Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sons Of Anarchy [FX]

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, maciucha napisał:

dobrze pamiętam że 1 ep trzeba ogarnąc z neta bo coś wycięli, ale reszta legit?

Ta jest, chyba że nie boli Cię 10 minut wyciętych scen na wejściu :reggie:

• Odpowiedzi 405
  • Wyświetleń 38,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• I to sie kur*a nazywa poprawne zakonczenie serialu, a nie ta spyerdolina jaka odstawili w Boardwalk Empire.   Muzyka i ostatnia scena, masakra, tempo, dialogi, czasami ich brak, wszystko pieknie dom

• Za(pipi)iocha ten kawałek, jest klimacik. Come Join the Murder - The White Buffalo & The Fo…: http://youtu.be/FltfjztIiAU

• Jaaaaaaaackie Boooy  

Opublikowano

A tam coś ważnego było w tych wyciętych scenach? Bo po obejrzeniu pierwszego sezonu na Netflixie, przeleciałem pierwszy odcinek w pełnej wersji i nic szczególnego się nie rzuciło. Chyba, że coś przeoczyłem.

Opublikowano

Nakreśla się w nich parę postaci, potem np. taki Laroy nie wygląda jakby wziął się z kapelusza.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mayans MC to serial, którego współtwórcą i showrunnerem jest Kurt Sutter. Zgodnie z nowymi informacjami, nie będzie on już pełnił sprawowanej funkcji, jeżeli serial będzie istnieć po 2. sezonie.

https://naekranie.pl/aktualnosci/mayans-mc-showrunner-kurt-sutter-rezygnuje-po-2-sezonie-1567054074

:pawel:

Opublikowano

SoA to jeden z najlepszych seriali jakie widziałem. I ten ost. Masakra.

Polecacie Mayans?

Spoiler

podobno w drugim sezonie ma się pojawić Happy z SamCro

Opublikowano

No ja kończę 4. sezon, bardzo mi się podoba, dobrze się to ogląda, ale już mną trochę telepie jak słyszę słowa:

PROTECT MY CLUB AND MY FAMILY oraz RETALIATION 

No i już trochę męczy, że tam dosłownie każdy każdego robi w ch.uja i coś ukrywa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ciekawostka. W 11 odcinku 6 sezonu, Gemma jedzie z Nero i Tarą, przez chwilę na billboardzie jest widoczna reklama GTAV.

Opublikowano

Właśnie skończyłem 1 odcinek 2 sezonu.

Sc00rwysyn, że się też wcześniej za ten serial nie zabrałem :banderas:

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Skończyłem kilka dni temu całość. Generalnie, była to wspaniała przygoda, serial jest bardzo klimatyczny, mega sceneria, podobają mi się takie kalifornijskie miejscówki, charyzmatyczne i ciekawe postaci, no i fenomenalny soundtrack. Na minus, całość jest czasami nieco przerysowana i przesadzona, no i po jakimś czasie robi się trochę dziwnie i schematycznie, że każdy każdego robi w ch,uja, nikt z nikim się nie trzyma i nie jest szczery, a fabuła opiera się na niedomówieniach, pomyłkach oraz tym, że ktoś coś tam gdzieś źle zrozumiał. No i finałowe rozwiązania trochę oderwane i moim zdaniem, mało przemyślane, można to było zrobić lepiej.

A tak to polecam, chociaż to straszny złodziej czasu, bo odcinków jest dużo i są długie.

Edytowane przez krupek

Opublikowano

Dziś wjechał ostatni ep 2 sezonu

No niech mnie sc00rvywsyn, jak ten serial trzyma w napięciu i każe do siebie wracać :obama: 

Kulka dla Westona, Zobele bezradny, no mam nadzieję że S3 Jax dojedzie tego Irola co mu wcześniej du.pę zszywali, a teraz zwial z ich bachorem
Opublikowano

Czasowe przeniesienie akcji do Belfastu to było mistrzowskie zagranie fabularne.

Edytowane przez krupek

Opublikowano

Jaki to spoiler? Tyle to w opisie odcinka masz.

Opublikowano

No ale wyobraź sobie że skończyłem właśnie 2 sezon, a opisów odcinkow nie czytam.

U góry też piszesz po imieniu o bohaterach w którymś z późniejszych sezonów, więc już sporo zdradzasz.

50IQ play

Opublikowano

Już się nie rzucaj o pierdoły, cieciu xd

Niczego nie zdradziłem, co by miało jakiś większy wydźwięk fabularny.

Opublikowano
Teraz, krupek napisał:

Już się nie rzucaj o pierdoły, cieciu xd

Niczego nie zdradziłem, co by miało jakiś większy wydźwięk fabularny.

u góry to że Gemma żyje w 6 sezonie? no spoko, żaden deal breaker

a te swoje dziecięce odzywki to se schowaj dla kolegów

Opublikowano

Jezu, co za miętus. Daj jeszcze minusika to ci może ulży trochę.

Niczego konkretnego ci nie zdradziłem, oglądaj i ciesz się serialem, potem zobaczysz, że to żaden spoiler. Zresztą, brzydzę się tym i nigdy niczego nie spoilerowałem.

Opublikowano

ty jesteś chyba jakiś opóźniony

zamiast po prostu powiedzieć 'no sorry wymsknęło się, nie pomyślałem ze to spojler' to rzucasz jakimiś cieciami i miętusami

mam nadzieję że zostaniesz należycie u k a r a n y

Opublikowano

No spoko, najwyżej. Wciąż utrzymuję, że to żaden spoiler i pisałem to z premedytacją, bo to mocny i ciekawy moment w serialu.

Na szczęście nikt tu już nie zagląda i pewnie nikt poza tobą teraz nie ogląda. Jak ci zepsułem frajdę to wybacz, ale pewnie i tak odstawiasz cyrk nad wyraz.

Opublikowano

Sytuacja jest poważna :shotgun:

Opublikowano

Kuuurde, ale mi brakuje tego serialu. Przez prawie 2 miesiące wpadał regularnie odcinek lub więcej wieczorem a teraz pustka została. 

• 4 tygodnie później...