Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

N czy Cyfra +

Featured Replies

Opublikowano

A jak myslicie - w innym punkcie cyfry moga mi zaoferowac inna oferte? Bo w tym, w ktorym dzisiaj bylem powiedziano mi, ze nie ma mozliwosci negocjacji, bo oferowane pakiety sa narzucane odgornie i oni w punkcie nie moga nic zrobic. 

• Odpowiedzi 646
  • Wyświetleń 149,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cyfra wprowadziła usługę "cyfra+online" , po zalogowaniu się na stronie można całkiem za darmo oglądać kanały : planete,kuchnia,domo,MiniMini,Hyper.Dodatkowo dla tych którzy posiadają pakiet canal+: C

• Ja mam umowę w N do listopada i przy takiej zostaję . Ale poszukam co piszą o C+ i jak się sprawa ma u was to ci napiszę.

• Niewidoczny
    Niewidoczny

Musza działac w jednej sieci (przez ethernet lub Wi-fi)

Opublikowano

i znowu człowieku mecz sie dzisiaj w internecie

Jeśli byłeś w N na czas LM npremium 1 i 3 jest odkodowane, ale skoro ty ich nie widzisz to pewnie byłeś w C+

Opublikowano

Znajomy dzisiaj był w nc+ (był abonentem c+ abo 126zł z hbo i multiroomem) dostał propozycje za 139zł ze wszystkim co do tej pory. Ja mam zamiar w piątek się do nich wybrać i jak uda mi się pakiet platinium wyrwać za 110zł z multiroomem to będę zadowolony.

Opublikowano

byłem  klientem c+ i na czas meczu barcy mam npremium odblokowany :)

Edytowane przez tomci23

Opublikowano

Znajomy dzisiaj był w nc+ (był abonentem c+ abo 126zł z hbo i multiroomem) dostał propozycje za 139zł ze wszystkim co do tej pory. Ja mam zamiar w piątek się do nich wybrać i jak uda mi się pakiet platinium wyrwać za 110zł z multiroomem to będę zadowolony.

Ja dzisiaj dostałem propozycję na GOLD - 79zł + 10zł multiroom lub Platinium - 89zł +10zł multiroom. Nie zgodziłem się, bo teraz za full pakiet + NPremium + HBO + multiroom płacę w N 69zł.

Więc ja bym się na twoim miejscu czuł jeszcze bardziej wy(pipi)any niż ja jestem teraz.

Opublikowano

mam wszystkie npremium z tym że zablokowane ale dzis odblokowali npremium na mecz barcy

Edytowane przez tomci23

Opublikowano

Ja dzisiaj dostałem propozycję na GOLD - 79zł + 10zł multiroom lub Platinium - 89zł +10zł multiroom. Nie zgodziłem się, bo teraz za full pakiet + NPremium + HBO + multiroom płacę w N 69zł.

Więc ja bym się na twoim miejscu czuł jeszcze bardziej wy(pipi)any niż ja jestem teraz.

U mnie i tak będzie abonament dzielon na pół więc jestem w stanie te 55zł płacić a jak by się udało zejść do 99zł tak jak Tobie to by było jeszcze lepiej.

Opublikowano

:D  popusciłeś wodzę fantazji naprawdę  Platyna z 89zl :D  no prosze  niby na jakiej podstawie  zeszli aż 30zl ...?  ludzie ze stażem 7-8letnim w N z płacac najwyższe abo w N  dostają propozycję  Platyny za 99zl  max i to w promocji  bez żadnego MR i innych bajerów .  CHyba ze miałeś na myśli  Gold 89  /platyna 99 to uwierzę .

Widzę ze coraz więcej  rewelacyjnych cen się pojawia   ludzie  już się licytują  kto co za ile utargował  ,tylko że nik na to nie ma dowodów  .

A prawda jest taka ze nie utargujesz nic niestety max  to -10/15zl z pakietu  przy dobrym wietrze .... i wiem to z pierwszej ręki  .

