Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Killzone 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 229
  • Wyświetleń 18,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pisze się ktoś na ustawke 1%??

ustawka to nie jest najlepszy sposób.

1 Vs 1 = zamkniecie pokoju, jeśli moderatorzy sie skapną, ze gracie pod siebie.

najlepszy sposób to dobre uzbrojenie:

-shootgun,

-wieżyczki,

-atak z powietrza.

pamiętam zawsze po starcie rundy wbijałem sie na plac(visariego- juz nie pamiętam), i rozkładałem, co popadnie.

wówczas podczas rund moja punktacja potrafiła wzrosnąć około 50%, co jest równoznaczne z wygrana rundy, chodź nie zawsze.

powodzenia...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy trofea za kille, za leczenie i tym podobne sumują się? To znaczy przechodząc grę drugi raz poprzednie "osiągi" będą liczone?

Opublikowano

Jeżeli masz na myśli na nowym sejwie, to w singlu będziesz misiał od nowa chyba jechać z killami, natomiast w mutli pozostasnie wszystko tak jak miałeś.

Opublikowano

na 100% jestem pewien, że wszystkie statystyki się sumują

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Proszę o poradę z trofeum untouchable. Co robić jak się zginie? Trzeba wychodzić do menu czy jak dam zacznij od nowa sekwencje to zaliczy?

Opublikowano

Nie zaliczy jak dasz restart, trzeba wyjść do menu i zacząć od checkpointa czyli po prostu dajesz kontynuuj.

Opublikowano

O z tym kontynuuj to dużo mi pomogłeś :) Gram w ostatnią już misję i straszna rzeź jest a grać od początku to lipa. A jak z trofeami online łatwo jest?Jakieś wskazówki?

Opublikowano

Musisz tylko przeznaczyc tydzien na bycie w 1% a reszta to z kims na ustawke bo zrobienie samemu wszystkich wsteg to pewnie z miesiac grania...

Opublikowano

Do do wstęg to wystarczy po prostu grać wszystkimi klasami i robić to co jest potrzebne (czyli grać ;)) a samo wpadnie.

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przeszedłem całą kampanie na poziomie najłatwiejszym, czy jeśli rozpoczne nową to trofea, lub statystyki w zabijaniu przeciwników się resetują czy dalej się zliczają? Chciałbym poprawić moje statystyki i pozbierać Itemy - np te walizki bąć zestrzelić symbole które są w poszczególnych partach gry, Nie wiedziałem ze za nie są wyższe staty w grze.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam pytanie do ludzi grających (jeszcze) w KZ2. Czy są jakieś problemy z tymi rankingami? Niby dolicza mi punkty za granie do rankingu tygodniowego ale nie uaktualnia mi pozycji (zamiast miejsca mam znak ND). Czy to oznacza że całe moje starania o bycie w 1% rankingu pójdą na marne? Nie chciałbym żeby tak się okazało bo męczy mnie ta gra już powoli... :/ Dzięki z góry za odpowiedzi i pozdrawiam :)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Ktos chetny do obustronnego boostowania wsteg w multi? Jak co PM na forum.

Edytowane przez Mejm

Opublikowano

A w ogóle możesz się połączyć z siecią? Ja próbowałem i ciągle wyskakuje błąd -999.

Opublikowano

W momencie jak pisales tego posta ja pocinalem w multi KZ2 wiec raczej wszystko dzialalo bez problemu ;)

Opublikowano
<br />A w ogóle możesz się połączyć z siecią? Ja próbowałem i ciągle wyskakuje błąd -999.<br />
<br /><br /><br />

raz miałem coś takiego, że nie łączyło mnie z siecią gdyż mój kumpel dostał bana na psn. po wywaleniu go z listy mogłem grać

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Postanowiłem wznowić temat, gdyż mam problem z ostatnią misją na ELITE :)

Śmieszne, że wszystkie puchary wbiłem zaraz po premierze gry a utknąłem na ostatniej walce...

Pytanie do Winnera, Mashtera oraz innych, którzy skończyli lub skończą lada moment:

czy znacie jakąś dobrą taktykę na Radeca i jego sługusów, inną niż bieganie po balkonie z nożem w lewo i prawo? :)

Opublikowano

miotacz ognia z tego co pamiętam, nawet po teleporcie ciągle się pali

Opublikowano

Postanowiłem wznowić temat, gdyż mam problem z ostatnią misją na ELITE :)

Śmieszne, że wszystkie puchary wbiłem zaraz po premierze gry a utknąłem na ostatniej walce...

Pytanie do Winnera, Mashtera oraz innych, którzy skończyli lub skończą lada moment:

czy znacie jakąś dobrą taktykę na Radeca i jego sługusów, inną niż bieganie po balkonie z nożem w lewo i prawo? :)

No niestety chyba to najlepsza strategia z nożem i zwykłym karabinem, na początku kilka strzałów z granatnika możesz oddać...potem to już tylko uniki i nóż