Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Od którego numeru zaczeliście czytać PE?

Featured Replies

• Odpowiedzi 141
  • Wyświetleń 18,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Mój pierwszy to 16 numer.

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Mój pierwszy numer to 15 . Potem miałem trochę przerwy a regularnie zacząłem kupować od 50 numeru.

• Ja kupowałem od nr 1 do końca Ery PSX (genzy kupna pierwszego numeru nie pamiętam ale wydaje mi się, że dowiedziałem się o tym z Secret Service? )   Potem nastąpiła długa przerwa bo w sumie nie mia

Opublikowano

qrcze nie wiem który to był. chyba #2... ale pamiętam że na okładce były laski ze Spice Girls bo taka gra wyszła. Tło było żółte.

Opublikowano
qrcze nie wiem który to był. chyba #2... ale pamiętam że na okładce były laski ze Spice Girls bo taka gra wyszła. Tło było żółte.

To był numer 7 (z SG na okładce) :D

Opublikowano

kupiłem #91 i #93 potem przerwa i #97 ale zacząłem kupywać regularnie od #99 :)

Opublikowano

Ja od bodajże 38 (Jin w czerni i bieli na okładce, recka Tekken TT) - który jeszcze tego samego dnia wpadł pod pociąg xD ot, przez nieuwagę wypadł mi z plecaka na przejeździe, a gdy go szukałem (w drodze powrotnej) to zauważyłem walające się strony po torach;] Ale jeszcze go mam, "zabliźniony" taśmą klejącą i pogięte strony ah! ;)

W każdym razie, archiwalnie dotarłem do 14 (poza brakującymi arciwaliami jak z recką FF8).

Nieraz potrafię przesiedzieć kawał dnia nad tymi numerami (jak czegoś w nich szukam) wspominając "jak to było kiedyś", czytając stare recki i delektując się tym klimatem... chyba uleciał wraz ze starym papierem.

Opublikowano

Hmm.. chyba to był gdzieś 19-20 numer... dobrze nie pamietam :)

Opublikowano

Numer 63 - Xenogears na okładce i tak aż do 82 numeru, potem dłuuuuuga przerwa aż do numeru 110 do teraz ;)

Opublikowano

Pierwszy był numer 20 (kupiłem z ciekawości), potem nic, no i od 86 numeru kupuję znacznie częściej.

Opublikowano

Nr 16 ( Akuji the Heartless na okładce). Z różnymi z powodów życiowych przerwami w lekturze, ale zawsze powracam do PE. Ostatnio teściowa mi wysyła numery bo czekam na kartę kredytową co bym mógł prenumeratę opłacić. ;P Ogółem wypasiony periodyk, w którym ewolucja goni rewolucję a wszelkie metamorfozy i przeobrażenia wypadają magazynowi na dobre. Prawdopodobieństwo, że kiedykolwiek przestaną pisać zależy chyba tylko od wieku samych redaktorów. A pewnie i dzieci ich dzieci będą maczały palce w tworzenie nowych numerów. Najlepszego Panowie zg(Red.)ziole. Aby nam się...

Opublikowano

dokladnie pamietam jak dostalem od brata swoj piewrszy psxextreme - to byl 2 numer i mial po prostu obrzydliwa okladke, a papier byl jakosci gorszej niz dzisiejszy papier toaletowy.

Opublikowano

Od nr 1 z taką lipną okładką robioną chyba w realu3d czy innym Imagine na Amidze....

Nie opuściłem żadnego numeru, a ostatnio po przeprowadzce i tak wszystkie wylądowały na śmietniku

Opublikowano

Ogólnie konsolami i grami interesuje się od zawsze,ale na PSX Extreme natrafiłem poraz pierwszy przy okazji numeru 136 (serio!). Może dlatego, że bardziej szukałem informacji w necie, a jak kupowałem gazety zazwyczaj na drogę ;P Teraz to jest inaczej,bo kupuje PSX'a jeśli mam kase, ale jeśli mam gdzieś wyjechać to moge kupić gazete np. 20 stycznia,ale otworzyć dopiero w aucie w czasie trasy ;D

Opublikowano

...od pierwszego numeru, z psychodeliczna okladka i silikonowym PSX-em ;>

Pierwsza trojca siedzi sobie spokojnie w foliowych woreczkach i zyskuje na wartosci :)

Opublikowano

od 49 numeru. Skończyłem z pół roku albo rok temu. Od święta lubię sobie przejrzeć stare numery, komiksy ktomaczasu się nie starzeją.

Opublikowano

od 4ego numeru. skończyłem z pół roku temu,chociaż ostatnio kupiłem sobie numer styczniowy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Od 27 chyba, nie pamiętam już. Wiem, że na okładce było GTA2. A w środku recka CTRa, no więc nie było wyjścia o trzeba było kupić PSXa ^_^

Edytowane przez kamil_j87

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja zaczelem kupowac od 37(wrzesien 2000) ale pierwszym numerem,ktory wpadl mi w rece byl kultowy dla mnie nr 30, kumpel podarowal mi go jak sprzedal mi konsole,no i od tego sie zaczelo.Jest to najbardziej zniszczony numer jaki mam,a mam wszystkie od tamtej pory :) To byly piekne czasy,czytalo sie PE od deski do deski, a miesiac czekania na nastepny numer wydawal sie wiecznoscia, teraz to ten czas tak szybko mi zlatuje ze zanim sie nie obejrze,juz wychodzi nastepny numer, bo na niego nie czekam.Ale planuje z tym skończyc(juz od dawna ale nie moge :), wlasciwie teraz to trzyma mnie juz tylko recka GT5 i FFXIII

Edytowane przez Robal_09

Opublikowano

Od numeru 82 (czerwiec 2004) i od tamtego momentu świat zmienił się na lepsze

Opublikowano

Ja PE kupuje od nr 52. Ale mam kilka wcześniejszych numerów.

Opublikowano

Jakby pominąć kilka wcześniejszych numerów, któe się "przybłąkały" ;) to systematycznie (wszystkie numery) czytam PE od numeru 49 (recenzja GT3.. pamiętam jak dziś, przeczytałem ją z 10 razy :rolleyes:).