Takie jest odgórne  zarządzenie  żabojada i koniec kropka  konsultant na infolinii ma  max 2 oferty dla abonenta ( i to dla  nie licznych ) i koniec 3 opcja to  może pan rozwiązać umowę :).

Do tych co rzekomo  mają  podpisaną oferte  z NC+ na  MR . Za MR płacicie +10zl   za drugi dekoder ile ?   jest już kilka przypadków   gdzie ludzie dali się złapać na dodatkową opłatę za 2  dekoder w MR  kwoty  10-20zl . Takż uwaga na kruczki w umowie   bo wszystko jest tak napisane aby klient jak najmniej  zrozumiał :/

I coś jeszcze o migracji

http://satkurier.pl/news/84265/nc-migracje-klientow-jeszcze-przez-rok.html

ktoś z niższym abo w N  dostał jasną informację na infolini ze  nie ma obowiązku przechodzenia do NC+ do 1 maja ?

Opublikowano
  • Autor

Ja wczoraj z nimi gadalem i standardzik platyna 99 albo gold i hbo za 109. Nic ugrac nie moglem. Powiedziala ze jak nie zmigruje do 9.04 to system od maja bedzie migrowal z automatu i bedzie patrzyl jakie mam pakiety w n i bedzie sam mi to wlaczal xdddd powiedziala ze strzela ze okolo 120 zl bede placil bo nie dostane wtedy platyny za 99 i jeszcze hbo mi zostawia. (pipi)a xd chyba (pipi)ila cos, to w ogole legalne jest?

Opublikowano

Kolejny dyrektor   odchodzi :D

http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/nc-bez-dyrektora-hr-odchodzi-kamila-barabasz

Ja wczoraj z nimi gadalem i standardzik platyna 99 albo gold i hbo za 109. Nic ugrac nie moglem. Powiedziala ze jak nie zmigruje do 9.04 to system od maja bedzie migrowal z automatu i bedzie patrzyl jakie mam pakiety w n i bedzie sam mi to wlaczal xdddd powiedziala ze strzela ze okolo 120 zl bede placil bo nie dostane wtedy platyny za 99 i jeszcze hbo mi zostawia. (pipi) xd chyba (pipi)ila cos, to w ogole legalne jest?

http://www.satkurier.pl/news/84281/uokik-wszczyna-postepowanie-ws-nc.html

UOKiK już się tym   zajmuje  zobaczymy co zdziałają .

http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,13669003,UOKiK_bierze_sie_do_NC___Dluga_lista_watpliwosci.html#BoxSlotII3img

Edytowane przez canuks

Opublikowano

wystawili mi dzisiaj fakture. placilem 62 .zmigrowalem 25.03 a oni za caly marzec mi wystawili pelna kwote po migracji mimo ze swiadczyli usluge 5 dni. chyba ich po(pipi)alo ze im to.zaplace

Opublikowano

Dla mnie zaproponowali 79 za pakiet silver ale jak zadzwoniłem to od razu zapytałem o treść pisma rezygnacyjnego i po chwili ugadalem ten pakiet za 69 czyli dokladnie tyle ile płaciłem cały czas w N'ce

Opublikowano

Dla mnie zaproponowali 79 za pakiet silver ale jak zadzwoniłem to od razu zapytałem o treść pisma rezygnacyjnego i po chwili ugadalem ten pakiet za 69 czyli dokladnie tyle ile płaciłem cały czas w N'ce

Dali Ci ofertę dla troszkę cwanych klientów, ja taką dostałem w liście ;) 

Opublikowano

Czy tylko klienci nki dostaja listy i telefony?

