Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Little Big Planet Online

Featured Replies

Opublikowano

Zapraszam na swoj nowy level "Kill EMO xD" :P

ps. Jakby co... no offence ;)

• Odpowiedzi 318
  • Wyświetleń 25,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Potrzebne 3 osoby do pomocy. Potrzebuje pomocy z dwoma planszami. Jakby co to walić invite i wiadomości na psn.

Edytowane przez Kwapi

Opublikowano

Polecam swoje levele (ID: Tomasson_PL), które będą pomocne przy robieniu trophy share :) Druga sprawa to taka, że mi brakuje pucharow za 30 serdzuszek dla autora i 50 zagran w jeden poziom (mam taki zrobiony pod puchary w który grało... 35 :/ ) Wy mi pomożecie w pucharach a przy okazji zaliczycie sobie własne. Pozdrawiam i z góry dzięki :)

Opublikowano

Wrzucilem nieco zmodyfikowana i wyposazona w podpowiedzi wersje swojego levelu "The Grand Sack's Castle"

Drobny hint" Jesli u kogos na TV jest za ciemno to.. rozjasnijcie sobie troche obraz do gry w ten level ;)

Opublikowano

Czy ktos chcialby zaprosci mnie do swoejej Friends Listy i po krotce wytlumaczyc jak zagrac wasze levele ?

Z gory dziekuje i przepraszam za lamerskie pytanie, ale powiem wam szczezrze, ze jednak na Xboxie to wszytsko wydjae sie 3 razy prostrze : )

PS - jakby ktos chcial tez ze mna pograc online to bede wdzieczny - przy okazji Jabre bym przetestowal, bo poki co nie mam zadnych znajomych :lol:

EDIT 2: Dzisiaj probowalem z kumplem pograc online na levelu z watku glowneg - w ogole sie nie dalo, takie lagi, ale moze on cos sciagal.

Czy wy nie macie problemow z gra, czy gra sie plynnie i czy jest ktos, kto chcialby zagrac ze mna, bym mogl to przetestowac?

Edytowane przez easye

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sercuje kto o to poprosi ^_^

Zapraszam Panie i Panowie do mojego levelu!

PSN ID: Morelka - UWAGA level posiada polskie smaczki!! Tematyka piłkarska... :P

Edytowane przez morales-kks

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszam na mój level - "Asceticism 01", taki ascetyczny trochę jest:).

Opublikowano

Zapraszam na mój poziom

"kolejna kradziez diamentu ^^[yet another diamond thievery scene]"

Wiem, że tytuł brzmi banalnie ale plansza nawet spoko wyszła ;-)

Opublikowano

Właśnie jak zagrać w wasze levele? Co oznaczają takie ludziki w dymkach przy levelach?

Opublikowano

Mam bardzo wielką prośbę o osercowanie mojego levelu "8 trophies in 30 seconds! H4H!" i mojego profilu.Odwdzięczę się osercowaniem wszystkich waszych leveli wraz z profilami:)

Mój nick:Ryudo_PL

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Właśnie jak zagrać w wasze levele? Co oznaczają takie ludziki w dymkach przy levelach?

Zeby znalezc levele kogos, bierzesz search, search text i wpisujesz @nick, np moj @Deadeyye - wtedy znajda ci sie levele tego kogos.

Prosze o oheartowanie mnie i mojego levelu, odwdziecze sie. :)

Edytowane przez Deadeye

Opublikowano

Ja też bardzo chętnie pogram. ID : Groomi

Opublikowano

Moja plansza : Steel and Glass: Sackboy's killzone H4H

Ta plansza nie ma nic wspólnego z grą Killozne; nazwy użyłem z braku innego dobrego słowa i dla taniego zdobycia graczy ;)

Zapraszam do gry :)

Edytowane przez the_m

Opublikowano

poszukuje ludzi ktorzy mogli by zagrac na moim lvlu z "logiem tygrysa" oraz moglby mnie osercowac , potrzeba mi 5 serc , moge osercowac kogos z 5 kont za kazde serce dostajecie 2 SERCA ODEMNIE!! PSN ID : freezy89

nazwa lvlu : monster trophy~

Opublikowano

Bardzo potrzebuję pomocy w sercowaniu lvli (niewiele mi już brakuje), mnie (jeszcze 17 serduszek) i co najważniejsze la mnie- graniu w moje lvle, można nawet włączyć i wyłączyć, byleby licznik doszedł do 50. Oczywiście odwdzięczę się za pomoc. pozdrawiam :)

Opublikowano

Tu jest właśnie myk który zrobiłem, musisz mieć drugie konto. Logujesz sie na tym drugim koncie wyszukujesz twój etap włączasz go i cały czas dajesz restart aż do 50 zagrań wpada w minute.

Edytowane przez Slupek88

Opublikowano

Podziałało wielkie dzięki ! :) Jedyne czego mi teraz brakuje to jeszcze 13 serduszek dla mnie jako gracza, bardzo proszę o oserduszkowanie a się odwdzięczę :)

Opublikowano

kaczor_kg_PL ja moge Cie osercowac z 4 kont :). Tylko zrobie 1 wolne miejsce i Cie dodam do friendsow