Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Juarez: Więzy Krwi

Featured Replies

• Odpowiedzi 113
  • Wyświetleń 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wywiad z Maciejem Żmudą-Adamskim (Techland) - konsolowisko.pl.

• Jak ściągnie patcha to gra automatycznie powinna być po PL. niech ustawi język w konsoli na PL i regionalne na PL

• Jak nie ma to nie pogra po polsku. Dopiero w łatce pojawiły się polskie napisy.

Opublikowano

Klawa sprawa, jedynka była naprawdę fajna... ciekawe natomiast co z Dead Island i ta druga gra ktorej tytulu zapomnialem, a które były swego czasu reklamowane na X0...

Opublikowano

Warhound i jeszcze Chrome 2. Podobno są w fazie tworzenia...

Opublikowano

grałem w jedynkę na PC i była to dobra gra.. ale nic szczególnego.. pomijając bugi i pewne niedoróbki, broniła się ciekawym chociaż sztampowym scenariuszem. Mam nadzieję że podobnie jak PS3kowa wersja Wiedźmina i tu zobaczymy sporo usprawnień specjalnie dla konsol.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy to coś będzie miało coop? Bo jeśli tak, to ja się na to piszę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest co-op, ale... w role drugiego gracza wciela sie komputer. Nie ma niestety klasycznego co-opa, tylko dzialanie we dwojke. SI jest bardzo pomocne, ale nie niesmiertelne, a do tego bracia McCall czesto podazaja roznymi sciezkami - np. Thomas, jako snajper, wspina sie na pobliski klif, by zajac dogodna pozycje do ostrzelania obozowiska indian. Dopiero wtedy odpalaja akcje we dwojke - Ray wpada frontalnie, a Thomas go asekuruje. Poza tym czesto wspolpracuja, np. wciagaja sie na wyzsza kondygnacje, czy tez rownoczesnie wpadaja do pomieszczenia, wykopujac drzwi i odpalajac specjalne "co-op'owe" concentration mode.

Juz wkrotce nowy trailer, lepiej ukazujacy gre:).

Opublikowano

bardzo ladna grafika i swietnie oddany klimat tamtych czasow. ladna interakcja z drewnianym otoczeniem, naprawde zapowiada sie swietnie ;) cos czuje, ze nowy polski tylul staje sie powoli must-have'm ;)

a kiedys najlepsze polskie gry to z serii Skoki Narciarskie 200X polecam - Adam Małysz ;D

Opublikowano

Jedyne co mi przeszkadza to, jak ja to nazywam, "Syndrom Polskiego FPS'a". Czyli broń podczas chodzenie, biegania, skakania, spadania, srania i bekania jest zawsze sztywno i nie poruszy się nawet o milimetr. Wkurza mnie to niesamowicie...

Opublikowano

Przejrzalem materialy i... gra zapowiada sie na prawde ciekawie. Calosc prezentowana byla bankowo na PC, ale mam nadzieje, ze rowniez w wedycji na PS3 zobaczyc bedziemy mogli tak piekne wybuchy i cudowne walanie się drzew, domów czy namiotow indianskich.

Opublikowano

Gra o braciach, którzy cały czas są razem na ekranie bez co-opa? Strzał w kolano.

Edytowane przez Mr. Blue

Opublikowano

Patrzac na materialy, ktore pokazano dla mnie ta gra stala sie numerem jeden na ktory czekam.

Ciekawa tematyka, ciekawe miejscowki - licze na swietna fabule i dobra grywalnosc.

Obym sie nie zawiodl.

Opublikowano

byłoby ciekawiej z trzeciej osoby ze swobodą działań. Miasteczka dzikiego zachodu, gdzieś w oddali szykująca się wojna, poszukiwania złota, ujeżdżanie koni, doktor quen... zapędziłem się. Jak dla mnie za dużo gier, które mają fajny pomysł jest robiona w formie fps.

Opublikowano

Playtest :)

Co prawda pisany na wersji PC, ale ogólne odczucia pewnie będą się pokrywały z konsolową. Plus nowe screeny.