczył również w ubiegłorocznym Euro 2012. Odejście Denisowa z Zenita związane jest z konfliktem z trenerem Spalettim. Niewykluczone, że Sankt Petersburg opuści również inny zawodnik, będący w nie najlepszych relacjach z Włochem - Hulk.
Opublikowano 21 czerwca 201311 l Podobno Isco w Realu. Jeśli to prawda to ja za bardzo nie wiem gdzie on miałby grać. Jest Ozil, Modric, Di Maria no i ... Kaka jak dla mnie zdecydowanie za ciasno
Opublikowano 22 czerwca 201311 l A w shity miałby gdzie grać ? Oni mają kasę i kupują kogo popadnie. Patrz Real i holenderski nabór. Kupa kasy i po sezonie wyprzedaż.