Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Polecam ten co bobercik lewandowski gdziestam lansowal rok temu. Idzie go na luzie dorwac czesto ponizej 200zl, sam dalem chyba 169 w crazytime i po roku okazjonalnego noszenia to jakoś nic ze "złota" nie odpada.
Cygańskie złociaki ogólnie nie fitują zbytnio z niczym niestety poza moze jakas biala koszula od biedy czy tshirtem bialym. Z czarnym tez git, ale wtedy bardzo kontrastuje i sie juz robi niebezpiecznie akordeonowo.

A168WG-9EF
Zegarek Casio VINTAGE Gold

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 334,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chodził za mną od jakiegoś czasu i wychodził, Lorus rm329fx9, bransoleta i dwa paski, miałem na ręku w salonie i wygląda kapitalnie. Na jutro powinien dotrzeć.

• Dobrze, że w zeszłym roku nie kupiłem PRX'a, a było blisko, bo teraz wleciał taki sztos ice blue, że poleciało zamówienie od razu i mam nadzieje, że szybciej przyślą niż docelowe 4 tyg.

• Na 40 urodziny sprawiłem sobie to cudeñko. Zakochałem się od 1szego spojrzenia na wystawie. Nie schodzi z łapy od 3 tyg. Butelkowa zieleń jest hipnotyzująca.  

Opublikowano

Specyficzny zegarek. Pasuje do ciemnej karnacji, letniej opalenizny. Jak ktoś jest biały jak ściana to zegarek wygląda średnio. Król cyganow :) 

Opublikowano

Chyba ma swieta wjedzie mi Tissot Prx bo mi sie juz Tudor troche nudzi xD

Opublikowano

Straszny śmietnik na tarczy w tym citizenie tak jakby ktos chcial ze 3 zegarki upchnac w jednym.

Opublikowano

Wystwietlacz sporo miesza, ale mi sie podoba bo jest inaczej. Mi brakuje więcej żółtych smaczków. 
Na koronce i znacznik energii. Dałbym więcej.

Opublikowano

Klepnąłem Bulove, coś mnie naszło na te klimaty 70'.

Bulova 98B427 - Zegarek Racing Timepiece • Zegarownia.pl

Opublikowano

IMG_3441.jpeg

IMG_3443.jpeg

Edytowane przez iluck85

Opublikowano

No i zamówiłem, bo mając kartę w kruku, wpadł wisior jakiś za złotówkę i wjechał całkowity rabat 800zł. 

No żal nie skorzystać. 

Niebieski, czarny, jasny, to już oklepane, ten fiolet przełamuję schemat. Fazy księżyca spoko. 

Z fazami księżyca jest spoko Certina na którą się kiedyś czaiłem. W różowym złocie

https://dolinski.pl/certina-ds-8-moon-phase-c033-457-36-051-00/

I z chrono

https://www.jubiler-kazmierczak.pl/pl/p/Certina-DS-8-Chrono-Moon-Phase/40

Edytowane przez iluck85

Opublikowano

No i zacząłeś kusić, bo piękny sikor i widzę, że jest na time trend z kodem PALHAJS za jakieś 2,5k. Kod z tego co czytam do końca listopada, więc muszę przemyśleć czy łykać.
Tytan, solar, radio i szafi to super combo mechanicznie, bo odkąd kupiłem seiko astrona to mega wygodnie się to nosi.

Opublikowano

Spoko, ale już widzę jeden "problem" Jasne tło się zlewa i nie jest do końca czytelny. Zobacz wersje z ciemniejsza tarczą, czytelność wzrasta. 

Ja tak się kiedyś nadziałem RAZ na negatyw Gshock. W pełnym słońcu spoko, czytelny i w ogóle. Ale poza to już nie było czytelnie.

Opublikowano

Ciekawe jak ten tytan się sprawdzi. Wygląda na delikatne, lekki ten zegarek, nie czuję kompletnie. Czuję że nie przetrwa próby czasu/ okaże się. Ale bardzo ładny. 

IMG_3565.jpeg

IMG_3567.jpeg

Opublikowano

Tytanowce leciutkie są i bardzo wygodne na łapie. Minusy to to, że się rysują łatwiej niż stal, ale z drugiej mańki praktycznie nie ma szans na rdze.

Opublikowano

Przechodziłem wczoraj koło swatcha i wszedłem zobaczyć o co tyle szumu z tymi moonswatchami. Absolutnie obrzydliwe są te zegarki na żywo i wyglądają jak takie najtańsze chińskie gówno + ta bioceramika z której zrobiona jest koperta wygląda jakby się miała rozpaść po chwili.

Opublikowano

Tu szum robi Omega :) 

A ludzie to kupowali po 3-5k na OLX :)

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś z Was miał styczność - ale mi mocno wpadają w oko zegarki Zelos - https://zeloswatches.com/ Przychodzi bardzo ładnie zapakowane, jest etui transportowe na dwa zegarki w zestawie. Marka jak i sama wysyłka jest z Singapuru.

Skusiłem się, jakościowo super - jednego divera mam już dość długo, przeżył dużo i ma się dobrze, czego np. nie mogę powiedzieć o Tag Hauerze Formula 1 który wziął i umarł.

Opublikowano

Spoko, recenzje kiedyś czytałem na forum i tiktalk na YT recenzował.

A ja sobie pluje w brodę, bo te Seiko 60’ był do wyrwania za 1900….