Opublikowano

Można było negocjować pakiet inny niż ten zaproponowany w piśmie? Bo dopiero teraz sprawdziłem, że różnica w kanałach to tylko te canal+family 1i2 więc równie dobrze mogłem wziąć za 59(ewentualnie wynegocjować 49). Trochę zamuliłem bo zabrałem się za dzwonienie bez dokładnego sprawdzenia oferty ;/

Opublikowano

canuks ja wziąłem platynę za 99 zł+ mr  standard 10 zł+ przez 18 miechów po 5 zł za dzierżawę za dekoder z nagrywarka i opłata jednorazowa 49zł za drugi dekoder bez możliwości nagrywania czyli zwykły tak to u mnie wyglada

Opublikowano

:D  popusciłeś wodzę fantazji naprawdę  Platyna z 89zl :D  no prosze  niby na jakiej podstawie  zeszli aż 30zl ...?  ludzie ze stażem 7-8letnim w N z płacac najwyższe abo w N  dostają propozycję  Platyny za 99zl  max i to w promocji  bez żadnego MR i innych bajerów .  CHyba ze miałeś na myśli  Gold 89  /platyna 99 to uwierzę .

Widzę ze coraz więcej  rewelacyjnych cen się pojawia   ludzie  już się licytują  kto co za ile utargował  ,tylko że nik na to nie ma dowodów  .

A prawda jest taka ze nie utargujesz nic niestety max  to -10/15zl z pakietu  przy dobrym wietrze .... i wiem to z pierwszej ręki  .

Takie jest odgórne  zarządzenie  żabojada i koniec kropka  konsultant na infolinii ma  max 2 oferty dla abonenta ( i to dla  nie licznych ) i koniec 3 opcja to  może pan rozwiązać umowę :).

Do tych co rzekomo  mają  podpisaną oferte  z NC+ na  MR . Za MR płacicie +10zl   za drugi dekoder ile ?   jest już kilka przypadków   gdzie ludzie dali się złapać na dodatkową opłatę za 2  dekoder w MR  kwoty  10-20zl . Takż uwaga na kruczki w umowie   bo wszystko jest tak napisane aby klient jak najmniej  zrozumiał :confused:

I coś jeszcze o migracji

http://satkurier.pl/news/84265/nc-migracje-klientow-jeszcze-przez-rok.html

ktoś z niższym abo w N  dostał jasną informację na infolini ze  nie ma obowiązku przechodzenia do NC+ do 1 maja ?

Jutro będzie do mnie dzwonił z ofertą "ostatniej szansy" więc się dowiem czy mnie wyrolował czy nie.

Opublikowano

U mnie cały czas opcja Gold za 79 albo Platinum za 99 :/

Opublikowano

Czy tylko klienci nki dostaja listy i telefony?

Na razie w pierwszej kolejności idą klienci N którzy mają npremium, następnie klienci bez npremium, a na końcu C+

Opublikowano

Można było negocjować pakiet inny niż ten zaproponowany w piśmie? Bo dopiero teraz sprawdziłem, że różnica w kanałach to tylko te canal+family 1i2 więc równie dobrze mogłem wziąć za 59(ewentualnie wynegocjować 49). Trochę zamuliłem bo zabrałem się za dzwonienie bez dokładnego sprawdzenia oferty ;/

Możesz negocjowac tylko pakiet wyższy .... w dół nie zejdziesz z pakietami . Jak CI proponują  obecnie np silver  za 79zl   to na Universe+ nie  da rady  zejść  . jedyne co ugrasz  to Silver za 69zl  po długiej gadce ..

Co innego jak by powiedział ze chcesz gold  to problemu by nie było ...taka to elstyczna oferta .

A tutaj zapodaje link do blogu  gdzie jest wszystko  dokładnie opisane i są podane ważne informacje  które  są zatajane przez NC+

http://blog.pclab.pl/majkel/Chcesz.wypowiedzie%C4%87.umow%C4%99.z.N.lub.C.Masz.jeszcze.tylko.tydzie%C5%84,87

jak ktoś chcę   wypowiedzieć umowę to nie ma co czekac do ostatniego dnia  bo można zostać z reką w nocniku .

Opublikowano

A w centrach NC+ drukują własny papierek z wypowiedzeniem który trzeba podpisać. Wczoraj było w kolejce 6 osób z wypowiedzeniem z tego tylko 1 podpisywała umowę :)

Opublikowano

Silver za 69 proponują z miejsca przecież, nie trzeba nic gadać ;)